perjantai 16. marraskuuta 2012

Liebster and So Sweet Blog Awards ♥

 Koska pidän itse kuvallisista teksteistä enemmän kuin pelkästä tekstistä, päätin laittaa kuviksi itse ottamiani kuvia tältä syksyltä. Syksyllä tosiaan on kaunista. ^^

Sain jo jokin aika sitten Satiinitaivaan Lady Selenalta haasteen Liebster Awardin mukana, kiitokset hälle! :) Tässä on jo tovi vierähtänyt, ja vielä olisi eräs musiikkihaaste tulossa. ;)

Olen joskus aiemminkin saanut tämän Liebster Awardin, mutta eri tehtävällä, ja rajoituksilla. :) 


Säännöt:
1. Kerro 11 faktaa itsestäsi.
2. Vastaa kysymyksiin, jotka haasteen antaja on sinulle antanut.
3. Tee 11 uutta kysymystä seuraaville haasteen saajille.
4. Valitse 11 haasteen saajaa.
 
11 faktaa miusta
1. Jos pidän jostain tv-sarjasta, voi(si)n katsoa jopa tuotantokauden putkeen, olen koukussa jännittäviin loppuratkaisuihin, ja haluan tietää mahdollisimman pian mitä seuraavaksi tapahtuu. 

2. Tällä hetkellä seuraan aktiivisemmin The Walking Deaddia ja Salkkareita, telkun katsominen on jostain syystä vähentynyt aika paljon. Muita lemppareitani ovat mm. Täydelliset Naiset, NCIS Rikostutkijat, House ja Dexter. 

3. Rakastan tanssimista, ja mietin aloittavani ensi vuonna kolmannen tanssilajin Itämaisen tanssin ja Bollywoodin rinnalle. Voi olla, että ensi syksynä ei vielä ehdi käydä kolmilla eri tanssitunneilla, mutta jospa viimeistään sitä seuraavana. :) 

4. Tosin nytten tanssikausi päättyi miun osalta hieman aiemmin, ja pidän kevätlukukauden ajan taukoa pikkuisen takia. Tarkoitus olisi pitää kuntoa yllä treenaamalla kotosalla voinnin mukaan, ja ensi vuoden puolella ehtimisen mukaan. ♥

5. Taisimme toissa iltana päättää poitsulle nimen... ♥

6. Järjestely ja siivousintoa on viime aikoina riittänyt, kuten myös muistilappujen kirjoittamista, että mitä pitäisi vielä ehtiä hankkimaan / tekemään.

7. Pidän matematiikasta. 

8. Tahtoisin Minna Parikan harmaat mokkaiset pupukengät 12 sentin koroilla. ♥ Söpömpiä kenkiä ei varmaan ole olemassa! Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, käyn katsomassa nuita kenkiä varmaan viikoittain, mutta en ole vielä toistaiseksi raaskinut ostaa...

9. Meidän Vivi on ihan hassu, se tulee aina kiehnäytymään ja kehräämään Maahiskaisen luo, kun hänen herätyskellonsa soi. :>> Tietty sen jälkeen kisu jää aamulla nukkumaan, kuinkas muuten. ;)

10. Ventti täytti nyt tämän vuoden loppupuolella jo viisi vuotta, ja Vivi täytti yhden vuoden. 

11. Miusta on ollut aivan ihanaa nähdä, miten kissat alkuun tutustuivat, ja kaverustuivat, eivätkä nyt varmaan pystyisi olemaan ilman toisiaan. Mikäs sen suloisempaa, kun pienempi aina herätessään alkaa miukumaan kaverin perään, joka sitten vauhdilla tulee pienemmän kisun luokse? ♥Kysymyksiä miulle

1. Mille aikakaudelle palaisit, jos se olisi mahdollista?
- Varmaan 1700- 1800 luvulle, haluaisin nähdä silloista elämää, arkea ja pukeutumista, mutta en kyllä osaisi kuvitella eläväni sillä ajalla, kun asiat ovat nytkin niin hyvin, ainakin miun elämässä. Ja toinen asiaan liittyvä seikka on se, että olen mukavuuden haluinen. :)
2. Mitä kappaletta luukutat tällä hetkellä uudestaan ja uudestaan?
- Hmmm... Varmaan Enyan kappaleista May It Be ja Caribbean Blue ovat useimmiten kuunneltuja tällä hetkellä, molemmat todella hyviä kappaleita, ja soivat meidän häissä, joten muistoja on.♥3. Ihastutko helposti, vai vaativatko tunteesi yleensä lähempää tutustumista tms?
- Nykyisellään en ihastu kovinkaan helposti, toisin kuin nuorempana kun kriteeritkin olivat erilaiset, mutta mieheeni ihastuin päätä pahkaa heti kun tapasimme, en voinut uskoa että joku voi olla todella niin kiltti ja herrasmiesmäinen luonteeltaan! ♥ Arvostan todella paljon ihmisiä, jotka pysähtyvät auttamaan muita esimerkiksi silloin, kun vahingossa tiputtaa jotain, ei meinaa saada ovea auki, ei yllä hyllyltä ottamaan jotain tiettyä tai kuten meidän tapauksessa, kun en meinannut saada yhtä ritilää paikoilleen. :) ♥ Voisin tarinoida aiheesta enemmänkin, mutta ehkäpä tämä riittää näin tällä erää. ;)
4. Mikä on lempipaikkasi koko maailmassa?
- Koti. ♥ Tämä koti on tuntunut ja näyttänyt kodilta jo ihan alusta alkaen, ja viihdyn täällä todella hyvin, ja nykyään tykkään olla kotona miehen ja kissojen kanssa. :) Toinen lempparipaikka onkin sitten kotipaikkakunnalla tuolla n. 90 kilsan päässä. ^^ 


