sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kylpyläreissu, osa 1

Lähdimme keskiviikkona ennen puolta päivää viemään kisut hoitoon, ja sitten kohti Kuopiota. :) Varasimme kahden vuorokauden kylpyläreissun jo jokin aika sitten, kylpylähotelli Rauhalahteen, sillä pitäähän lomalla jotain erikoisempaakin olla. ^^

Keskiviikko aamuna ystäväiseni Viki tuli kyläilemään, ja kahvittelemaan meille, ennen kuin lähdimme reissuun. Kuopioon mennessä lueskelin automatkan ajan, ja menimme suoraan Kuopion keskustaan moikkaamaan miun sisaruksia. :) Kävimme kiertelemässä kauppoja, ja kahvittelemassa, muutamia juttuja tuli ostettua. Laitan tähän postaukseen osan ostoksista, ja toiseen osaan loput. Hassua muuten, miulla kulki koko ajan kamera laukussa mukana, mutta eipä tullut yhtäkään kuvaa otettua koko kolmepäiväisellä reissulla... :D Asukuvat oisivat voineet olla jees, mutta eipä sitten. Tietääpähän ainakin lomailleensa, kun ei muista kameran olemassa oloa, ja puhelinta pidin lähes koko ajan äänettömällä. :)


Aleksi 13:ssa oli paljon laukkuja alessa, ja siellä mie ihastuin tällaiseen ihanan oranssin sävyiseen pikkuiseen laukkuun! :) Oranssi on värinä melkoisen uusi tuttavuus, mutta tämä sävy on niin kaunis, eikä hintaakaan jäänyt paljoa. ^^ Laukussa on edessä iso satiininen ruskea rusetti, ja hihnana oranssi pyöreä nauha. Reunat ovat kantattu samaisella ruskealla satiinilla.

Mie rakastan tällaisia pieniä laukkuja todella paljon, vaikkakin nämä ovat harvinaisen epäkäytännöllisiä... :D Onneksi aina voi jättää autoon isomman laukun, jos jotain muutakin sattuu tarvitsemaan kun puhelimen, taskupeilin, henkkarit ja käteistä/kortin. ;) Tai sitten on pärjättävä nuilla.

Anttilan TopTenistä löydettiin Splice- leffa, blu-rayna ja kuusysien goth`n`roll- boksi.
Löysin Dinskosta myös kengät, mutta näistä kuvia myöhemmin, toisen postauksen yhteydessä, nuita kuvia kun riittää. ;) Pitää valikoida nuista vielä parhaat, ja kirjoitella kakkososaan tarkemmin.

Torstaina menimme Rauhalahteen joskus neljän-viiden maita, ja melko nopeasti mentiin kylpylän puolelle uimaan, ja useampaa allastahan oli pakko kokeilla. :) Mie tykkäsin eritoten ulkoaltaasta, lämminvesialtaasta ja porealtaasta. Ilta meni todella nopeasti, kuten koko reissukin, ihanaa oli. ♥

Kävimme kumminkin päivällä Seppälässä, ja löysin sieltä kolmella eurolla tuollaisen kivan bikini- yläosan, mustat valkoisilla yksityiskohdilla. :) Looginen järjestys unohtui näemmä tässä välissä, mutta mitäs pienistä. ;)Heräiltiin torstaina jo hyvissä ajoin aamupalalle, ja kävimme varaamassa miulle ihanan ruusuisen Kleopatrakylvyn illaksi. ♥ Aamupäivästä käytiin hakemassa mieheni autoon uudet vanteet vähän ajomatkan päästä, mutta sen jälkeen lähdimme takaisin keskustaan. Kiertelimme muutamat kaupat kaksin kun odottelimme pikkuveljeäni, ja hänen saavuttuaan lähdimme Amarilloon syömään porukalla. :)

Olimme sopineet suloisen Embizen kanssa treffit keskustaan, ja oikeaa aikaa odotellessa hän sattuikin kulkemaan samalla käytävällä, kuin missä myö oltiin. :) Sanottiin pikkuveljelle heipat, ja lähdimme kyläilemään Embizen ja hänen miehensä luokse.^^ Pienestä jännityksestä huolimatta juttua riitti, ja tunnit vierähtivät liiankin nopeasti. Aamulla varattuun ruusukylpyyn piti ehtiä, ja hyvinhän siihen kerkesi. Onneksi kumminkin edes parisen tuntia kerettiin jutskailla, ja pakko muuten sanoa, että heillä on todella kaunis koti. ♥ :) En malttaisi ootella, että nähdään taas! :)

Illalla rentouduimme ja kävimme myöhään illalla vielä iltapalalla hotellin ravintolassa. ♥

 Perjantai-aamuna heräsimme aikaisin aamupalalle, ja lähdimme aamupalan jälkeen kylpylän puolelle vielä viimeisiksi tunniksi. Meillä oli todella hauskaa, ja reissu onnistui kyllä todella hyvin, hymyilyttää edelleen todella paljon.^^ ♥

Loppujen lopuksi pakkasimme kamppeet ja lähdimme piipahtamaan Ikeassa, josta piti hankkia muutamia juttuja yhteen isompaan tapahtumaan, mutta tulihan tuolta muutakin ostettua. ;)


Eli, ensimmäisenä, tarvitsimme yhden mustan lyhdyn lisää, ja Cylinder- maljakoita useampia, joita on siis kolme per paketti.  Ostimme myös silikonisen sydän- jääpalamuotin, pienen otuksen Maahiskaisen kummitytölle ja maailman suloisimman lampun. ♥ Tuo punainen laatikko meni miun lankarullille, sopii niin hyvin kaapin väriin, ja oli jo aikakin joku avonainen laatikko hommata nuille rullille. :)


 Mukaan lähti myös erimuotoinen maljakko, joka yllättäin pääsikin jo käyttöön, ja tuollainen verkkoputki-roikutettava-säilytys-mikä-lie, kirkkaanvihreä moinen.Ehkä turhin lamppu ikinä, mutta niin söpö!♥

Loput Ikean hankinnat ja kengät löytyypi sitten kakkososasta, mie meen värjäilemään nyt hiuksia! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)