tiistai 5. kesäkuuta 2012

Pleaser Seduce-214

Helsingin reissun ostoksista tulee vielä yksi osa, mutta mie kertoilen tässä välissä yhdistä ihanuuksista, jotka hommasin huutiksesta ihan loman alkutienoilla. :) Työviikko tosin alkoi jo, mutta miulla on tänään vielä vapaa, koska olen menossa tatuoitavaksi taas.^^ Aika on varattu jo tammikuun tienoilla, ja onkin odotettu. Harmi, etten saanut piirrettyä suunnitelmaani valmiiksi jo viime syksynä, niin ajan varaaminen jäi tämän vuoden puolelle. Pääassii, jotta tuon uutukaisen leiman saa, kun sitä on jo useamman vuoden miettinyt. :)

Huutiksessa sattui osumaan silmään eräät kaunokaiset, 14 euron hintaan!<3 Huutista selaillessani, haen yleensä Pleaserin ja muutamien muiden merkkien kenkiä, ja nämä ovat Pleaserin valmistamat. Kengät ovat silmääni miellyttävää Seduce- mallia, numero 214, ja punaiset. ;) Rusetilliset, yllättäin.
Kenkien malli, materiaali ja väri ovat uskomattoman herkullisen näköisiä, ja tuo koron malli on todella kaunis.<3 Kengät pääsivätkin käyttöön viime viikolla, ja huomasin, että nämä ovat hitusen liian väljät kantapäästä, kun 37- kokoa ovat. Onneksi tavarataloistakin saa niitä ns. liukuesteitä/ mokkaisia pehmusteita tuohon sisäpuolelle kantapään liukumista estämään. ^^
Kävin eilen muuten hakemassa varsinaisen ajokortinkin, aikasta hienoa, kun aiemmin ei ole moista ollut. ;) Mie en yhtään tykännyt silloin niistä passikuvista, mitkä piti korttia varten ottaa, mutta pakko myöntää, ettei tuo nyt niiiin pahalta näytä, kuin mitä luulin. :D Kätevämpi kyllä kulettaa mukana, kuin passia.

Ainiin, muistakaas muuten pälyillä taivaalle ensiyönä, Venus kulkee auringon ohitse kello 01:05- 07:54, sikäli jos tällaiset jutut kiinnostaa. :) Miuta ainakin kiinnostaa nämä, ja tarkoitus oli katsoa, jos satuttaisiin näkemään kyseinen ohimeno.^^ Jos meinasitta katsoa, niin muistakaa suojata silmät esim. auringonpimennyslaseilla, taikka hitsarin laseilla! :)

4 kommenttia:

 1. Kengät kiittää, näpsäkäthän nuo ovat<3

  VastaaPoista
 2. ihanat kengät!!! oivoivoi!!!
  t.kenkäfriikki

  VastaaPoista
 3. Tsih, nuo ovat kyllä.<3 Kenkäfriikkihän täälläkin suunnassa, jotenkin nuita kenkiä on hieman kerääntynyt tuonne vaatehuoneen puolelle :DD

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)