sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Liebster Blog

Sain Liebster Blog- tunnustuksen parilta bloggaajalta, kiitos Maarit ja Black bird!<3

"Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta sillä voi tarkoittaa myös suosikkia. Palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa."

Tunnustuksen mukana tulleet säännöt menevät näin:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogeihinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Tämän tunnustuksen kautta löysin itsekkin pari uutta blogia lisää, kun tänään lueskelin uusimpia blogien päivityksiä.^^ Tunnustuksen mukana ei tullut tällä kertaa mitään kerro-faktoja-itsestäsi tehtävää, mukavaa vaihtelua. :)

Mietin muutamia blogeja, joille haluaisin antaa tämän, mutta osalla on jo yli 200 lukijaa, ja osa on saanut tämän jo. Keksin kuitenkin muutaman, ja laitoin myös pienet perustelut mukkaan. :)

First strike is the deadliest of them all - Anyxia
- Monipuolinen blogi, jossa asiaa ruuasta vaatteisiin ja käsitöihin. Pidän tämän tyttösen kirjoitustyylistä, plussaa myös värikkäistä kuvista! :)

Chimera - Niina
- Tämän neidon hienot meikit ja kauniit vaatteet kiinnostavat, teksti on todella sujuvaa ja kirjoittaja vaikuttaa todella mukavalta persoonalta.^^ Blogissaan hän kertoo myös lemmikeistään, ja arjen tavallisistakin asioista.

Lying in the Depths of Your Imagination - Indien
- Hyväntuulisuutta, oivaltavia kuvia ja maanläheisiä asioita. Mie pidän hirmuisesti siskoni tyylistä kuvata, ja löytää kauneutta taikka kauniita asioita yllättävistäkin paikoista sekä asioista. ^^ <3

Hmm. Sellainen blogipalkinto tällä kertaa, ajattelin tässä samalla myös hieman kertoa, mitä blogiini on tulossa tänä keväänä.

Arvonnan yhteydessä moni toivoi videopostausta, joten saatan toteuttaa sen tässä kevään/ kesän aikana. Aiheeksi olen miettinyt vaatteita, ja niiden säilytystä. Haluaisin näyttää vaatehuoneen, - kaapit ja säilytystavat, ja mietin että nuo olisi helpoin esitellä videolla, kuvilla tulisi nimittäin julmetun pituinen postaus, että saisi kaikki niksit näytettyä. ;) Videolla esiintyminen kyllä mietityttää melkoisesti, mutta jospa sitä rohkaisisi ittesä.

Käsitöihin liittyen olisi tarkoitus tehdä muun muassa ohje kenkien ja laukkujen vetskarin korjaukseen, jota jo kerkesin aloittaa, mutta huomasin, että miulla on liian pienet osat. Nouh. Tarkoitus olisi kumminkin lähiaikoina saada tuokin tehtyä. ^^

Keväällä tulee asiaa myös väreistä, niiden yhdistelemisestä ja vaikutuksesta. Eräs yllätys- postauskin tulee keväällä; tosin läheisimmät jo tietävät aiheen. :) Itse asiassa, jos tarkkoja ollaan, niin näitä yllättäviä päivityksiä tulleepi kaksi...;)

Muutamia muitakin postausehdotuksia olen pähkäillyt, ja niiden toteuttamista, ja parhaani mukaan yritän toteuttaakkin nuita toiveita blogini suhteen. ^^ Keväällä kumminkin aika paljon asiaa tuloillaan, ja muistakaahan, että toiveita voipi aina esittää! Iso kiitos lukijoille, ja miepä palailen tässä lähipäivinä uusien asioiden merkeissä. :)

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Rohkeasti vuan videolle, pari kaljaa pohjille niin johan rentoutuu. ;D (kröhöm..) Ideana älyttömän hyvä että esittelisit juurikin jotain säilytysratkaisuja, ainakin miulle ne tulisivat tarpeen tämän töryn keskelle. :P Onko siulla mitään suunnitelmia pääsiäiselle? Jos oitais ehitty törmäämään? :) Mie löysin kaapin perukoilta jonkun random kolikkotyyppisen rannekkeen (samaa tyyliä kuin tuossa siun ed. postauksessa) ja mietin jotta oisitkohan tarvinnut? :) Se on miulle ihan tarpeeton, jos vaan keksit sille käyttöä niin all yours! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon tunnustuksesta! :) Oikein paljon myös kiitoksia mukavista kommenteista blogiani kohtaan! :)

  VastaaPoista
 4. Insanity: Haha, sitten kun ei selittäis kummia! ;) Säilytysratkaisut on kyl aina tarpeen, ja itte mie kiinnitän huomiota enemmän tilaan, ja kätevyyteen. :) Jotain pieniä suunnitelmia löytyy, vieraita ja tän tämmöstä, mutta illat on luultavastikkin vappaita, eli joutais näkemmään ^^ Tanssissa saattais tosiaan mennä se kilkutin, pitää kattoa se vaikka seur. kerran kun nähhään! :)

  Anyxia: Ooppa hyvä! ^^

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)