lauantai 11. helmikuuta 2012

Miu Mau Muruseni

Uusi pieni ja pörröinen asukki haettiin eilen kotia, eikö olekkin melkoisen söpö? <3 Pieni tyttökisu, hälle ei ole vielä nimeä keksitty, mutta joku V:llä alkavahan se pittää olla.^^

Pikkuinen<3Leikittämistä, Ventti hieman utelias... :)


Miu.<3

16 kommenttia:

 1. Voi iik miten hän on söpö! <3 Kissanpennut on kyllä niin valloittavia, ja on ne sitä myös sitten isoinakin. :)

  VastaaPoista
 2. Oih, ei noin suloista voi olla olemassakaan <3 Hän on niin kauniskin <3 Minkä ikäinen hän on tällä hetkellä?

  VastaaPoista
 3. Micci: Elä kuule muuta virka, eij voi kuin huokailla ihastuksesta kun pikkuinen leikkii^^<3 Isoinakin ovat kyllä ihania, saa nähdä miten paljon mallia ottaa Ventistä. ;)

  Maarit: Taisin ittekkin sanoa samaa, mutta kyllä on, ihana ihana ihana<3 Tällä hetkellä ikää on 12viikkoa, eli luovutusikäinen. :) Aika pieni kyllä on, Ventti oli hitusen isompi silloin kun hänet otin, vaikka viikot oli samat. :) Tosin saattaa vaikuttaa tuo sukupuolikin jonkin verran. :)

  VastaaPoista
 4. No voi pientä lutumutuista! <3 Jos nimiehdotuksia kaipaat niin mielestäni tytsy näyttää vähän Vilhelmiinalta tai Vilmalta :)

  VastaaPoista
 5. Voi apua mikä karvavauva! <3 Meilläkin on vähän ajatuksena hankkia Rambolle kaveri mahdollisimman pian. :) Mitenkäs katit ovat tulleet toimeen keskenään?

  VastaaPoista
 6. Oiiii miten suloinen tyyppi! Ihana tuo kuviointi, tosi nätisti valkoiset alueet jakautuneet. Onnea uudelle karvanaamalle. :)

  VastaaPoista
 7. Onpas sulonen pikkunen^^ Harmi, että oma allergia estää meille kissan ottamisen :/

  VastaaPoista
 8. No niin, sieltä sitä tultiin^^ Voi kuulua extra paljon lässytystä teiän huushollissa lähiaikoina ;)

  Tuon nimen keksiminen oli miulle ainakin ihan pirun hankalaa. Meniköhän pari viikkoa ennen kuin keksin nuorimmalle kisumisulle nimen :P Joistain tulee taas heti mieleen, että mitä ne vois olla. Miulle tuli tästä kaverista mieleen Viivi tai Valeria :)

  VastaaPoista
 9. Voi ku toinen on sulonen! :) Tosta tulee vähän mieleen meijän Vilma kissa :D

  VastaaPoista
 10. Ihana! ♥ Tassu, tassu, nenu, suu, kisuun kaikki rakastuu!

  VastaaPoista
 11. Oioiiiiiih!♥♥ Miten nätti pikkuinen pörriäinen. Niin on silmät kirkkaat ja uteliaat

  VastaaPoista
 12. groomeri: Niimpä, lutuinen tapaus<3 Nimiehotukset on toki tervetulleita, tytsi on vieläkin nimeä vailla. :D

  Vampiric: Näimpä, ja ihana kun kissoista on seuraa toisilleen, ja joku jonka kanssa leikkiä kun omistajat on töissä :>> Aluks oli pientä sähinää muutamien tuntien ajan, mutta sitten Ventti jo nuoli pikku kissaa, ja leikki sen kanssa. :) Juokseevathan nuo peräkkäin koko ajan ja leikkivät, eli ilmeisesti ihan hyvin tulleevat toimmeen. :) Vielä tosin pitää vahtia, ettei Ventti leiki liian rajusti, kun tuota kokoeroa on aika paljon.

  Anna Gramm: Mmm, ei voi kuin myönnellä. Tyttö on kyllä oikea söpöliini<3 Karvakaveri kiittää^^

  Black bird: Onhan se<3 Miu.^^ Harmi tosiaan, ettei voi ottaa kisua, itte en osaisi olla ilman lemmikkiä, kun vanhempienkin luona on ollut aina lemmikkejä... :O Kissoista on niin paljon iloa ittelle arjessa, että on todella harmi ettei kaikki voi kisuja pitää, mutta onhan nuita muitakin lemmikkejä. :)

  S: Niin, pikkuinen tul kottiin^^ <3 Lässytystä on tosiaan kuulunut, varsinkin kun pikkuinen miukuu niin hentoisasti ja leikkii, puhumattakaan mahan turpoamisesta pikkukisun syömisen jälkeen. :D Ihana pikkuinen<3 Valeria tai joku Valery ois tosi kaunis nimi, mie oon miettinnä jotain tuon tapaista, esim. Violet vois olla kiva.... Saa nyt nähdä mikä nimi tullee pienelle. :D

  Heidi, Leena, Misantrella, DistressedFairy, Aurèlie: Näimpä, miten näin suloista voi ollakkaan!<3 On niin lutuinen, nytkin tuli tuohon selän taakse kattelemaan, et mitäs siellä tehdää. ;) Todella vilkas, leikkisä ja reipas tyttöhän tuo on.^^ Tuitui, ihana<3

  VastaaPoista
 13. Ihan laitonta olla noin söpö ;). Ihana!

  VastaaPoista
 14. No elä!:D Söpö on kun mikä, nuo silmät on ihanan vaalean ruskeat.<3 Kisu kiittää.^^

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)