torstai 20. syyskuuta 2012

More lace for me

Jatketaas sitten Nelly.comin mekoilla, pitsisillä sellaisilla. ^^ Toinen mekoista on olkaimeton, vartalon myötäinen musta mekko, ja toisesta löytyy pitkät hihat, hopeisia helmiä ja tyllihelma. :) Ensimmäisenä esittelyyn pääsee tuo helmikoristeinen mekko.


Mekon yläosa on paksua ja koristeellista pitsiä, pyöreällä kaula-aukolla. Mekko myötäilee vartaloa vyötärölle asti, ja sitten tuleekin alaspäin levenevä tyllihelma, joka ulottuu tuonne polvien yläpuolelle asti. :) Mitoitus on hieman väljää, ajattelin nuita hihoja kaventaa hieman, kun ovat melkoisen väljät. Vyötärölle jää myös vähän väljyyttä S-koossa, mutta ei niin paljoa että se haittaisi. Tämä mekko on Vila- merkkinen, ja toinen Lili- merkkinen.En tuolloin kuvatessa löytännä olkaimettomia rintsikoita mistään, joten pahoittelut nuiden olkaimien silmille pomppaamisesta. Pidän olkaimettomista mekoista, ja erityisesti siitä, että olkapäät näkyvät kokonaan, ja siitä, että näiden mekkojen kanssa sopii runsaskin kaulakoru.^^Ajattelin tässä aamukahvin lomassa keretä päivittämään, on melkoista hulinaa ollut koko viikko! :) Tämän postauksen jälkeen vuorossa ois silitystä, silitystä ja silitystä. Päivällä pari ystävääni tulee käymään, että saadaan sovittua viimeisetkin jutut häihin liittyen.

Tästä puheen ollen, olen viime aikoina hankkinut melko paljon kosmetiikkaa, koska en halua hääpäivän aikana korjailla meikkiä, niin mietin, että pitäisiköhän samalla toteuttaa toivottu meikkituto? :) Tänään siis kokeilen vielä meikkiä, niin voisin samalla kuvia räppäistä.^^ Toivomus tuli tosin jo aikaa sitten, mutta samallahan se menisi uusien tuotteiden esittelyn lomassa. :)

5 kommenttia:

 1. Tuon ekan mekon tylliosa on ihana, rakastan tyllihameita ja mekkoja! Tee ihmeessä meikkituto, se olis mielenkiintoinen ^^

  VastaaPoista
 2. ai kuinka kauniita mekkoja olit taas löytänyt!!!:)

  VastaaPoista
 3. Upeita mekkoja. Ja tee vaan meikkitutoriaali, olisi kiva!<3

  VastaaPoista
 4. Black bird: Niin on, ja nuo helmet ovat kanssa! <3 Tyllihameet ja mekot ovat jotain ihan parasta, miu. ^^ Mie otin tuosta meikin vaiheista kuvia, mutta itse tekovaiheet jäi kuvaamatta, mutta eipä tuo hankalaa ole. :)

  Werewolf: Kiitos kaunis!<3

  Aurèlie: Kiitokset, ja teen tässä jossain vaiheessa, mietin vielä, että pitäisikö enemmän kuvia olla, vai meneekö ihan selittämällä. :)

  DistressedFairy: Juu, mentiin jo :) <3

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)