torstai 1. maaliskuuta 2012

Camouflaged

Tässä vähän aikaa sitten meille tuli parisen pakettia, joissa on kaikkea pientä. Varustelekan ja Punanaamion sivuilta tarttui yhtä sun toista ostoskoriin, sekä kotiin liittyvää, että jotain ihan muuta. :) Aloittakaamme siis vaikkapa Punanaamion paketista, josta löytyi mm. Venetsia- naamioita muutama kipale.


Pidän naamioista sisustuksessa, joten nämä ovat siis maalaamista ja seinälle ripustamista vaille valmiita. Yhden näistä kerkesin maalata maastohenkisesti kodinhoitohuoneen seinälle, mutta kaksi muuta ovat vielä valakosia. En nimittäin osaa päättää, et maalaisinko ne punamustiksi, mustavioletiksi vai joksikin muuksi. :O Keittiössämme vallitsee valkoisen lisänä violetti ja musta, tosin jälkimmäinen pienissä määrin, kun taas olohuoneessa ja makkarissa on mustaa ja punaista höystettynä tummalla puulla. Viihdehuone taasen on vaaleampi sävyinen.


Kuten maastokuviosta voipi päätellä, kodinhoitohuoneesta löytyy vihreää kuten kylppäristäkin. Aiemmin arvuuttelin teiltä, että mitä kuvassa olevalla jutskalla tehdään, ja vastaushan on että naamioidaan. Kylppärin ja kodinhoitohuoneen katot.


Miissä hämppy? :)
Kyllä. Kodinhoitohuoneen katossa oli varsin mielenkiintoiset taiteelliset koristelaatat, joista en tykännyt en niin yhtään, ja miehekkeen ehdottaessa kylppärin kattoon moista, ehdotin että pistetään myös kodinhoitohuoneen kattoon tuota navea. Yksitoista metriä tilattiin tuota kaksi metriä leveetä naamiointiverkkoa ja hyvinhän se riitti pienistä propleemoista huolimatta. ^^ Naamiointiverkko siis Varustelekasta.

Kodinhoitohuoneen verkkoon pistin muutamia hämppyjä, jotka ostin myös Punanaamiolta.
Kylppäriin pistettiin myös muovikukkasia, roikkumaan naamiointiverkosta, tähän malliin.


Valot on molemmissa huoneissa hieman himmeämmät, ja ennen kaikkea tunnelmallisemmat.^^ Tykkään, tykkään, tykkään.<3

Nuitten laitossa oli himppasen tekemistä, ja pari apuriakin meillä oli.<3


Punanaamiolta löytyi myös suklaista vartalomaalia siveltimen kera. :>>


Varustelekasta tilattiin myös vyö, ja maastohousut, sekä valotikkuja punaisina ja keltaisina. ^^ Kaupan päälle saatiin valita joku tietyistä tuotteista, ja myö päädyttiin ottamaan paita kaasunaamarin kuvalla varustettuna, sopii hyvin Maahiskaisen päälle nimittäin. ;)

7 kommenttia:

 1. Enpä osaa sanoa kuin, että vau! Olet löytänyt vaikka mitä jännää kotiisi :)Tuo kylppäri idea on kyl ihan mahtava! Nuo roikkuvat kukkaset tuossa verokssa on kyl niin <3

  VastaaPoista
 2. Voi ei mikä pieni reppana siellä kurkkii <3

  VastaaPoista
 3. Maarit: Kiitus, Maahiskaisen ideahan tuo oli.^^ Nuo kukat on kyllä ihanat, ompi tunnelmallisempi, ja kyllä muutenkin piristää, kun edes hieman on jotain "kodin tuntua" kylppärissä kuin kodinhoitohuoneessakin :) Tämä nykyinen koti on kyllä enemmän koti, kuin edellinen ikinä!^^ Kodin kyllä pitääkin tuntua kodilta.<3

  Jenni L: No elä, hitsi miten söpö oli kun yritti änkeä nuista verkon rei`istä itteään <3 :D Innokkaasti apuna aina ;)

  VastaaPoista
 4. Ainaki erilainen idea tunkea tuota nave verkkoa kattoon :D Propsit siitä!

  VastaaPoista
 5. Äää.. Mitenkäs olin unohtanut! Kiitos, paketti tuli perille alkuviikosta. :3 Upeita juttuja.♥

  VastaaPoista
 6. Heei! Mie taisin keräillä tuon teidän leka-paketin. :D Ainakin muistan kun mittasin vasta yhteen tilaukseen 11m tuota verkkoa! :) Näyttää kyl kivalta, hieno idea!

  VastaaPoista
 7. TomVi: Nii-i, empä oo miekään ennen kuullu, enkä nähnykkään!^^ Ompahan erilaisempi, ja miun mielestä kyllä viihtyisämpikin kuin ilman. :) <3

  Carrie: Ooppas hyvä!<3 Ihana kuulla jotta olivat mieleisiä, ja hyvä tiettää et paketti saapui perille asti.^^

  Esmi: Tiiäkkö, meijjän oli eilen pakko kattoo viel lähetyslistasta, et kuka lie kuitannut, niin ilmeisesti sie oot pakannu sen. :) Ompas sattunna.^^

  Hyvännäköinen tuo verkko on katossakin kieltämättä, tunnelmallinen, hämärtää hieman valaistusta. ;)

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)