sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

The Sound of Music

Eilen kultani vei miut kattomaan kanssaan The Sound of Music- musikaalin Joensuun kaupunginteatteriin, jonka mainosta taisin katsella työmatkoilla sanoen, että tuon mie halluun kyllä käydä joskus katsomassa. ;) Taisin viime syksynä moista sanoa, joten propsit kullalle muistamisesta!<3 Musikaali perustuu Von Trappin perheen tosi tapahtumiin, ja Joensuun kaupunginteatterin sivuilla musikaalia kuvataan näin:

"Maailman rakastetuin musikaali, The Sound of Music, perustuu itävaltalaisen Von Trappin perheen huikeaan tositarinaan. Nonnebergin luostari päättää lähettää nunnakokelaansa Marian ankaran leski-kapteeni von Trappin lasten kotiopettajattareksi. Marian sydämellisyys ja iloinen musisointi tuovat lohtua äidittömälle lapsikatraalle - lopulta Maria valloittaa myös kapteenin sydämen.

Tarina päättyy toisen maailmansodan kynnykselle. Pääseekö perhe pakenemaan turvaan rajan yli Sveitsiin?

Teoksen musiikki on koskettanut eri ikäisiä ihmisiä ympäri maailman yli 50 vuoden ajan. Musikaalisävelmistä tunnetuimpia ovat My Favourite Things, Do-Re-Mi, Edelweiss, Climb Ev’ry Mountain, Sixteen Going on Seventeen, The Lonely Goatherd ja tietenkin musikaalin nimikkokappale The Sound of Music."

Musikaali oli oikein viihdyttävä, vaikka kestikin väliaikoineen n. kaksi tuntia ja 45 minuuttia. :) Väliajalla kävimme virvokkeilla Teatteriravintolassa, ja tutkimme tulevia esityksiä sekä näyttelyitä paikallisten kulttuurimenojen lehdykästä.^^ Ilta oli todella ihana, ja kiitos siitä kuuluu Maahiskaiselleni.<3


Hiuksia en ehtinyt enää kihartelemaan, tuppaa nimittäin kestämään kun kaikki hiukset kihartaa. :) Korkea ponnari on simppeli ja siisti, ja tuntui sopivalta kauluspaidan seuraksi. Puhumattakaan nopeudesta. ;)

Asukuvia ei pahemmin tullut otettua, mutta otimme muutamia kuvia meistä ennen lähtöä, joten rajasin kuvan, että suapi jonkinlaista selkoa asusta. :) Laitoin päälleni mustan kauluspaidan, ja mustapunaisen kynähamosen, kun taas käsivarrelleni päätyi jälleen kerran ihana musta pullean sydämmen muotoinen laukku.<3 Jalkaani laitoin mieheltä saadut TUK:in kirkkaanpunaiset korkkarit, jotka passaavat kyllä täydellisesti tuohon hamoseen.^^Upea ilta rakkaimpani kanssa, josta riittää muisteltavaa vielä pitkäksi aikaa etteenpäin.^^ <3

6 kommenttia:

 1. Teatterissa on aina yhtä ihanaa käydä! Itse en tosin ole päässyt pitkään aikaan juuri mihinkään näytökseen, mutta tahtoisin käydä katsomassa TTT:llä Chicagon näyttämöversion. The Sound of Musicin voisin myös mielelläni joskus nähdä. ^^ Lauloin muuten tästä suomenkielisen version Kun vuorille käyn viime konsertissani.

  Ja täytyy sanoa, että erittäin edustavia asukuvia. <3 ^^

  VastaaPoista
 2. Voi teitä söpöjä :) Tulkaa käymään niin saatte tuliaisia ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana hame! Ja vitsit musikaalit on ihania namm<3

  VastaaPoista
 4. Ravenoaris: On kyllä, ja mukava kyllä kun saapi ja pitää laittautuakkin. ;) Chicagon näyttämöversio voisi olla muuten aika upea, miekin haluun! :D Tuo oli kyllä hyvä musikaalinakin, kuten leffana myös, mie ainakkii tykkäsin!<3 ^^ Tuo Kun vuorille käyn on muuten aika mielenkiintoisen kuuloinen, jos samaan aikaan miettii alkuperäistä, mutta mie kyl tykkäsin tuostakin versiosta. :)

  Oij, kiitos. :O <3

  Indien: Hih... ;) <3 Tullaan tullaan, pittää soitella tässä lähipäivinä kun meilläkkii tuntuis olevan jo päivät tiedossa, et millon sinne päin, ja millonka korpeen. :)

  Leena: Kiitos kaunis!<3 Musikaalit on kyllä ihania, ja varsinkin teatteriversioina!^^

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)