maanantai 31. joulukuuta 2012

Levyhyllyyn täytettä

Ennen joulua kultani muisti miuta itse tekemällään kortilla, ja The 69 Eyessin uusimmalla levyllä, josta miulla ei ollut edes tietoa! :) ♥ Silloin perjantaina, 21.12, tuli vuosi kihlauksesta, ja vaikka naimisissa ollaan, niin vuosipäivää haluttiin silti hieman juhlistaa. :) Kortista saatte nähdä vain kannen, mutta kerrottakoon sen verran, että kortin sisäpuolelta löytyy liikuteltavia osia, ja kaunis viesti miulle. ^^ Kortin saa avattua tuosta Slide to unlock- kohdasta, liu`uttamalla keltaista osaa oikealle. Kortti on kyllä ihanin, kaunein ja moniulotteisin minkä mie oon koskaan saanut! ♥


Tuo kuusysien albumihan kantaa nimeä X, ja se onkin bändin kymmenes albumi. :) Miulta löytyy näiden aiempi tuotanto paria levyä lukuun ottamatta kokonaan.Ostin vähän aikaa sitten itselleni pari levyä joululahjaksi menneiden levyjen lisäksi, To/Die/Forin IV- ja Wounds Wide Open- albumit. Nämä levyt miulla itseasiassa oli jo nuorempana, mutta ammattikoulun asuntolassa asuessa kummasti hävisi levyjä, vaatteita ja asusteita, ja jopa ruokiakin. Onneksi siellä ei tullut asuttua kuin vajaa vuosi, se oli melkoinen paikka se. :DHauskaa ja musiikin täytteistä uutta vuotta lukijoille! :)

4 kommenttia:

 1. Itse en oikein tuota The 69 Eyes bändiä kuuntele (ainakaan vielä :D), mutta tuo albumi kiehtoo kovasti. Kuvioita ja kaikkea. Upeasti sunniteltu. Jännä. :3 Täytyi mainita, heh. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo albumin ulkokuori on tosiaan suunniteltu hyvin, kaunis kokonaisuus kaiken kaikkiaan levyä ja levyn lehtistä myöten. ^^ Ittellä tulee yleensä kuunneltua nuiden vanhempaa tuotantoa, mutta tämäkin levy on kyllä hyvä! :)

   Poista
 2. Hyi mitä touhua että toisen tavaroita käännetään ihan surutta :/ No, pikkuhiljalleen keräät ne takaisin. Oikein ihanaa uutta vuotta, palataan taas ensi vuonna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, siinä(kin) kerroksessa oli vähän sitä sun tätä, ja nuitakin asioita jossain välissä selviteltiin, kun osalla porukasta rupes tosiaan häviämään vaikka mitä sieltä huoneista. Hankalahan siellä on kaikkea valvoa, kun kaikilla käy vieraita, ja jos jakaa huoneen toisen kanssa, niin se ovikaan ei välttämäti oo aina kiinni, kun siellä ei olla paikalla. Muutenkin kahdessa solussa oli aika kivasti porukkaa, jossa pääs käymään kummalla puolella vaan, eikähän nuissa paikoissa kaikki ihan sääntöjen mukaan mene muutenkaan, kun porukka pääsee omilleen ensmäistä kertaa. :) Oli tosin amiksessakin aika mielenkiintosta porukkaa muutenkin, et ei sen puoleen. :D Muutamat levyt jäi harmittamaan ittellä, mut muusta ei sinänsä väliä enää nykyisellään, kun tyyli on naisellistunut aika paljon niistä ajoista, mutta eihän se silti oikeen oo.

   Kaunis kiitos uuden vuoden toivotuksista, ja varmasti palaillaan! ♥

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)