maanantai 31. joulukuuta 2012

Ale-vinkki paikallisille

Nyt kun tuli mieleen, niin pistetääs hyvä kiertämään! Näin tuossa muutama päivä takaperin ystäväistäni S:a, ja hän vinkkasi miulle, että Joensuun Lindexillä on aika kivat alet alusvaatepuolella. :) Seuraavana päivänä olikin pakko pyörähtää siellä katsomassa, josko jotain kaunista alusvaatetta löytyisi, ja mukaan lähti ihana kirkkaanpunainen alusvaatesetti 11,46 eurolla. Eli jos satut olemaan lähistöllä, niin kannattaa pyörähtää, aika paljon oli nimittäin valikoimaa nuissa, ja kokoja oli aika hyvin, kun jopa mie löysin sopivat! Yleensähhän rintsikoissa ympärykset alkaa 75 sentistä, ja miun mielestä 70cm (ja pienempiä) ympäryksisiä on hankalampi löytää. :)


Sinne siis, jos tykkäätte kauniista alusvaatteista yhtä paljon kun mie, aika edullisesti lähti tuokin setti, kun hinnasta lähti -50% pois! :) Alennuksessa näkyi olevan myös aika paljon polvisukkia ja ylipolvensukkia myös hyvään hintaan. Ja ei, en hyödy millään tavalla tästä vinkkauksesta, haluan vain laittaa hyvän kiertämään, sillä hyvännäköisiä alusvaatteita ei valitettavasti kovin usein näe alennuksissa. Eikä hyvännäköisiä alusvaatteitakaan voi olla koskaan liikaa... ;)

2 kommenttia:

 1. Mäkin kävin lindexillä tossa yks päivä, yritin löytää liivejä mutta huonolla menestyksellä :( Pitäis kai mennä johonki pieneen alusvaatteisiin erikoistuneiseen puljuun missä myyjä ehtis neuvoa.. Toisaalta en haluais kovin pahaa hintaa maksaa. Ja lindexissä ym saa rauhassa katella, ilman että kukaan tulee kysymään tarviinko apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, voi että. Täällä oli yllättävän paljon eri kokoja, ja malleja, ei miun mielestä aiempina vuosina oo noin paljoo valinnanvaraa ollu. :O Kiva ois tosiaan ihan erikoisliikkeessä käydä, mutta onneks itekkin mittaamalla saapi oikean koon selvitettyä ja valittua itselle, ja varsinkin kun tietää minkä malliset sopii parhaiten omalle kropalle. :)

   Laadukkaammat rintsikat kyllä kestää paljon paremmin, ja tukevat tosi hyvin, hintansa väärti ovat. :) Tosin ainakaan tässä tilanteessa ei tulisi ittellä mieleen käydä pienemmässä liikkeessä alusvaatteita ostamassa, mutta ehkäpä sitten kun on palautunu synnytyksestä ja ois samoissa mitoissa kun yleensäkkin on ollut. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)