maanantai 20. elokuuta 2012

Kylpyläreissu, osa 2

Jatketaas reissun kakkososalla, josta tuleekin aikalailla ostospitoinen, sillä kylpyläreissusta jotain kerkesin kertoa jo. ;) Meillä on ollut jo jonkin aikaa hakusessa joku kiva lipasto taikka hyllykkö miun kankaille, ompelutarvikkeille ja keskeneräisille töille. :) Alunperin mie mietin erästä toista hyllykköä tumman puun värisenä, mutta tämän ostamamme hyllykön punainen on niin ihanan kirkas ja kiiltävä, että aiemmin mietitty hyllykkö unohtui! ^^ Olohuoneessa on käytetty lähinnä mustaa ja punaista, mutta huonekalut ovat tumman puun värisiä, joten aikamoinen väripilkku sattui, mutta onneksi sopii värimaailmaan mainiosti. :)

Hyllykkö on mallia Expedit, johon ostimme myös upotettavan kaapin sekä kaksi laatikkoa. Kirkkaanpunainen kirjahylly on myös melkoisen tilava, vielä jäi tilaa, vaikka pistin jo kaappiin kaikki, millä ei vielä ollut varsinaista paikkaansa. :)


Ja ei, nuo maljakot eivät kuulu tuon hyllykön viereen, jäivät siihen kuivamaan erään koristejutun kokeilun jälkeen. :) Mutta, hieman tuosta hyllyköstä ja sen sisällöstä; kaapin päälle laitoin muutamat tuikut, sekä kuvan miusta ja isoveljestäni. Hyllyn päältä löytyy myös muutama ompeluun/tekstiileihin oleellisesti liittyvä kirja, joista ehdottomasti paras on tuo Vaatetusalan ammattitekniikan käsikirja.^^Ylimmälle hyllylle laitoin muutamia portfolioitani, suunnittelukansion, sekä muodista ja kengistä kertovat kirjat. ♥Toiselta puolelta löytyy nappeja, neppareita ynnä muuta pientä tarviketta pienestä lokerikosta, ja metallisesta purkista löytyy ompelemiani irtorusetteja. :) Hämähäkit löysivät myös paikkansa tuosta.^^


Upotetun laatikkohärdellin ylemmässä laatikossa on lankoja, joita on melkoisen vähän. :) Ostan yleensä langat tarpeen mukaan, mustaa, punaista ja valkoista menee kaikkein eniten. Saumurilankoja taitaa olla peräti harmaita, pari mustaa ja valkoisia, saumuria kun en ole kovin kauaa omistanut. ^^ Punainen muovilaatikko pitää nuo pienet rullat järjestyksessä, ja ovat helposti otettavissa verrattuna aiempaan kannelliseen laatikkoon. :) Laatikkoon pistin myös kankaiden mukana saamiani hoito-ohjeita, joista ilmenee myös kankaan nimi, sekä hinta.


Toisessa laatikossa on taas viivottimet kaavojen piirtoa ja mittailua varten, sekä A5 kokoinen piirrustuslehtiö. Tähden muotoisesta kiposta löytyy sirkkoja, ja niiden laittoon apuvälineitä. Kaappiin en vielä saanut kuin muutaman portfolion lisää, ja kuminauharullan ängettyä, mutta eiköhän siihenkin jotain päädy. :)


Vasemmalla puolella on kavennettavia ja muunneltavia vaatteita, sekä pari kesken olevaa projektia sisaruksille. Näitä pääsen onneksi jatkamaan piakkoin, kunhan saan yhden isomman projektin valmiiksi parin viikon sisään. :) Oikealta löytyy kankaita, joista mie tykkään eritoten, ja joista olen suunnitellut jo tekeväni jotain tiettyä, ovatpahan helposti napattavissa inspiksen iskiessä. ^^ Samassa on myös tukikankaat ym, joita tarvitsen usein. Muut kankaat ovatkin sitten kaappien yläosassa ilmatiiviissä laatikoissa.


Alimmalta hyllyltä löytyypi peräti tilkkuloota, ja toiselta puolelta vetoketjut, nauhat sekä pitsit. ♥

Ja lupailin myös kenkiä esitellä, ovat muuten harvinaisen käytännölliset miun ostamiksi. :D Tuppaan olemaan niitä tyttöjä, jotka kulkevat pakkasillakin korkeissa koroissa liukkaista pohjista välittämättä, mutta tarvitsin talvea ajatellen uudet käytännölliset nilkkurit.^^ Löysin nämä yksilöt Dinskosta, ja mie tykkään todella paljon tuosta väristä, joka on punaisen-mustan sävyinen. :) Kengät pistetään kiinni soljilla, ja ostin samalla reissulla myyjän suosittelemat pohjalliset näille kengille. Pohjalliset ovat ihanan pehmeät, ja pysyypähän kengät paremmassa kunnossa, jos enemmältikkin tulee käyttöä. :)


