maanantai 28. tammikuuta 2013

Black Dresses

Tänään pukeuduin mukavasti, pitsimekkoon ja neuletakkiin. ^^ Tänään käymme asioilla ja neuvolassa, niin otimpa asusta kuvaakin tänne aamukahvin lomassa. :) Mekon ostin alunperin joulua varten, ja eilen mietinkin, että enpä ole sen jälkeen mekkoa muistanutkaan käyttää, joten nappasin sen vaaterekiltä. Välillä tuppaa olemaan hieman vilpoisa sisälläkin, joten neuletakkia tarvittiin. :>> Asu ei sen kummempi nyt ollut, enkä asukuvista kelpuuttanut kuin yhden, joten tässäpä tämä. :DTällä viikolla postilaatikkoon tipahti pari mekkoa, jotka löysin vasta huutiksesta. :) Toinen mekko on mustaa puuvillaa leveällä helmalla, vetoketjun ja smokkirypytyksen kera. ^^Ja toinen mekko onkin myötäilevämpi, satiininen pikkumusta puhvihihoilla, ja kauniilla leikkauksilla! ♥ Mekon selkäosassa on nimittäin rusetti, ja rusetin alapuolelta näkyypi ihoa. Tämä on kokoa suurempi, kuin mitä normaalisti käytän, kun mietin, että tämä mekko voisi sopia hyvin lapsen nimiäisiinkin, sitten kun aika on. :) Tarvittaessa tuota saa helposti kavennettua, ja uskoisin, että kroppa palautuisi ihan hyvin, kun en ole itteäni rapakuntoon päästänyt eikä tuo masukaan ihan hirmu iso ole. ;)Tuo mekko ois kumminkin malliltaan kaunis, ja juhlava, passaisi miun mielestä aika kivasti nimiäisiin. :) Voi olla, että mieli muuttuu vielä tuhat ja yksi kertaa ennen nimiäisiä, mutta eihän sitä tiedä, jos tähän päätyisikin. :) ♥ Ja kyllä, kummasti on nimiäiset jo jonkin aikaa pyörineet mielessä, vaikka pikkunen ei ole vielä syntynytkään. Pitäähän sitä asuja ja muita miettiä valmiiksi, tarjottavista lähtien. ^^

14 kommenttia:

 1. Ihana toi puhvihihainen mekko :) Minkä merkkinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis! ♥ :) Tuo on alunperin Vero Modasta, eli niitten omaa mallistoa ilmeisesti kun lapussa ei muuta lue. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ihana kun pääsee keväällä jo käyttämäänkin kaikkia vaatteita samaan malliin kun ennenkin, alkaa jo ikävä olla monia vaatekappaleita, kun osaa pystyi viime kesänä viimeks käyttämään. :>>

   Poista
  2. Kyl! Säkin pääset vapaammin sitten vaatteitakin käyttää kun vauva on syntynyt (:

   Poista
  3. Sepä se! :)♥ Alkaa laskettu aika olla jo sen verran lähellä, että viitsii tavallisenkin kokoisia vaatteita ostaa, kun ei enää niin pitkä aika oo siihen, et pääsis käyttämäänkin nuita! ;)

   Poista
 3. Ihania mekkoja olet löytänyt! En ole nyt hetkeen kommentoinut, koska vauvamahat yms. vauvajutut saavan miun ihoni kananlihalle pahalla tavalla, tulee sekin hetki jossain vaiheessa elämää kun näin ei käy :) Yritän puhua siivosti, onnea vielä teille näin jälkikäteen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja onnitteluista! :) Noo, kaikkihan myö ollaan erilaisia, mutta yritän parhaani mukaan pitää osan sisällöstä vauva-vapaana, mutta vähän raskaudestakin kertoa toiveiden mukaan. Tosin nyt synnytyksen lähestyessä tulee enemmän asiaa jo senkin takia, kun asia pyörii itsellä niin paljon mielessä. :) Pakko muuten kysyä, että tuleeko sama reaktio lapsistakin vai onko se nimenomaan pelkästään vauva-ajasta ja odotuksesta? Hassua muuten, miutakin karmi nuorempana vauvat ja vauvamahat, mutta niin se mieli muuttuu, vaikka odotankin, että nimenomaan se vauva-aika menisi nopeasti. :)

   Poista
  2. Kyllä se on niin, että oikein pienet lapset vaan ärsyttää ja ällöttää, kun taas leikin mielelläni poikien kanssa autoilla tms. kun vähän kasvavat. Vauhamahat on oikeestaan kaikista pahimpia..

   Poista
  3. Aika jännä, ja tavallaan ymmärrettävääkin. Meitä on moneks, eihän sille mitään voi. :) Toivottavasti et nyt mitään kauheita väristyksiä tältä miu odotusajalta saa, ja toivottavasti löytyy kivaakin lukemista välillä näiden odotusjuttujen välilläkin! :)

   Poista
 4. Pohtikaa alkuun vain nimet valmiiksi ja vasta sitten kun (jos) kaikki menee hyvin, mitä nimeämisissä tarjotaan. Ne kun voi vaihtua hautajaisiksi. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin loppuun asti. Ei ole ilkeydellä sanottu, vaan jalat maassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimi on jo valmiina, ja jonkin verran nimiäisiäkin mietitty kuten kerroin. Toivon itekkin, että kaikki menee hyvin loppuun asti ja mieluummin itte suhtaudun positiivisin mielin, kuin varauksella. Ainahan voi tapahtua vaikka mitä, mutta siitä ei toinna stressiä itselleen ottaa. Tiedän kyllä, että voipi vielä asiat muuttua, ja varsinkin kun lähipiirissä sattuikin juuri nuin, mut mieluummin suhtaudun luottavaisin mielin raskauteen ja nautin tästä ajasta, kuin mietin, että mitä kaikkea voi vielä käydä. Käy mitä käy, mutta sen hetkisen tilanteen mukaan mennään, mikä nyt sattuu olemaan. Tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä, joten eletään sen mukaan ja murehditaan myöhemmin, jos on tarvis.

   Poista
 5. This top/short dress is fantastic! Love it!

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)