lauantai 18. elokuuta 2012

Asukuvia tiistailta

Ennen kuin kertoilen tarkemmin kylpyläreissustamme, niin saatte nähdä taas vaihteeksi yhden asun tältä viikolta, kun kävin ihanaisen Sussun kanssa kahvittelemassa ja haahuilemassa keskustassa. :) Muuten viikko on mennyt lomaillessa, ja reissatessa, palasimme eilen illalla kotia asti. ^^

Asu on yksi lemppareistani, kuten asusteetkin. Melkoisen lämmin tuppasi tosin olemaan, tuo Spin Doctorin hame ei ollut mikään hengittävin vaihtoehto kuumana päivänä. :D Hameesta löytyy samettisten koukeroiden seasta silinterihattuisia pääkalloja, ja hameessa on kolme kerrosta. Kitkuttelin polkupyörällä keskustaan, joten hameen oli syytäkin olla vähän puffuisampi ja väljempi. Muhkean hameen seuraksi laitoin mustan perustopin.


Asusteista löytyy nahkarusetteja, sekä yksi samettinen; iso rusetti hiussolki ponnarin yläpuolella, ranteesta vähän pienempi, ja helmikaulakorusta vielä pienempi. Laukuksi valikoitui iso kirpparilta löydetty laukku, jossa kulkee mukana puoli elämää, kunnon tilaihme siis. ;)

Kengät ovat H&M:n t-remmilliset piikkikorot, ovat ihanan naiselliset, ja sopivat jokaiseen asuun, puhumattakaan plattarin tuomasta kävelymukavuudesta. :) Näillä mie kipittelin koko kylpyläreissun ajan, siis kun käytiin muuallakin kuin kylpylässä, vaikka autossa olisi ollut balleriinatkin mukana.^^Ylläolevat kuvat ovat Sussun ottamia, ja alla olevat avopuolison. ♥ Kahvitellessa ja jutellessa vierähti tunti jos toinenkin, ja pitkät, mielenkiintoiset keskustelut virkistivät mieltä. :)

Hauskaa lauantaita lukijoille! ^^

6 kommenttia:

 1. Hei, mie näinkin sinut (teidät) Kuopiossa muutama päivä sitten. Puhuit juuri niin keskittyneen näköisenä puhelimeen, että päätin jättää vilkuttelut sun muut välistä. :)

  VastaaPoista
 2. Aijjaa :O Siellähän myö, Rauhalahessa oltiin. ^^ Kaupungillakin tuli käytyä pariin otteeseen moikkaamassa pikku veljeä ja isosiskoa. :) Nyt tosin mietin että missäköhän sie näit, suurimmaks osaks ajasta miulla oli puhelin äänettömällä, paitsi ehkä torstaina. ;)

  Ois ollu kyllä mukava tavata! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla päivät sekottuu toisiinsa, joten en pysty tarkalleen sanomaan milloin näin siut. Jotain mustaa sulla oli päällä (:D), hiukset oli ponnarilla ja tulitte Sokkarin takana vastaan.
  Ehkä ens kerralla onnistaa :) Tai voiaanhan sopia ihan treffitkin, jos siulla jää Kuopiovisiiteillä joskus luppoaikaa. ;)

  VastaaPoista
 4. Yllärillä jotain mustaa:DD Noo, keskiviikko taikka torstai siis, tuli nähtyä nuita sisaruksia, ja käytyä Minnassa. :) Ehkäpä, ja voidaanhan sitä sopia rehvitkin, kun siellä päin tulee pyörittyä aina silloin tällöin, ja useempi päivä tulee oltua yleensä. ^^

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)