perjantai 7. syyskuuta 2012

Dressmakers tattoo

Varailen juuri tatuointiaikaa ensi vuodelle, sillä haluan peittää yhden tatuoinnin, ja samalla ottaa kehooni kuvaa, joka liittyy ammattiini. Olen ollut todella tyytyväinen Hexin kädenjälkeen, joten luonnollisesti seuraavat tatuoinnit tulen myös ottamaan hänellä. :)

Peitekuvaa haikailen siitä syystä, että otin ulkomailla vaihdossa ollessani tatuoinnin, johon en ole täysin tyytyväinen. Reissu oli hauska, ja paikan tatuoija sekä lävistäjä mukavia, niin otin pienehkön tatuoinnin lantiolle. Onneksi pienen, enkä isoa. En kumminkaan kadu tatuoinnin ottoa, vaikka se ei mikään paras mielestäni ole, mutta haluan tuohon lantiolle / reiteen isomman kuvan, ja samalla tuon kuvan peittoon, sillä mielestäni se ei sovi ollenkaan yhteen muiden tatuointieni kanssa. Kuva ei kumminkaan ihan karsea ole, mutta jotain voi päätellä siitäkin, että tatuoimisen aikana tatskaaja tarjosi viiniä ja tupakkia, eikä kuvalla ollut hintaa kuin muutama kymppi. Puhumattakaan siitä, että tein päätöksen jossain viidessä minuutissa, että otan kuvan mitä olen miettinyt jo jonkin aikaa... Kokemushan se tuokin oli, nykyään lähinnä naurattaa tuo päähänpisto. :D Onneksi kuva on sen verran pieni, että se on helposti korjattavissa. 

Selailin netistä ja tatuointi lehdistä kuvia ompeluun liittyen, ja muitakin, vaikka suurin osa näistä ei ole ihan oman tyylisiä, mutta silti hienoja. Tatuointiin en halua mitään ompelukonetta, enkä pääkalloja, tai mitään liian miesmäistä kuvaa, vaan kuva tulee olemaan naisellinen, kuten tuo olkapään keijutatuointi, ja jalassa oleva avain korkokenkineen. :) Jos ei vielä käynyt selväksi, niin ammatiltani olen pukuompelija. ;)


Selailin mm. Tattoo.1 Tribal - lehteä, numero 12. Lehdessä on ompeluun, neulomiseen ja halloweeniin liittyviä tatuointeja, näin esimerkiksi. Seuraavat kuvat kiinnittivät huomioni lehdessä;


Selasin läpi myös saman lehden 22- numeron, josta löytyy horror-, laiva-, tähti ja merenneitotatuointeja. Vaikka kammoan perhosia, jos ne ovat liian lähellä, niin toisen kuvan tatuointi on todella kaunis omalla tavallaan. :)


Tattoo idea- lehdistä en oikein löytänyt mitään, miulla olevista vain tämä miellytti silmää;


Nettiä selaillessani löysin julmetusti ompelukone- tatuointeja, mutta itse en niistä pidä. Tosin tatuoinnissa voisi olla esim. nuppineulaa, nuppineulatyynyä, neulaa ja lankaa tai jotain muuta, mikä on oleellista ompeluun liittyen. :) Hmm. Annan Hexille melkoisen vapaat kädet tämän tatuoinnin kanssa, sillä luotan siihen, että tatuointi sopii miulle / miun makuuni, kuten nämä edellisetkin. ^^ Kauhea tatuointikuume taas vaihteeksi. :D

4 kommenttia:

 1. Voi miten sieviä perhosia, ja tuo alimmainen kuva varsinkin on aivan ihana <3 Oon kanssa harkinnut Ensimmäisen Tatuoinnin ottoa varmaan kymmenen vuotta, mutta aina se lykkääntyy, kun hirvittää, että kuva, joka nyt tuntuu oikealta, onkin viiden vuoden päästä päässyt "kamala erehdys"-kategoriaan. Hirveän pähkäilyn jälkeen tulin siihen tulokseen, että joko hakkautan nimikirjaimet niskaan, tai sitten jätän ottamatta. Eipähän kaduta jälkeenpäin :D

  VastaaPoista
 2. Nuo perhoset ovat kyllä kovin söpöt^^ Osassa kuvista on tosiaan hyviä elementtejä, saas nähdä, millainen kuva loppujen lopuksi seuraavaksi tulee. :) Miulla kaikki viis tatuointia sijaitsee niin, että ne saapi peitettyä tarvittaessa. :) Miun mielestä ihminen ei loppuunsa paljoa muutu 20 ikävuoden jälkeen, tosin osa ei aikuistu ollenkaan siihen mennessä, mutta riippuen henkilöstä tietenkin. Kokemuksethan kasvattaa ihmisiä eri tavalla.

  Itte otin ekan tatuoinnin 16-vuotiaana, enkä oo edelleenkään katunut sitä, enkä muitakaan kuvia. Tämän peitettävän kuvan otan lähinnä kokemuksena, ja muutenkin asennoidun tatuointeihin niin, että ne kertovat elämästä ja kokemuksista, sekä ihmisestä itsestään. :) Tietenkään mitään kuvaa ei kannata ottaa ellei ole täysin varma, eikä tehdä nuin nopeasti päätöstä kuvasta! ;)

  VastaaPoista
 3. Yhdellä mun ystävällä on tuollainen pääkallo jossa on luina sakset, hän on ammatiltaan parturi-kampaaja... :D Hauskoja kyllä nuo kaikki missä vinkataan ammattiin päin. Nuo perhoset olivat aivan ihania, mutta aika isoja myös, sattuisi varmaan ihan tuhottomasti. Itselläni ei siis myöskään ole tatuointeja, vaikka olen keksinyt viisi vuotta sitten millaisen tatuoinnin haluan. Kyllä minä vielä joku päivä... Lävistyksetkin olen ottanut kaikki pois asiakaspalveluduunin takia, plaah.

  VastaaPoista
 4. Aijjaa :D Hyvinhän tuommonen sopii parturi-kampaajallekkin, kuin ompelijallekkin, molemmilla sakset ovat aika oleelliset työvälineet. ;) Joku ammattiin viittaava tatuointi ois ihana, koen kumminkin työskenteleväni juuri siinä oikeassa ammatissa! :)

  Nuo perhoset koskis kylkiluiden kohdalla tuhottomasti, luulisin. Muuten tatuoiminen ei miun mielestä satu, enemmän tuntuu joltain hiekkapaperilla rapsutukselta, eli ei varsinaisesti koske. Ellei alue ole ollut rauhassa tatuoimisen jälkeen useampaa tuntia - siinä ajassa iho herkistyy nimittäin sen verran, että kun uudestaan rupeaa tauon jälkeen tatskaamaan, niin koskee kyl aika kivasti. :D

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)