torstai 11. lokakuuta 2012

Vihreät ja hopeat korot ♥

Olen aivan hullaantunut vihreään väriin, joten löysin sopivan sävyiset vihreät korkkaritkin tässä vähän aikaa takaperin! :) Korkokengät tilasin Heppo.fi- sivustolta, josta saapi myös Nelly Shoessin kenkiä. Mallinimi näillä on Millicent, matsku on synteettistä ja pohja kumia. Korko on tukeva, on nimittäin hieman paksumpi, verrattuna miun useimpiin kenkiin. :) Näissä popoissa erityisesti tuo väri vaikutti ostopäätökseen, ihanan kirkas! :>>Miulla muuten on useemmatkin Nelly Shoes- malliston kengät, ja tähän mennessä yksiä lukuunottamatta kaikki ovat olleet mukavia jaloissa. :) Nämäkin ovat aika tukevat jalassa, yllätyin hieman, kun ensmäistä kertaa kokeilin jalkaan. ^^ Peruskenkinä todella hyviä, yksiä lukuunottamatta.
Toiset kengät sain viikko takaperin eräältä työkaverilta, yllärinä hopeinen väri, mutta mie tykkeen.^^ Muistelen muuten, että joskus kaupungilla näin jollain naisella vähän tämän tyyppiset korkokengät mustina, ja sillon mietin, että hitto kun on siistit. :) Nellyllä olivat joskus myynnissä sellaiset mustat, mutta nämä saamani ovat Biancosta alunperin, ja näissä on rutkasti remmejä.
Loppuviikon olenkin vapaalla, joten ehtii ja jaksaa päivittää blogiakin paremmin / useammin. Mutta nyt mie syvennyn lueskelemaan Trendiä ja Costume- lehteä, palaillaan! :)


2 kommenttia:

  1. Ihanan väriset noi ekat kengät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä, ihanan pirtsakat! ;) Kivannäköistä mustien vaatteiden kanssa kirkkaat asusteet, tykkään.^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)