sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

White Bow

Ostin tässä vähän aikaa sitten Umy Z. Psykodynamo- blogin kirjoittajalta ihanan mustavalkoisen Progressin mekon.^^ Mekko kolahti nopiasti postilaatikkoon, ja on todella kaunis malliltaan, ja pituuttakin riittää tarpeeksi, ettei takamus vilku koko kansalle. ;) Kiitokset vielä nopeista kaupoista tälle tyttöselle! :)

Muuten perusmustassa mekossa on kaunis rusetti yksityiskohta vyötäröllä, ja yläosasta löytyy myös valkoista. ^^ Kuvat kertovatkin enemmän, joten tässäpä näitä:
Eilen meillä oli torilla tanssikoulun esitys, ja mie olin mukana kahdessa kappaleessa. :) Melkoisen paljon porukkaa oli paikalla, ja onneksi sattui taas lämmin päivä olemaan.^^ Esiintymisasuissa tuli hiukan kuuma, muuten aamupäivä sujui mukavasti yhtä asiaa lukuunottamatta, josta voisin "hieman" avautua. Jätän tämän kumminkin toiseen kertaan, asian ajatteleminenkin saa veren kiehumaan niin paljon, etten viitsi sunnuntaitani tuhlata moiseen.

Kävimme esityksien jälkeen Coffee Housessa pirtelöllä, ja myöhemmin iltapäivällä Amarillossa syömässä yhdessä, saipahan muuta ajateltavaa. :) <3 Unohdin tuossa pari viikkoa sitten esitellä erään mekkosen, jonka kultani kävi ostamassa miulle jännittäessäni sen kertaisia esityksiä ja valmistautuessani.<3 Kyseessä siis perusmekko, tosin väriltään yllättäin punertava, lähinnä kuparin taikka ruosteen sävyinen tummanpunainen. :)

Kiireisinä aamuina nämä perusmekot pelastaa aamun, on tullut viime aikoina torkutettua aamuisin enemmän kuin yleensä. ;)


Kävimme tuossa jokin aika sitten kirppareilla ja kaupungilla pyörimässä, tarvitsin pari vetskaria, rigilene-nauhaa ja tulipa ostettua Leena Lehtolaisen Rivo Satakieli- kirjakin kirpparilta.^^Samaisella reissulla haettiin myös ponnareita, ja pieniä, mutta vahvoja kuminauhoja rastalisäke-projektiin. :)


Sain perjantaina postissa koruja, jotka voitin Vain tahroja paperilla- blogin arvonnasta.^^ Blogin kirjoittaja Shadou oli laittanut muutamia ylimääräisiä juttuja mukaan pakettiin, ja kieltämättä oli kyllä nättejä koruja pistänyt. :)Rauhallista sunnuntaita lukijoillekkin! :)

5 kommenttia:

  1. Ooo, mä rakastan hämähäkki aiheisia koruja, ja nuo on kyllä tosi hienoja :o

    VastaaPoista
  2. Black bird: Totta turiset, tuo kaulakoru varsinkin on upea kuin mikä<3

    Lady Satin: Kiitos kaunis <3

    VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)