maanantai 22. lokakuuta 2012

Häät; Koristelut

Häiden teemaväreiksi valitsimme mustan, punaisen ja valkoisen. :) Aika paljon tehtiin itse, kutsukorteista kiitoskortteihin, häälehtisestä menuihin. ♥ Loppujen lopuksi ei muistettu ihan kaikkia koristeeksi tarkotettua laittaa, muun muassa hienot punamustat, pitsikuvioiset lakritsipatukka- purkit unohtuivat kokonaan, vaikka jo torstaina käytiin suurin osa koristeista laittamassa. Onneksi sentään mitään oleellista ei unohtunut, meillä nuita lakuja on kumminkin mennyt, ja meinattiin pari purkeista pitää itse esim. kynäpurkkeina, ja loput antaa kavereille ja sisaruksille, jos löytyy tarvetta. :)

Löysin joskus talvella eräältä Hää-foorumilta lasisia kuplia, kelluvia ja eri kokoisia. Mie en ollut aiemmin näistä kuullutkaan, ja ihastuin kyllä täysin! ♥ Kelluvat kuplat olivat todella kauniita, kun ostimme Ikea-reissulla yhdeksän maljakkoa, ja Joensuusta löysimme mustia ja punaisia koristekiviä, sekä valkoista / hopeista hiekkaa. Tuikkujen kanssa nämä olisivat myös olleet supersuloiset, mutta päätimme jättää tuikut pois, kun näistä saatiin todella kauniita ilmankin. ♥Hääkarkkirasioina meillä oli punaisia sydämenmuotoisia rusetilla kiinnitettäviä rasioita, sekä mustia laatikkomallisia, jotka kiinnittyi tekemällä sydämestä yhtenäisen. Hääkarkkeina oli Pihlaja- eli kettukarkkeja, Marianneja ja Salmiakkikonnia. :) Kettukarkit ovatkin ainoita hedelmäkarkkeja, joista mie tykkään, yleensä hedelmäkarkit jäävät syömättä, mutta vieraiden joukossa oli ihmisiä, jotka eivät niin paljoa salmiakista pidä. :)

Kuten näkyy, pöytäliinat olivat meillä valkoisia, ja saimme valita servettien värin, eli ne oli yllärillä punaiset! ♥


Teimme paksusta kartongista ympyröitä, joiden toiselle puolelle laitoimme Menun, ja toiselle puolelle niin sanottuja tietoiskuja meidän harrastuksista, työelämästä, sormuksista ynnä muusta. :) Nämä ympyrät pysyivät pystyssä massasta tehtyjen sydämien avulla, jotka maalasimme punaisiksi, oli hieman sotkuista hommaa.


Ympyröitä löytyi muualtakin, ja lasisten kuplien kautta meidän kutsukorttikin oli pyöreä.^^ Laitoimme kuistille myös lyhdyt portaisiin, ja näiden lyhtyjen sisälle viritettiin ohuella langalla pyöreät kuivakukka- koristepallot. Tai mitä liekkään, koristepalloja, joissa oli syksyisiä lehtiä ja kukkia, sattuivat löytymään kirppikseltä sikahalvalla. :) Laitoimme myös lyhtyjen reunoihin punaista satiininauhaa, ja meidän pöytään tulleeseen lyhtyyn punaista organza-nauhaa.


Laitetaas kuvaa myös laku-purkeista, jotka oli tarkoitus myös laittaa, mutta pääsivät unohtumaan. Kuitenkin, pesimme säilykepurkkeja, jotka maalasimme sitten spray-maalilla punaisiksi ja mustiksi. Kun nämä olivat kuivaneet, etsin pitsilaatikostani sopivaa pitsiä, jota käyttää kuvioiden siluettina. Pitsi pistettiin paikoilleen, ja jompaa kumpaa väriä pintaan, ja sitten kuivumaan. Viriteltiin vielä punaista organza-nauhaa rusetille nuiden ympärille, ja jaoimme 120 lakua purkkeihin, ja hääparin pöytään oli tarkoitus tulla kuusi kappaletta. :)Hääkakun tekijä sairastui yllättäin hääviikolla, mutta onneksi Herranniemen Kestikievarin henkilökunta suostui tekemään meille kakut muutamien päivien varoitusajalla! ♥ Kakkukoristeena meillä oli Wiltonin Ensimmäinen suudelma- koriste, joka oli helmiäispintaista posliinia, ja 18 cm korkea. :)


Höh, bloggeri käänsi kuvan taas miten sattuu, mutta jospa siitä selvän saisi. Herranniemen Kestikievarilla tosiaan oli kaksi tilaa missä juhlat pidettiin; isompi Kuusisali, ja raikas Koivusali. Kuusisali oli aivan ihana, seinät olivat sisäpuolelta tummaa hirttä, ja vieressä oleva raikkaan vaaleansinertävä, koivunoksin koristeltu Koivusali sopii todella hyvin tummemman salin kylkeen.^^ Päärakennuksessa oli myös koko taloa kiertävä terassi, kuistille pääsi portaita ja ramppia pitkin, joka olikin todella hyvä, että myös pyörätuolinkin kanssa pääsi juhlistamaan meidän häitä. :) Ja oli muuten täydellinen paikka rennoille häille, ja jatkopaikkakin järjestyi järven rannalta! ♥

Pssst, isällä oli solmion tilalla siisti Harley Davidson- riipus mustassa nauhassa! ♥


Voi että, miusta on ihan älyttömän kivaa ollut tehdä näitä hääpostauksia, ja muistella päivää aina uudestaan ja uudestaan! :) ♥ Osa kuvista on miun pikkusiskon ottamia, ja osa miun itte. :)

Ihastuin myös Pukunin juhla-arvonnassa olevaan jakkuun, vaikka rouva jo olenkin. ^^ Arvonnassa on kolme ihanaa palkintoa, eli sinne siis te muutkin häähömppäiset! ;) ♥


4 kommenttia:

 1. oih, vaikuttaa kuvien perusteella todella kauniilta juhlilta!!!^^ Ja varmasti oli teille ikimuistoiset!!! Tälläisiä postauksia on ihana lukea, saa itsensä jännittämään kahta kauheemmin omia häitä!!!=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kauniit häät olivatkin, ja ikimuistoiset, ja ennen kaikkea meidän näköiset! Tiedätkö, minnuu ei jännittäny hääpäivänä, eikä ennen sitä yhtään, mutta kaaso jännitti kyllä miunkin puolesta! :D <3 Muista siekin sitten ottaa rennosti ennen häitä, eläkä stressaa liikaa; vihkiminen ja juhlistaminen suvun kesken on se pääasia, ei se, että jääkö koristetta pois / ei valmistu ajoissa. :)

   Poista
 2. Todella kivoja koristeluja ollut! Noista kuplista en ollut koskaan kuullutkaan, mutta näyttävät älyttömän hyviltä :D.

  Pojot myös isällesi tuosta "solmiosta"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Tarkoitus oli pitää pöytien ynnä muiden koristelu suht simppelinä. ^^ Miekään en ollu nuista kuplista kuullutkaan, ennen kun sattui hääfoorumilla tulemaan vastaan! Ihan hiton hienot miusta, ja sopii tosi hyvin häihin.

   Tsih, isä on kyllä paras!<3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)