lauantai 9. kesäkuuta 2012

Punaisia nyörityksiä

Kävimme eilen ystäväni luona kyläilemässä, ja loppuillasta lähdimme Maahiskaisen kanssa kotia kohti musiikkia kuuntelemaan. ^^ Ette uskokkaan, miten paljon piristi nähdä tätä ystävää pitkästä aikaa, ja miten mukavaa olikaan puhua kaikesta mahdollisesta! <3 Oman osansa onnistuneeseen iltaan toi myös kullan kainalossa musiikin kuunteleminen hyvillä musiikkivehkeillä, ja isoveljen kyläily. <3 Hyvällä tuulella jatketaan tänäänkin, saimme kuvattua uutukaisen mekkoni juuri ennen kauppaan lähtöä, ja tarkoitus oli eräs ompeluprojekti saada loppuun tänään, sekä aloittaa uusi. ^^

Kävimme kaupasta hakemassa grillausta varten evästä, ja aurinkovoidetta, tänään on todella aurinkoinen ja kaunis keli. ^^ Meinasimme viettää aikaa kotona tänään, joten en pahemmin laittautunutkaan, kunhan sutaisin tukan ponnarille ja vähän pistin meikkiä, mekot ovat todella käteviä päivinä, jolloin ei jaksa miettiä, että mikä sopisi tämän hameen kanssa yhteen...;) Tsih, rentoilupäivät kunniaan! ;)

 Tykkään todella paljon meidän pihasta, ja ulkonahan on parempi valo, joten kuvat ovat melkoisen vehreitä. ^^


Taustalle jäi miun polkupyörä, se on nyt korjattavana, renkaat pitäisi vaihtaa. Mutta tosiaan, löysin mekon huutiksesta, 18 euron hintaan. :) Mekko on aikalailla uudenveroinen, ei näy minkäänlaisia käytön jälkiä. Living Dead Souls- merkiltä löytyy silloin tällöin jotain omaan tyyliin sopivaa, ja tämä on yksi esimerkki siitä.

Onneksi ensi viikolla pääsee hiuksien värjyyseen, hiukseni ovat luonnostaan vaaleat, joten juurikasvu erottuu melkoisen selvästi mustiksi värjätyistä hiuksista. :)

Ajattelin tähän loppuun vielä vastailla kysymyshaasteeseen, jonka sain tuossa jokin aika sitten Neteltä.^^

1. Milloin aloit kirjoittamaan blogia ja miksi? - Aloitin tämän blogin kirjoittamisen vuonna 2010, olen aina pitänyt kirjoittamisesta, ja meni aika kauan, että uskaltauduin perustamaan oman blogin. :) Aluksihan miekin kirjoitin tätä ns. kasvottomana, mutta nytten pidän itsekkin henk. koht enemmän siitä, että näen ihmisen blogikirjoitusten takana, ja kyllähän vaatteetkin näyttää päällä paremmilta kuin vaikka lattialla kuvattuna. ;) Kukin tyylillään, luen myös blogeja, joissa ei kirjoittaja(t) ole esillä.
2. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä? - Hankala sanoa, mutta uskoisin, että miulla on siihen mennessä oma yritys, perhe ja koti jossain vähän syrjemmällä kaupungista. :)
3. Lempi vaatemerkkisi? Perustele. - Miulla ei varsinaista lempivaatemerkkiä ole, ostan sellaisia vaatteita, jotka miellyttävät omaa silmää ja sopivat tyyliin, merkkiä sen kummemmin katsomatta.
4. Oletko sinkku/varattu? Miksi? - Varattu, ja luultavastikkin siksi, että olen ihan umpirakastunut tuohon yhteen ihanaan.<3 ;)
5. Unelma-ammattisi kautta aikojen? - Olen kauan halunnut olla ompelija, kävin koulut ja pukuompelijahan miusta tuli, vaikkakin oma yritys ois jees jossain vaiheessa. ^^
6. Ruoka, jonka syömisestä koet huonoa omaatuntoa? - Hmm, tämä on vaikea. En oikeastaan mistään, koska ruoka on hyvvää.:P
7. Asia, jota teet päivittäin? - Aika montaakin asiaa tulee tehtyä päivittäin, mutta näin esimerkiksi pesen hampaat, harjaan hiukset ja syön.
8. Jos saisit muuttaa yhden asian koko maailmassa, mikä se olisi? - Tähän en osaa vastata, olisi muutamakin asia, jotka muuttaisin jos pystyisin.
9. Parhain muistosi? - Näitä on monia, mainittakoon esimerkkinä yksi kultani järjestämä illallinen viime syksynä.<3
10. Asia, joka tekee sinusta juuri sinut? Luonne, näin lyhyesti.
11. Parhain luonteenpiirteesi? - Kiltteys kuulemma, tätä piti kysyä Maahiskaiselta, hieman hankala tämäkin. ;)

7 kommenttia:

 1. Voiku toinen on tuollainen tuituitui<3

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana mekko, aivan täydellinen. Tuossakin näkee kuinka musta ja punainen sopii tosi hyvin yhteen :).

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) <3 Musta ja punainen tosiaan sopivat yhteen hyvin, lempparein väriyhdistelmä ollut jo pitkään.<3

  VastaaPoista
 4. Todella ihana mekko ja jälleen oot niin kauniina ^^
  Mulla on joku ihme juttu, että en osaa pitää hametta/mekkoa ilman legginsejä tai sukkiksia alla.

  VastaaPoista
 5. Toi mekko sopii sulle täydellisesti<3 Ooot vaan aina yhtä kauniina :)

  VastaaPoista
 6. Black bird: Awws, kiitos kaunis<3 Miekään en nuorempana oikein osannut, mutta nykyään onnistuu, kuhhan helma peittää takamuksen sentään. ;) Sitä paitti, mie tykkään miun jaloista, joten miksipä kesällä tukehuttamaan itseään sukkiksilla, kun on kuuma muutenkin? :)

  siiri: Kiitokset siullekkin, tuo mekko on kyllä kaunis, ihanan kirkasta punaista!:)<3

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)