sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Inspiroivia blogeja

Sain parilta henkilöltä tuollaisen Inspiroiva blogi- tunnustuksen, suuret kiitokset Part of Banshee`s life- , Graveyard Grotesque- ja My little fantasy wolrd- blogien kirjoittajille! ♥ Näiden tunnustusten mukana tulee normaalisti jonkinlainen tehtävä, ja tällä kertaa säännöt meneekin näin;

Kirjoita itsestäsi viisi omituisinta tapaa ja jaa tunnustus 15 muulle inspiroivalle blogille. Ihan tuolle määrälle en varmaan tätä laita eteenpäin, mutta jospa muutamille kumminkin! ;)


Viisi omituisinta tapaani;

1. Jätin ennen syömistäni leivistä yhden kulman syömättä, ja päästessäni siitä tavasta eroon, kahvikupin pohjalle alkoi jäädä aina sentti tai kaksi kahvia jäljelle. :D En vaan voi juoda lämmintä tai viilentynyttä kahvia, sen pitää olla kuumaa.
2. Miulla on lempihaarukka, jolla söisin mieluiten aina. Se on pesussa melkein koko ajan, joten on tyytyminen tavallisiin haarukoihin, joissa on hyvät mittasuhteet. En tiedä mistä tämä tapa on lähtöisin, mutta lempihaarukka on kulkenut aina mukana, siitä lähtien kun muutin omilleni, enkä jostain syystä tykkää syödä rumilla haarukoilla tai sellaisilla, joissa on väärän pituiset piikit.
3. Tarkistan aina ennen kotoa lähtöä, ettei kahvinkeitin tai hella jää päälle, ja että kissat ovat sisällä.
4. Samaan liittyen, myös avaimet, puhelin, lompakko ja kalenteri pitää olla laukussa, ennen kuin lähden kotoa. :)
5. Lapoilen vaatteet aina tietyllä tavalla, ja laitan suoriin pinkkoihin. Vaatekriisin iskiessä kumminkin vedän vaatteita pinojen keskeltä, eli sellaisten huonojen vaatepäivien jälkeen vaatteet eivät enää ole lähellekkään suorissa pinoissa kaapissa. ;)

Inspiroivia blogeja, joille haluaisin tämän tunnustuksen ja haasteen antaa; 

Suosittelen tsekkaamaan näiden naisten blogit, jokainen on omalla tavallaan ihana ja ennen kaikkea inspiroiva! :) ♥

12 kommenttia:

 1. Mullakin on lempihaarukka! Sama haarukka on myös tuon puolison lemppari, mutta onneksi niitä löytyy 3kpl. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, siistiä! :) Miun lempparihaarukoita on vaan yks, ei oo mitään hajua, että miten miulle on sillon joskus yksinäinen haarukka päätynyt. :D

   Poista
 2. Lol, mullakin on lempihaarukka! :D Sellainen valkoisella varrella oleva. Tuo on niin hyvä käteeni toisin kuin värikkäällä ja kukallisella varrella olevat Ikeasta ostetut haarukat.
  Kolmos-ja neloskohdat myös täsmäävät minuun. Mulla se tosin on jo neuroottista heha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, meitähän on monta! Hirveen moni ystävistä ja kavereista on ihmetelly tuota, että miten voi olla muka lempihaarukka, jos sanoo et "elä sit ota sitä miun lempihaarukkaa." :DD Eikä se lempparihaarukka oo mitenkään erityisen näkönen, mutta siinä on parhaat mittasuhteet, ja se on ainoa laatuaan. ;)

   Kolmos- ja neloskohdat tuntuu olevan melko yleisiä, harva haluaa unohtaa avaimiaan tai vahingossa tuhota asuntonsa. :)

   Poista
 3. Mulla oli kersana sellanen tapa, että piti olla tietyt haarukat ja veitset. Niissä oli semmonen jännä kuvio. Musta on nykyään huvittavaa, kun niitä samoja aterimia on ollut monessa paikassa missä oon käynyt kylässä. Itselläkin niitä on vieläkin :D. Meillä on pari lusikkaa mistä en tykkää yhtään, niissä on varsi jotenkin tosi huonon mallinen.

  Kylmä kahvi on ihan kamalaa, ennen oli tapana jättää kahvi vähäksi ajaksi jäähtymään niin toki se ehti mennä kylmäksi ennen kuin joi koko kahvin. Jääkahvista tykkään, mutta semmonen kahvi maistuukin ihan erilaiselta kuin se jäähtynyt kahvi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihs, mikäs siinä. ^^ Meillä on kans muutamia kihveleitä, mistä mie en tykkää yhtään, just esimerkiks jos haarukassa on liian lyhyet tai pitkät piikit, suhteessa varteen. :D Osassa tosiaan vaikuttaa se käyttömukavuus, huonot varret ei oo kovin hyvät.

   Yyyih, mie en tykkää yhtään jäähtyneestä kahvista! Jääkahvi maistuu kyllä aika erilaiselle kun jäähtyny kahvi, kuumaa kahvia sen olla pitää. ^^ Kahvin kanssa tottumuksia on varmaan yhtä monia kun juojiakin. :)

   Poista
 4. Kiitos tosi tosi paljon ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä, blogisi on tuon ansainnut! ^^ ♥

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)