perjantai 4. toukokuuta 2012

My Week

Tällä viikolla olen touhunnut yhtä sun toista, ja ajattelin kertoilla teillekkin hieman viikon kulusta kuvien avustuksella.^^ Viikko on ollut melkoisen kiireinen, ja nyt lopultakin tänään miulla ei ole _mitään_ suunnitelmia. :) Muuten viikonlopuksi on menoa suunniteltuna, joten tänään otan rennosti, ja teen mitä ikinä huvittaakaan tehdä. ;)

Maanantaina näin ystäviäni grillaamisen merkeissä, ja pistimmekin Maahiskaiseni kanssa pallogrillin sekä terassikalusteet etupihalle.^^ Grillasimme vappuaattona makkaraa, broilerin fileepihvejä, kana-peruna-kasvis - nyyttejä ja teimme hampurilaisia alusta loppuun saakka itse.

Saimme sunnuntaina pari karvaista kaveria "avuksi" grillin kasaamiseen... :D Sunnuntaina myös puhdistettiin ja koeajettiin koko grilli, ja naurettiin pikku apulaisille. ^^


Tiistaina kävimme vapputorilla, kahvittelemassa ja hattaralla! Kauhea tuuli oli koko päivän, joten emme kovin pitkään viihtyneet keskustassa. Toriltahan pittää toki lakuja ostaa, jos niitä sattuu olemaan, joten niitähän myökin ostettiin kotia. :)

Keskiviikkona oli kenraaliharjoitukset, ja torstaina Kevät-näytös. Keskiviikko iltana ompelin muutamia paljetteja lisää yhteen esiintymisasuuni, ja torstaina laittauduin esitystä varten.Meikit olivat melkoisen tummat, vihreää ja mustaa. Kokkeilin ensimmäistä kertaa aiemmin hommamiani tekoripsiä, joissa on kultaisia strasseja.^^ Toimivat hyvin asun kanssa, ja sopivat tummaan meikkiin, mutta arkikäytössä nuo eivät menisi miulla ollenkaan. :)


Itämaisen tanssin esitykseen en koruja laittanut, sillä ne olisivat vain olleet hiuksissa taikka mekossa kiinni, mutta Bollywood- tanssiin nuo taasen sopivat. Pikkanen kasa kultaisia, pronssisia ja mustia rannerenkaita, sekä kullanvärinen hauiskoru koukeroisin koristein. <3 Bollywood- kappaleisiin sain vaatteet lainaan tanssinohjaajalta, sekä eräältä ryhmäläiseltä, miten kilttiä!:) Oon kumminkin vasta sen aikaa kyseistä tanssia harrastanut, ettei miulla esiintymisasuja ole - vielä. ;)

Ensimmäinen tanssi jännitti aivan älyttömästi kappaleen alun soidessa, mutta kaksi muuta menivät kuin vettä vaan!:) Tanssittujen kappaleiden jälkeen oli mieletön onnistumisen tunne, vaikka ensin jännitti että näinköhän mikään tansseista mennee hyvin jännityksen takia. :D Jes, ei kun kesän esiintymisiä odotellessa!^^

Sellainen viikko miulla näin lyhykäisyydessään, muuten viikko on ollut melkoisen tavallinen työviikko, lukuun ottamatta vappua ja ylitöitä. Ja tämän päivän aamuyöstä puoli neljän aikaan heräämistä, mutta onneksi on keksitty aamukahvit.<3

Hauskaa viikonloppua lukijoille!<3 ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)