Tuota punaisen sävyä oli todella hankala saada kuviin näkymään samalla lailla kuin luonnossa, mutta jospa näistä jonkinlaisen käsityksen saa. :) Alunperin mie haikailin Brandosin sivuilta näitä, tai näitä kenkiä, tosin edelleen haluaisin nuo jälkimmäiset nuista. ^^ Ovat kunnon nahkaa, juuri oikean malliset, mutta en ainakaan toistaiseksi ole raaskinut nuita ostaa.

Näissä ostamissani kengissä on tukeva korko, sekä maiharimainen pohja, joten talvella käppäilyn pitäisi olla lasten leikkiä lämpimien pohjallisten kera! ;)Järkevien kengiksi vastapainoksi kerrottakoon, että löysin tänään kirppikseltä jotain kaunista, ruusuista ja piikkikorkoista. ♥

Ja koska pidän listojen tekemisestä, niin tässäpä miun mielestä parhaimmat palat kylpylälomasta;

♥Kulta
♥Uiminen
♥ Ihmisten tapaaminen / tutustuminen
♥ Sisarukset
♥ Kleopatra-kylpy
♥ Edukkaat löydöt
♥ Rentoutuminen
♥ Nauraminen
♥ Keskusteleminen

Suosittelen joskus piipahtamaan muutaman päivän kylpylälomalla, mie tykkäsin älyttömästi, ja kuten kaupungilla liikkumisesta yms. huomaa, en ole kovinkaan paikallaan pysyvää sorttia. ;) Kerkesimme kuitenkin viettää aikaa hyvin myös kylpylässä ja hotellissa. ♥

6 kommenttia:

 1. Vitsit miten kivat kengät! Ja meillä on muutes koulussa käytössä tuo Vaatetusalan ammattitekniikan käsikirja :)

  VastaaPoista
 2. Heips Vivian! Paketti ei tänään vielä kerinnyt postiin, pist vähän kiireeksi, mutta huomenissa käväsen viemässä, sen verta pitäisi aikaa löytää. : )

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana hylly! Ei ihan heti uskoisi jos näkisi yksittäin jossain, että miten kivalta se käytännössä näyttääkään. : --)

  VastaaPoista
 4. Tää voi olla outo kommentti, mutta pakko todeta - sulla on kauniit jalat! Huomaa kyllä, että niillä on tanssittu ja kävelty korkkareilla paljon. :)

  VastaaPoista
 5. Oi vitsit nuo on oikeatsi upean väriset nuo kengät (:

  Ja mie oon kans toivonu ja koittanut hihkua tuolle miehekkeelle, et mä haluun kylpylään! Meillä ois vieläpä hotellilappuja, millä saisi ilmatteeksi majotua vaikka viikoksi.. mutta kait tuo ei niin niistä altaista ja muisa välitä. Mutta m haluun! Kait pitää sopia diili et se saa vaikka istua sit koko loman jossain pubissa sillä välin ku mää lillun jossain altaassa kylpemässä :D

  VastaaPoista
 6. Embize: Tsih, kiitos <3 Meillä oli kanssa koulussa tuo, sillä miulla tuo onkin.:)

  Lt. Wilhelmina af Fera: Heipä hei! Tänäänhän tuo oli näemmä tullut, käyn kipaisemassa postissa huomenna, mutta kiitokset! :)

  Krusthund: Kiitos, tuo kyllä on kivannäköinen, hyvin soppii meijjän olkkariin :) Hyvin löytyy tilaa kankaille ynnä muille tarvikkeille.^^

  Aurèlie: No ei oikeastaan, on pari kommentoinut aiemminkin samaan tyyliin. ;) Kaunis kiitos, tahdonkin pitää jalkani ja muun kropan hyvässä kunnossa. Ja itse asiassa mie pidän jaloistani myös, ja hyvä niin.^^

  rosaparks: Kiitos, nuissa on kyllä kaunis tuo sävy, elävä ainakin jos ei muuta. Monta kuvaa tuli otettua, mutta vaan muutamat onnistuvat. ;)

  Pubista tuli mieleen, et ainakin tuolla oli tiski kylpylän puolella ;) Siun pittää yllätys järjestää miehelles, ja kuskata kylpylään viikonlopuks rentoutumaan, varsinkin jos jotain etulappujakin on. :) Kylpylässä mahdollisesti tökkäät vaan kaljan käteen, ja eikun altaaseen istuskelemaan, jos siinä kylpylässä onnistuu. ^^

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)