5. Mikä on kauneinta mitä sinulle on sanottu?
- Tähän olisi monen monta ihanaa lausetta ja sanaa vastattavana, mutta pidän nämä mieheni ja itseni välisinä mieluummin. ♥
6. Entä pahinta?
- Tähän on todella hankala miettiä vastausta, sillä en jää yleensä murehtimaan asioita kovinkaan pitkäksi aikaa, koska minua ei jaksa kiinnostaa; varsinkaan siinä vaiheessa kun haukutaan, mustamaalataan taikka auotaan päätään ilman mitään perusteita. Se on kyllä ihan oma häpeänsä, jos ei voi tai osaa asiallisesti asioista, ihmisistä, mielipiteistä tai vaikka ulkonäöstä sanoa, enkä halua sellaisten ihmisten vaikuttavan elämääni millään tavalla.


7. Onko jotakin kappaletta, jota et pysty kuuntelemaan itkemättä? Liittyykö siihen jokin erityinen muisto tms?
- Häissä soitetut kipaleet liikuttaa ja herkistää kyllä edelleen, mutta ei nyt ihan itkuun asti sentään. ;)
8. Saat kutsun isoihin naamiaisiin ja käytössäsi on rajattomasti rahaa. Millainen asustasi tulee?
- Siinä vaiheessa haluaisin Cancan- tytön mekon, asusteet ja naamiot, Moulin Rouge tyyliin, tai jonkun aidon, 1700-1800 luvun henkisen puvun, kaikkine korsetteineen, kenkineen ja varusteineen. 9. Mikä juhlapyhistä on suosikkisi, ja miksi? (Siis joulu, vappu etc)
- Halloween ja juhannus. Halloweenia ei varmaan tarvitse perustella, mutta juhannuksena on yleensä valoisaa, voi valvoa mökillä yömyöhään kavereiden kanssa, tai olla ihan vaan kotosalla kullan kanssa. :) Saa grillailla, pelailla pihalla, kuunnella musiikkia ja nauttia olostaan, vaikka niin saa muutenkin tehdä. En tiedä, juhannuksessa vaan on sitä jotain.
10. Jos saisit nyt 50 euroa, mihin käyttäisit sen?
- Jättäisin luultavasti lompsaan tai säästöpossuun, taikka ostaisin uudelle tulokkaalle jotain. :)
11. Listaa 5 asiaa, jotka tekevät sinusta onnellisen juuri nyt!
- Maahiskainen
- Raskaus
-Läheiset + kisut
- Tulevaisuus
- Rauhalliset aamut 

11 kysymystä haastetuille

1. Minkälaiset kengät ostaisit, jos käytössä olisi mitkä tahansa materiaalit, hinnalla ei olisi mitään väliä ja ne olisivat vielä kävelykelpoiset erikoisuudestaan huolimatta?
2. Miten päädyit ns. blogimaailmaan?
3. Oletko koskaan rakastunut ensi silmäyksellä? Uskotko sen olevan mahdollista?
4. Mistä vaatteesta et luopuisi kirveelläkään?
5. Juotko kahvia tai teetä? Jos kyllä, niin mistä syystä ostat esim. tiettyä merkkiä, vai vaihteletko usein?
6. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?
7. Onko sinulla sisaruksia? Jos on, niin monesko olet?
8. Mitkä viisi asiaa pakkaat aina mukaan, jos lähdet vaikka viikonlopuksi jonnekkin?
9. Mitkä ovat lempiharrastuksiasi juuri nyt?
10. Mistä aineesta pidit koulussa ja miksi? (kaikki koulut käy)
11. Millaisen asunnon haluaisit, jos ei olisi mitään rajoja tai määreitä? 

Haastan nämä bloggaajat;  
 
Luurankoja Kaapissa - Leena
Subcultural Girl - Saara
My little fantasy world - Werewolf
Where the wild roses grow- AurèlieSain torstain puolella suloiselta Lady Satinilta toisenkin blogipalkinnon, nimeltään So Sweet Blog Award. ♥ Hänen bloginsa löytyy tästä; Enchanment Of Satin.


Tuo muffinssi pisti kummasti hymyilemään, joten tahdon jakaa tämän So Sweet- tunnustuksen näille sokerisen suloisille bloggaajille! ♥

Necromantic`s World - Nette
Lady Vampiric
Evil Fate Eternity - Insanity
Diary Dreams of life - Lightness

Sellaista tällä kertaa, toivottavasti jaksoitta lukea! ♥

11 kommenttia:

 1. Kiitos palkinnosta ja haasteesta <3

  VastaaPoista
 2. Ahaha, ihana! Kiitos hirmusesti. :]<3

  VastaaPoista
 3. kiitos ihana!!<3 Ihanan tunnelmallisia metsä kuvia!!<3^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooppas hyvä, ja kiitokset siullekkin! :) ♥

   Poista
 4. Hello !! I am your newest follower /

  Appreciate if U can FOLLOW me back Please ?:)

  Very pretty and classy, love the look :)
  I follow you now ! Wanna be your friend!
  Follow me back on facebook ,instagram, twitter,and GFC and add me as a friend in GFC
  love you dear :)

  Marcchanelette.blogspot.com
  MarcBelle Chanelene

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)