lauantai 16. kesäkuuta 2012

Ajovarusteet

Tällä viikolla olen muutamia kertoja käynyt ajelemassa prätkällä, joten ajattelinpahan nyt lopultakin esitellä nuo ajovermeet.^^ Viikko sujui todella stressaavissa merkeissä, töissä ja ystäviä sekä kavereita näkien lähinnä, joten välillä on ihan hyvä vain olla hetki rauhassa kotona. Kävimme kumminkin tänään kirpparilla, kun muutenkin oli asiaa kaupungilla päin, ja illalla varmaan tulee käytyä jossain. :)

Tilasin ajovarusteet ittelleni jo maaliskuussa Eurobikerilta, alunperin olisin halunnut nahkaiset, mutta en löytänyt tarpeeksi hyvännäköisiä sellaisia, joten etsin jotain muuta. :) Ajotakki, - housut, hanskat ja kypärähuivi ovat Eurobikerilta tilattuja, kypärän sain Maahiskaiselta, ja naisten ajobootsit löysin vähä aika sitten huutiksesta.

Yllätyin muuten aluksi, että miten paljon isommalta miekin näytän ajovarusteissa. :D Puhumattakaan eräästä ystävästäni, joka kokeili nuita joskus maaliskuun tietämillä, pikkaisen pienempi tyttö on hän. :D <3Ajaessa ja kyydissäkin ollessa pakko pitää hiuksia let(e)illä, meneepi muuten melkoisen sotkuun. Kokemusta on kun kerran unohdin laittaa, tulipas hankalasti selvitettävät takut. ;)Icon Bombshell- naisten ajosaappaat ovat ihanat, paljon naisellisemman näköiset, kuin esimerkiksi citymallien kengät! :) Saappaat ovat nahkaiset, soljilla ja kiilakorolla.Ajotakki on yllättäin puna-musta, ja housut mustat harmailla koukerokuvioilla. Housujen takamuksesta, edestä ja lahkeista löytyy koukeroista harmaata kuviota, tykkäilen kovin.^^

Sekä takki, housut ja hanskat ovat Sweep- merkkisiä. Varusteiden mukana tuli tukevat hengarit takille ja housuille, ja muutenkin voin suositella tuota Eurobikeria. Tilauksesta seuraavana päivänä tuli s-postia, että tilaamani bootsit ovat loppu, että laittavatko hyö jo paketin tulemaan, vai jaksanko odotella kenkiä. Loppujen lopuksi päätin hommata kengät muualta, ja paketti tuli samalla viikolla postiin, ja bootsien verran rahaa takaisin ilmestyi takaisin tilille, kun ilmoitin, että ne kengät taidan sitten hommata muualta. :) Mukavaa asiakaspalvelua, ja todella noppeesti tuli tuo paketti, ei voi muuta sanoa! :)


Ajohanskat ovat takkiin sopivat, eli punamustat nämäkin. Kypärä on Arc- merkkinen kuten näkyy, ja väriltään musta-harmaa. ^^


Asiasta kukkaruukkuun, mie ostin tuossa jokin aika sitten lisää tarviketta korsetteihin Belle Modestelta, spiraali ja metalliluuta. ^^ Jospa nyt saisin tuon yhden korsetin valmiiksi, se on jo vähän aikaa odotellut muutamia lisäluita. ;)


Ja sain muuten apurin kaavojen piirtoon tässä pari viikkoa sitten. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)