torstai 27. syyskuuta 2012

Accessories for Autumn; Wine Red

Olen viime aikoina tehnyt laukku- löytöjä, ja muutakin pientä on tullut mukaan. ;) Nyt syksyn tullessa, olen taas alkanut tykätä ihanasta syvän viininpunaisesta, kirkkaasta vihreästä ja murretuista oranssin sävyistä. ♥ Kaiken maailman muotilehdet ovat täynnä varsinkin tätä viininpunaisen sävyä eri muodoissa, asusteissa, vaatteissa ja kengissä. Myös muotiin taas tullut nahka miellyttää, kuten nyöritykset ja pitsikin. Hankinta listalla on monia erilaisia asusteita, mukaan lukien laukkuja, huiveja ja hansikkaita.

Kun kävimme Maahiskaisen kanssa kiertelemässä kaupungilla viimeisiä tykötarpeita häitä varten etsien, tuli käytyä samalla myös muutamissa liikkeissä, ja löysin todella ihanan laukun paikallisesta Aleksi 13- liikkeestä. ♥ Ensin mietin, että raaskinko ostaa laukkua, mutta pakko oli kyllä hetken päästä palata liikkeeseen laukkua hakemaan. :) Kyseessä on kumminkin melkoinen tilaihme, tuonne mahtuu ainakin koko elämä!


Parasta laukussa ovat varmaankin nuo koristeelliset reunat, ja kultaisen väriset soljet. ^^ Väri on aika tumman viininpunainen, mutta näyttää oikeammalta alimmaisissa kuvissa. :)

Olen jo kaipaillut jonkin aikaa eräälle topilleni kaveria, se kun on niin jänskän punainen, ettei sille oikein löytynyt sopivaa asustetta seuraksi, ennen kuin tein kauppoja rosaparksin kanssa. ^^ Neitosella oli myynnissä melkein täysin saman sävyinen kaulakorsetti, hieman valosta riippuen, mutta niin samaa sävyä on, että kelpaa miulle. :)


Kaveria kaivannut toppi on melko avoin, ja kaulakorsetti sopii tuon kanssa kuin nakutettu. Baari- / festarivaatteena tuo toppi on oiva, arkisin tulee harvemmin tällaisia pistettyä päälle. :) Kaulakorsetissa on kolme D-lenkkiä edessä, ja mustalla satiininauhalla nyöritys. Paketin mukana tuli myös muistilapulla toivotus, että väri täsmää. ♥
Sain myös hieman ennen häitä mieheni täd(e)iltä viime pääkaupunkiseudun reissulta jääneen Mamie- clutchin, jonka sain mieheni tädiltä. :) Pieni laukku on Tiia Vanhatapion, tuo laukun "läpän" röyhelö on ihana! :)Sain tänään postia toiselta pikkusiskoltani. ♥ Paketista paljastui synttärionnittelut, ja ihanan pehmoinen kaulahuivi.♥ Väriltään huivi on valkoinen, ja molemmissa päissä huivia on pieniä söpöjä pampuloita.♥
Menemme tänään syömään ystävien kanssa porukalla, joten taidampa hieman laittautua ennen sitä, palailen taas! :) 

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo laukku! Oon jotenkin ihan hurahtanut tuohon väriin ♥

  VastaaPoista
 2. Jee! Hieno homma et värit mätsäs ^^

  VastaaPoista
 3. Nanna: Niin miekin! Tuo väri sopii syksyyn vallan mainiosti ♥

  rosaparks: Niimpä, ihan pikku pikku ero nuissa on, mut ei todellakaan iso. :) Kiitos siis todella hyvistä kaupoista!♥

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)