maanantai 29. lokakuuta 2012

Dress with Golden Buttons

Heräsin aamusella melko väsyneenä kurkkukivun, nuhaisen nenän ja lievän lämmön kera, joka olikin odotettavissa. Eilen kävimme nimittäin kävelyllä, ja kotiin päästyä kurkku hieman rohisi ja olo oli heikohko, mutta ei voi mittään. Ei auta kuin levätä, ja juoda paljon, tuskin kovin pitkäikäinen pöpö on. :) Hassua sinänsä, en ole ollut viimeiseen kahteen vuoteen kuin kaksi päivää kipeänä, ja sekin meni kahden päivän levolla ohi.

Mutta, H&M:n paketista jäi esittelemättä yksi mekko kultaisilla napeilla. ^^ Mekko on kellohelmainen, ja sen molemmilta sivuilta löytyy tampit, jotka ovat kiinni kultaisilla napeilla. Helma on todella leveä, ja malli sellainen, että mahtuu vielä jonkin aikaa päälle, varsinkin kun tilasin mekon M-koossa. :)


Helma on laskostettu, ja materiaali hyvin laskeutuva, joskin aika paksua. :)

Ihana Maahiskaiseni vinkkasi yksi päivä, että Anttilassa ois kamerajalusta myynnissä hyvään hintaan, joten kävimme hakemassa jalustan kotia. ♥


Ja mikä parasta, sen saa nääääin pieneen tilaan;Kävimme myös Tiimarissa kehyksiä hakemassa, ja samalla miulle tarttui mukaan suloisin leimasin ikinä. ♥ Halloween- krääsää olisi ollut vaikka millä mitalla, mutta tyydyin ostamaan vaan tämän leimasimen. :)Aika symppis otus miusta, ja varmasti tuleepi käyttöä, kun pääsen tutuille kortteja ja lahjoja antamaan... ;) ♥ Pienistä asioista kannattaa iloita, kummasti tämmöinen symppis- hämppykin piristää mieltä. ^^


Hauskaa alkanutta viikkoa lukijoille! :)

6 kommenttia:

 1. Aww... :). Tulee ihan Mauri Kunnaksen kirjat mieleen, puuttuu vaan hattu ja kävelykeppi.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo mekko!
  Mulla on itsellä tuo sama kamerajalusta ja voin kyllä kertoa sen olevan surkea. Se on aivan liian hutera järjestelmäkameralle ja tuon kääntelykahvan vuoksi inhottavan hankala.
  Toki jos sulla on vain pokkarikamera ja pidät jalustaa ihan tasaisella alustalla, niin kyllähän tuo on ihan okei. Mutta yhtäänb haastavammassa käytössä tuolla voi heittää vesilintua ja kuvata mieluummin käsivaralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Miulla on käytössä tuo Canonin Powershot SX130IS, eli pokkarimallilla mennään, ja tarkoitus ottaa kuvia tuon avulla sisätiloissa silloin kun mies ei ole paikalla kuvailemassa esimerkiksi asuja. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)