tiistai 4. joulukuuta 2012

Viikonlopun päiväreissu

Kävimme viime viikonloppuna kotipaikkakunnallani pitkästä aikaa moikkaamassa perhettä, ystäviä ja kummipoikaa!♥ Lähdimme lauantaina hyvissä ajoin ajelemaan, tankin ja mäkkärin kautta. ;) Tarkoitushan oli automatkan ajan nettailla iPadilla, mutta tuo miun luuri ei oikein suostunut yhteistyöhön, ja miehen puhelimessa on hitaampi netti. Joten matka meni hyvin sujuvasti rupatellen, ja kameralla leikkien, sainpas kerrankin selkeät ja valoisat kuvat meikistäkin.

Välillä keli meni hieman huonommaksi, vaikka pääosin oli ihan kirkasta. Voisin melkein väittää, että osalla matkasta oli hieman heikko näkyvyys. ;)
Meikistä sain tarpeeksi valoisat kuvat, ja tein niistä tällaisen hianon silmämeikki kollaasin. :D Eli käytän meikissä lähinnä vihreitä sävyjä, koska silmäni ovat vihreät, ja tietyt sävyt korostaa vihreyttä entisestään. Luomivärit ovat Wet`n`Wildin kolmen eri sävyisen vihreän paletista, josta käytin vaaleinta ja keskitummaa vihreää. :) Pidän normaalisti enemmän ohuista ylärajauksista, ja tähän sopii vallan mainiosti Oriflamen Click It- musta rajausneste ohuen ohuella siveltimellä. Kestävää sorttia ainakin miun käytössä, vaikka välillä meikin olemassa olon unohdankin, kun silmiä hankaan ajatuksissani. :) Joskus paksummatkin rajaukset ovat ihan jees, mutta se riippuu pitkälti niiden tyylistäkin. ^^ Ripsissä miulla on normaalisti Lash Stilettoa, paitsi ihan surkeilla säillä käytän veenpitävää Illegal Lenghtiä.


Vanhempien luokse päästiin aika nopiasti, ja siellähän se aika menikin sisarusten kanssa jutskaillessa, vaikka kaikki ei ollutkaan kotona. Illasta treffasin myös Vikiä ja kummipoikaani, siinäpä varsin suloinen tapaus. ♥ Aika hassua ajatella, että tälle miun kummipojalle, ja meidän pienelle jääpi alle vuosi ikäeroa, saavat varmasti leikkikaverit toisistaan! :)

Porukoilla käydessä toinen pikkusiskoistani testaili iPadia, ja pelaili jotain koukuttavaa farmipeliä. Pitikin mennä kattomaan vierestä, varmaan arvaattekin mitä iltayöstä takaisin ajaessa tein?... :DSeriously, kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan valloittava, ja varsin koukuttava peli. Farmin tekeminen ja kaivostyö, työläisten palkkaaminen, verojen kerääminen, possujen kärräily ja kylän rakentaminen, siinäpä jotain tekemistä matkan ajaksi, ja miksei vähän pidemmäksikin aikaa. ;) Terveisin eräs, joka pelailee tuota keskellä yötä, jos ei unen päästä saa kiinni... ;) Yöllä takaisin ajaessa keli oli varsin lähellä päiväistä keliä, kun niin kovasti pyrytti isoilla lumihiutaleilla. Mutta jäädääs näihin talvisiin tunnelmiin, ja hauskaa viikkoa! :)


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No elä, hitto vie! :D Menipähän ajomatka nopeesti, ei päässy tylsistymään. ;)

   Poista
 2. Vihreet silmät on parhaat♥ ;) Kuulosti oikein rattoisalta teidän reissu! :--) Hauskan näköinen tuo peli. Tollaisen iPadin kun saisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreet silmät kyllä on ihanat, tykkään ittekkin! ♥ Olihan tuo, yleensä on niin kiire, ettei kauheasti ehdi mitään tehhä ja suunnitelmia vaikka muille jakaa! :O Mukava tuota on ollu pelatakkin, nopiasti aika kuluu tarvittaessa. ;) iPad on kyllä ihan kätevä, helpompi kulettaa mukana kun läppäriä, ja voin kuvitella että sitten kun sairaalassa joutuu muutaman päivän olemaan synnytyksen jälkeen, niin aika kuluu nopeammin, jos tarvis, luulisin kumminkin pikkusen nukkuvan aika paljon sielläkin. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)