tiistai 10. heinäkuuta 2012

Lävistyskoruja

Teimme tyttöjen kanssa kimppatilauksen Crazy- Factorylle, kaikkien kolmen halutessa uusia koruja.^^ Tilasin itselleni uusia palloja, tappeja industrial-lävistykseen, ja nänneihin löysin myös uutta korua.

Halusin itselleni muutamat kartiot industrialiin, sivuilta löytyikin hopea- vihreä raidalliset, ja pinkkimustat leopardikuviolliset. Pinkkimustista en ole todellakaan varma tuleeko käytettyä, kun ovat niin pienen oloiset, mutta kannattaahan tuota kokeilla, sen verran näpsäkät ovat.^^ Nännilävistyksiin tilasin viime kerralla rutkasti vaihtotappeja, joten tuli tilattua nuihin samanlaiset vihreä-siniraidalliset pallot, kuin mitkä miulla on myös tuohon industriaaliin.
Tilasin kokeiluksi tuollaiset punaiset akryyliset "hevosenkengät", ovat aika kivan joustavat, mutta käytössä en sitten tiedä onko hyvä homma vaiko ei. Parit tapit + pallot industrialiin, perusmetallisella pallolla, jossa toisesta löytyy kuva, ja toisissa vaaleanpunaiset UV- pallot. Tuon toisen tapin kuva oli jotenkin niin symppis, että tilattavahan se oli. :>>


Nänneihin nuo korut tilasin osissa, eli perusosa plus kiinnitettävä roikkuva koristeosa. Päädyin tuollaisiin väärinpäin-olevan- s:n - mallisiin punaisilla kivillä.^^ Ajoittain harvinaisen epäkäytännölliset, mutta niin nätit.<3


Miehelläni ei kauaa nokka tuhissut näitä osia kiinnittäessä toisiinsa. <3


Tilaus saapui perille taas noin viikossa, eli ei edelleenkään valittamista. :) Suosittelen kyllä tuota liikettä, joka tilauksessa on tullut kaikki tilatut korut, ja tilaamisesta mennyt noin viikko, että paketti on tullut postilaatikkoon.^^ Laittavat myös sähköpostilla arvioidun toimitusajan, ynnä muuta tietoa tilauksen saapumisesta.

Pakko muuten sanoa, että miulle tuli aivan hirveä ikävä napalävistystäni, kun Laura tilasi itselleen muutamat napakorut samalla, muun muassa yhden aivan ihanan kullan värisen keijun, vihreillä kivillä.^^ Otin navasta korun poikkeen joskus 2-3 vuotta sitten, ja sen jälkeen on tullut mietittyä, että hittoako mie ajattelin silloin. Napaan saapi niin nättejä lävistyskoruja, eikä sen tekeminen koskenut yhtään silloin 14-15 kesäisenä, ja olisihan se kivannäköinen vatsan paljastavien tanssiasujenkin kanssa... :) Huoh. Tässä ajassa tuo lävistysreikä on umpeutunut 1-2milliä yläpuolelta, harmin paikka.

2 kommenttia:

  1. Hienoja! Ah, itsekin haaveilen napakorusta. Tarkoitus itse asiassa on, että jos tässä saan treenien tulosta kunnolla näkyviin vatsassa, niin kävisin ottamassa sen palkinnoksi :D En kestä kun näen kaikkialla niin söpöjä napakoruja, kaikkia keijuja sun muita. Olen vaan miettinyt kaikkea hölmöä, että häiritseekö se vaatteiden alla tai joissain muissa tilanteissa elämää jotenkin?

    VastaaPoista
  2. Kiitus^^ Miekin oon uudelleen ottamista miettinyt, olis niin nätti. :) Crazy Factorylla on ihan sikana vaihtoehtoja napalävistyksiin, eihän niistä osais valitakkaan! <3

    Miulla sen lävistyksen ottaminen ei koskenut ollenkaan, ja se parantui todella nopeasti. Peruskorujen kanssa ei mitään ongelmaa, mutta roikkuvat napakorut saattoivat jäädä kiinni sukkiksiin, tai hameisiin. Tuotakin kyllä oppii varomaan aika nopeesti. :D Eli melkeimpä sanoisin, että töihin kannattaisi pistää peruskoru, toki työstä riippuen, ja vapaalla sitten käyttää nuita hipleitä roikkuvia koruja. :)

    Korsetin kanssa tietty peruskoru, muuten voi tuntua aika ikävältä ne isompien korujen painaumat.

    VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)