lauantai 30. kesäkuuta 2012

Mustaa punaisella

Viime aikoina miulla on jotenkin kiinnostus herännyt ebayhin, koska tuntuu että Suomessa olevien liikkeiden valikoimat ovat melko samanlaisia, enkä olekkaan viime aikoina löytänyt näistä mitään sen kummempaa vaatetta. :) Ebayta selatessani, löysin vaikka mitä kivaa, mukaanlukien kenkiä, hameita ja kankaita, ja tulikin pari juttua sieltä tilattua.^^ Valinnanvaraa löytyy uskomattoman paljon, ja hinnat ovat kohtuullisia, joten miksipä ei? Molemmat paketit tulivat viikossa, ja toinen piti sisällään hameen, ja toisen sisällön paljastan tässä lähipäivinä, kunhan saan kuvailtua niitä.

Löytämäni hame on kirkkaanpunaista satiinia mustalla pitsillä. Hame on kellotettu, ja siitä löytyypi kolme kerrosta röyhelöitä.^^Toisesta ostoksesta laitan kyllä vinkkikuvan, tuli räppäistyä sen verran jo. ;)


Tilasin myös tuossa jonkin aikaa sitten Boutique LouLou:lta muutamia juttuja, joten nappasin samalla ostoskoriin stay-upit sekä sukkahousut. Molemmat ovat pieni verkkoisia, ja nuissa sukkahousuissa on saumat sekä satiiniset rusetit nilkoissa!<3
Löysin myös huutiksesta kolikkovyön vatsatanssiin, tällä kertaa koristuksissa on myös helmiä, ja reunoilta löytyy kolmionmuotoon laitettuja helmiä.^^Kävimme muuten eilen kullan kanssa katsomassa Black Light Disciplineä ja Turmion Kätilöitä Kerubissa, todella ihana ilta oli kaikenkaikkiaan! :) <3 Kyläilimme ensin ystävien luona, jonka jälkeen lähdimme porukalla keilaamaan. Sieltä sitten suoraan keikkoja katsomaan, ja keikkojen jälkeen grillille, ja sitten kotia kohti.^^ Tuli samalla tehtyä jo suunnitelmia seuraavillekkin viikonlopuille, eli ei kun niitä odotellessa! :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo sama hame mutta värinä on musta.Se on kyllä kiva ja sopii arkeen ja miksei myös juhlaan:)

    VastaaPoista
  2. Aijjaa, varmasti on nätti mustanakin. :) Monikäyttöiseltä tuo hamonen kyllä vaikuttaa matskujen puolesta, voin ainakin kuvitella käyttäväni sekä arjessa, että juhlassa ^^

    VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)