tiistai 2. lokakuuta 2012

Benetton; Cobain bag

Ostin tuossa vähän aikaa sitten ittelleni toisenkin uuden laukun, Benettonin Cobain- mallisen, kirkkaan vihreänä. ^^ Näitä oli myynnissä kahta kokoa, ja näistä kahdesta koosta valitsin isomman, sillä pieniä laukkuja miulla on melkoisesti. :) Täälläpäin en nähnyt myynnissä kuin kirkkaan vihreitä Benettonin laukkuja, vaikka laukkuja saa myös sinisinä, mustina ja punaisina. Olkalaukku on malliltaan hieman salkkumainen, ja ehkä hieman retrokin.


Yleensä en löydä paljoa mieleisiä laukkuja, mutta tänä vuonna nuita on näkynyt yllin kyllin! ♥

Matsku on jämäkähköä keinonahkaa, ja sisältä löytyy paksu vuori, jossa on upotettuna vetoketjutasku, ja pari avonaista taskua. :) Laukussa on säädettävä olkahihna, syvyyttä löytyy tarpeeksi ja kiinnitysläpässä on kiinnityksenä soljet. Tai siltä ainakin näyttää, oikeastihhan nuiden solkien alta löytyy magneettinapit. ;) Läpän alta löytyy myös metallilaatta, johon voi kaiverruttaa yhteystietonsa United Colors of Benetton- tekstin alle.
Läpän alta löytyy myös vetskari, etteivät tavarat tipu minne sattuu.^^

Laukun läppä peittää allaan olevan avonaisen taskun, ainakin suurimmilta osin. :)

Benettonin tuotteista miulla on ollut tähän mennessä vain positiivisia kokemuksia, mutta kokeillaan miten laukun kanssa yhteiselo sujuu.^^ Laukku vaikuttaa kyllä kestävältä, materiaalit ovat aika paksuhkot ja jämäkät. Tähän mennessä miulla olevat Benettonin vaatteet ovat kestäneet todella hyvin, toivottavasti laukkukin! ♥


En malttaisi muuten odottaa yhden upean mekon saapumista, josta tein viikonloppuna tilauksen ulkomaille! ^^ Mekko oli pari viikkoa sitten suomalaisessakin nettikaupassa myynnissä hyvin vähän aikaa, ja kaikki olivat menneet jo, joten etsin samanmoisen netistä, ja löysinkin puolet halvemmalla. :) Muutamia oli enää jäljellä, mutta onneksi kerkesin tilata omani.♥ Nyt vaan toivotaan, että mittataulukko vastaa mekon oikeita mittoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)