tiistai 22. toukokuuta 2012

A- kortti

Arvatkaas mitä? Mie sain saavutettua yhden pitkäaikaisen unelmani eilen, ja olen nyt kortillinen.^^ Eilen oli käsittely- ja ajokoe, ja ne menivät hyvin. Teoriakokeen kävin tekemässä perjantaina. Sain  siis moottoripyöräkortin, jota olen haikaillut teini- ikäisestä lähtien! <3 B- korttia miulla ei vieläkään ole, mutta pitäisihän sekin hommata ennen kuin muuttaa jonnekkin kauemmas. :)


Kävin moottoripyöräkurssin Joensuun Let`s start Driving : lla, enkä voi kun suositella! :) Tosi mukavia teoria- ja ajotunteja oli, mutta ajotunnit voitti kyllä sata-nolla; ajo- opettaja oli todella mukava, hauska ja asiantunteva. :) Sain Drivingilta kypärähupun, ja t-paidan. :>>


Oon kyllä erittäin tyytyväinen, että teoria-, käsittely- ja ajokokeet menivät kerralla läpi, vaikka miulla ei mitään muuta korttia pohjalla ollukkaan. :) Ja voitte vaan uskoa millainen prätkäkuume miulle tuli nytten, mutta onneksi ajokuumetta voipi lieventää Maahiskaisen moottoripyörällä tarvittaessa.^^ Oma prätkä ois jees, pitäisikin nytten ruveta katsomaan omaa pyörää, kunhan nyt osaisi päättää minkälainen olisi se paras.

Olen kyllä ihan töpinöissäni tuosta kortista, ja tuntuu mielettömän hyvältä kun tietää saavuttaneensa jotain mitä on halunnut kauan, vaikka aika moni epäilikin asiaa, koska a) olen kuulemma pienikokoinen, ja b) nainen. :D

Ajovarusteista teen oman päivityksen sitten, kunhan miun rouheat ajosaappaat tulleevat postissa!^^ Muut ajovarusteet tosin ostin jo maaliskuussa, mutta sittenpä näätte kaikki kerralla. ;)

11 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon A-kortista! ^^ Multa löytyy B-kortti, mutta A-merkintää ei. Itsehän haikailen tuon ajo-oikeuden perään kovasti, mutta toistaiseksi pääsen ainakin ajelemaan miehen moottoripyörän kyydissä. Kuume omaa pyörää kohtaan tosin yltyy vuosi vuodelta.. ehkäpä joskus. Isäni myös moottoripyöräilee joten siitä se innostus lähtenyt alunperin.

  Mullakin muuten meni teoria ja inssi kerralla läpi. :P

  VastaaPoista
 2. Onnea ihan mahottomasti!! Eikun vaan sitten uutta pyörää ostamaan ;)

  VastaaPoista
 3. Mie ajoin kevari kortin aiemmin jo amitsussa joten on lupa ajaa kunnon pyöriäkin :) Onnea inssin läpi pääsemisestä!!

  VastaaPoista
 4. Heijee, onnee! Ajeleminen on mukavaa :)

  VastaaPoista
 5. Voij, kiitos teille kaikille!:) Hinku omaan pyörään on melkoinen, toivottavasti löydän jonkun sopivan piakkoin!:>>

  VastaaPoista
 6. Hei onneksi olkoon! :) Tosi kiva juttu, pääset ajelemaan kesällä sitten! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaunis<3 Pääsee tosiaan ajelemaan, iskä jo informoi miuta eri tapahtumista :D <3

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)