maanantai 25. kesäkuuta 2012

April Magic boots

Löysin huutiksesta tässä vähä aika sitten aika ihanat saappaat, kunnon nahkaa ja talvitassuilla! ;) Syksyä ja talvea ajatellen tosi hyvät, jostain syystä mie tykästyn aina kesällä joihinkin saappaisiin, ja talvella taas peeptoe- korkokenkiin. Talvisin miulla ei yleensä tule vaihdeltua kuin viittä- seittemää paria kenkiä, koska monet ovat niin liukkaat lumella / jäällä, eli nämä ovat hyvä lisä toisten talvitassuisten saappaiden lisäksi. Saappaat kuuluu myös syksyyn, vaikkakin taidan pistää nämä huomenna jo jalkaan, ovat nimittäin tosi kivannäköiset värillisten sukkisten kanssa! <3 Sikäli jos huomenna on edelleen koleaa, ja sateista, helteellä ei toinna.

Kengät ovat Pennangalanin April Magic Bootsit, mustaa nahkaa. Saappaiden edessä on luistinnyöritys, joka toimii myös kiinnityksenä, näissä kun ei ole vetskaria helpottamassa käyttämistä. :) Pohkeen puolelta löytyy viisi solkea, ja korkoakin on jonkin verran.^^ Kuvat kertovat jälleen enemmän, mie oon melkoisen väsynyt reilun 11 tunnin työpäivän jälkeen, joten palailenpa jälleen myöhemmin! :)

Hauskaa alkavaa viikkoa lukijoille! :>

8 kommenttia:

 1. Pennangalan boots are so beautiful and good quality!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihan superhienot! Hieno löytö tosissaan. :)

  VastaaPoista
 3. ihanat monoset <3 tuollaiset kun saisi pinkkeinä niin... <3_<3

  VastaaPoista
 4. Uuuuh mitkä kengät.. Joku päivä tulen ja kaappaan nuo sinulta ;)

  VastaaPoista
 5. Lucy: I think some of their boots are gorgeous, but some pairs I don`t like that much because of the heels shape. :) But these boots, so beautiful..^^

  Tinde: Kengät kiittää, nätithän nuo on ^^ Mie tykkään erityisesti siitä, että sukkikset näkyy varren läpi. :)

  Werewolf: Tsih, kiitos<3

  Vampiric: Kiitos, oli tosiaan hyvä löytö, hintaakaan ei ollut paljoa, eikä paljoa ollut käytettykään nuita. :>> Kerkesin jo työmatkat pitää, ihanan tukevat jalassa.<3

  Insanity: Arvasin et sie tykkeet ^^ <3 Siun pittää ehottaa et tekkeevät, tuollasia ei taijja saaha ko baby pink- värillä, eikä se nyt ihan niin pinkki oo. Värjättäviä kenkiä siulle kiitos ;)

  Aurèlie: Voij, elä sie miun kenkiä vie! ;)

  Hannah: Mmm, ihanat, ihanat saappaat<3

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)