keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ostoksia Nellyltä, osa 1

Löysin Nelly.com:ista itselleni parit mekot ja kengät. :) Hakusessa on ollut neulepusero ja neulemekko, joista jälkimmäisen tilasin Nellyltä. Jaan nämä kahteen osaan, joten tässä tulee korkokengät ja simppeli pitkähihainen perusmekko avoimella selällä, kun taas toiseen osaan pistän neulemekon ja uutukaiset balleriinat. ^^

Katsoin aiemmin Forget Your Boyfriend- korkkareita, mutta en ostanut nuita niiden yleisyyden takia, nuita nimittäin näkee melkein jokaisella kauppareissulla. Pyörsin kumminkin päätökseni, kun viininpunaiset niitein koristellut kengät löytyivät vahingossa, parin kympin hintaan. :) Kengät ovat tekomokkaa, korkoa löytyy neljätoista senttiä ja plattaria kolmisen senttiä!^^


Näiden käyttö jääpi valitettavasti keväälle, mutta ehtiihän sitä sittenkin. :)

Toinen tilaamistani mekoista on NLY - Victoria Dress, jossa on syväänuurrettu selkämys ja pitkät hihat. Muuten mekko on malliltaan lyhyt ja vartalon myötäinen, ja tässä mekossa on hieman pidempi helma, kuin esimerkiksi H&M:n vastaavissa perusmekoissa. :)


Itseasiassa tässä seuraavassa kuvassa näkyy masua paremmin, ja kuten voipi jo päätellä, niin joutuu jo hieman miettimään, mitä sitä päälleen pistää. ;) Mekon ostin kokoa isompana kuin normaalisti, niin menee vielä hyvin päällä toistaiseksi.^^ Näiden kuvien otto aikaan taisi olla raskausviikko 22, jos oikein muistan. :)Edullinen mekko oli, silloin kun tilasin, hintaa oli n.11-12 euroa, ja nyt kun kävin katsomassa, niin mekkoa saapi seittemällä eurolla. :) Eli ei kallista ollenkaan.

Tähän loppuun itse asiassa ymppään vielä Sandy-Marie Blackwoodilta saadun I Love Your Blog- tunnustuksen, kiitos! :)Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it - lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Luen todella monia blogeja, ja monellekkin haluaisin antaa tämän, mutta ainakin My Favourites- listalla oleville nakkaisin tämän, vaikka siinä onkin yli viisi. ^^  Pari muuta haastetta / tunnustusta on myös tullut, ja pitääkin muistaa nekin täällä tehdä jossain vaiheessa! :)

6 kommenttia:

 1. Hihii, kiitoksia tästä tunnustuksesta :)) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä^^ Siu blogi on kyllä ansainnukkin tuon, kuuluu lemppareihin. <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ooppas hyvä, ja voisin kyllä siullekkin sammaa sanoa kuin Lightnessille <3

   Poista
 3. Ihanat nuo korkkarit! <3 Ja kiitos kovin tunnustuksesta. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, ja ooppas hyvä siekin! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)