tiistai 11. syyskuuta 2012

Ihana tiistai ♥

Ajattelin tällä kertaa kertoilla hieman tiistaistani, ja myöhemmin tällä viikolla kertoilla muutamasta uudesta mekosta.^^ Tiistai on mennyt melkoisen rauhallisissa merkeissä loppuunsa, ja hyvä niin. Ompelin tänään jonkin verran, kävelin ihanaa Maahiskaistani vastaan ♥ , ja kävin tanssikoululla treenamassa muutaman tunnin. :)

Lähdin tällaisessa asussa liikkeelle, mukavat vaatteet, kengät ja ilman meikkiä. Hiukset sentään nostin ponnarille treenejä varten. ^^Lempparitakki, tilava laukku, mustat sukkikset, musta perustoppi ja musta röyhelöinen tyllihame. Kengiksi mie valihin joskus cittarilta ostetut nilkkurit, miksi ihmeessä mie en oo pitänyt nuita paljoakaan? Mukavat olivat kävellä, ja tukevan tuntuiset. :)Nilkkureista löytyypi niittejä. Ja kissan karvoja, mokkapintaisten kenkien ihanuus! ;)  Kultaa vastaan mennessä otin itsekkin muutaman kuvan... Ennen kuin lähdin kotoa, ompelin puvun housujen lahkeiden käänteitä käsin. :)


 Ja tanssimaan lähtiessä minulla oli vain yksi huivi treenikassissa....


Mutta takaisin tullessani kolme... Sorruin ostamaan ittelleni synttärilahjaksi tänään pari uutta huivia tanssikoululta, ja onhan ne synttärit jo kahen viikon päästä! ;)

Ostin ihanan oranssi-puna-mustan huivin, punaisilla ja oransseilla helmillä. Aiemmin en huomannut tuota, ennen kuin muitakin kurssilaisia oli uutukaisia huiveja ihailemassa. Pakko oli mallailla päälle, ja oranssia huivia olen jo haikaillut jonkin aikaa. Suurin osa miulla on nimittäin punaisia ja mustia... Jostain kumman syystä. :>> Tuo huivin kuviointi on aivan ihana! ♥Toinen huivi on miun ensimmäinen samettinen, paljeteilla ja helmillä, ja supersöpöllä tutu-helmalla.♥ Ja ensimmäinen pinkki huivi.^^
Tutu-helmasta löytyy tietysti hilettä, hopeita helmiä ja isompia hopeita paljetteja. :) Voi miten iloiseksi voi parista uudesta tanssihuivista tulla, kun sellaisten perään on haikaillut koko kesän! ♥

  Ihana päivä ♥

8 kommenttia:

 1. Voi ei! Ihanasti tosiaan kerännyt kissankarvoja nuo siun kenkäsi :D

  VastaaPoista
 2. Oot niin luonnonkaunis<3 Mulla ois vähintäänkin mustat silmänaluset, mitkä pomppais silmille.

  Ootko muuten harkinnut, että raottaisit verhoa pintaa syvemmälle tässä blogissa? Olisin ainakin itse kiinnostunut lukemaan! :)

  VastaaPoista
 3. rosaparks: No elä! :D Mie huomasin vasta ulkona, että ihan karvoissa oli, tuo pienempi kisu kun tykkää varsinkin kengistä. ;) Noh, onneks on vahvaa teippiä, jolla nuo saapi poikkeen.^^

  Aurèlie: Awws, kiitos!<3 Voi kuule, miultakin löytyy tummat silmän aluset jos en saa nukuttua kunnolla. ;) Tai jos on kukkunut yömyöhään. :D

  Oon kyllä miettinyt, mutta en oo mihinkään tulokseen varsinaisesti tullut. Toisaalta en kauheasti halua täällä kirjoitella asioista, sillä tämä on kumminkin julkinen, enkä kyllä kaikista asioista kertoisi kelle tahansa kasvotustenkaan, tuntematta. :) Lisäksi blogia hyvinkin voi seurailla pari tyyppiä, joista en itse pidä, ja näin ollen en myöskään halua kertoilla mitään henkilökohtaisempaa.

  Ajatko takaa jostain tietystä aiheesta kirjoittamista? :) Vai muuten vaan? Tähän mennessä olen henkilökohtaisempia asioitani kirjoitellut toiseen blogiini, jonne tosin pääsee vain perhe ja lähimmät ystävät, ja hyvin se on riittänyt. ;)

  VastaaPoista
 4. Sait minulta I love your blog tunnustuksen!^^

  Sinulla on niin ihana blogi. n__n

  VastaaPoista
 5. En oikeastaan mitään erityistä aihetta ajatellut - kiinnostaisi vain tietää sinusta enemmän. :) Ymmärrän kyllä tuon oman anonymiteetin suojaamisen tarpeen. Periaatteessa ihmettelen itsekin, miten voin kirjoittaa noin henkilökohtaisista asioista kaikille avoimessa blogissa, mutta epäilen niin vahvasti, että kukaan tyyliin perheenjäsen tai sukulainen eksyisi sinne!

  VastaaPoista
 6. Oii, tuo pinkki huivi hipoo täydellisyyttä! <3

  Yhyy haluun tanssimaan.....! Löysin siivotessa vanhat tanssilevyt, täytynee pitää oma show olkkarissa :D

  VastaaPoista
 7. Nik: Kiitukset ^^ Peruskaupoistakin tekkee välillä löytöjä! :)

  Sandy-marie Blackwood: Awws, kiitos ihan hirmuisesti!<3

  Aurèlie: Aijjaa, miulla taas ainakin perhe, ystävät ja muutamat muut tutut käypi lueskelemassa näiden muiden lukijoiden lisäksi, siinä ei mitään, mutta en tykkää kertoa henkilökohtaisempia asioita tuiki tuntemattomille. :) Luultavasti joskus kumminkin tulee kirjoitettua mielipidepostausta tai sitten jostain ajankohtaisesta aiheesta.^^ Propsit siitä, että sie uskallat kirjoittaa noin henkilökohtaisista asioista julkisesti! :)

  Feline: Tsih, mie arvelin et sie tykkeet^^ Tykkäs tanssinopekin, ja miun mielestä just tuo tutu-malli on ylitsepääsemättömän söpö! <3 Ei kun tanssailemaan sielläkin, ittellä tulee kerran viikkoon käytyä parilla tanssikurssilla, ja kotona silloin tällöin tulee treenattua, kun inspis iskee. ;)

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)