lauantai 9. helmikuuta 2013

~Eläinkoruja~

Sain tällä viikolla postissa odotetun paketin, jonka sisällä oli vielä kolme pienempää ja värikkäämpää pakettia... ♥


Teetätin nimittäin Never Ending Storyn Sonjalla koruja! :) Olen jo pidemmän aikaa etsinyt ja yrittänyt löytää tietynlaisia koruja lempparieläimistäni mäyrästä ja ketusta, tuntuivat hieman kiven alla olevan, joten otin yhteyttä Sonjaan, josko häntä kiinnostaisi tehdä tuollaiset korut. :)

Korujen teettäminen sujui niin mallikkaasti, että tilattiin samaan syssyyn miehen kummitytöllekkin oma korunsa. Ihanan sujuvaa oli, ja korut valmistuivat nopeasti toiveiden mukaan, yhteydenpito toimi moitteettomasti! ^^ Ei voi kun suositella, olen ylionnellinen hyvin sujuneista korukaupoista, kun eräät toiset isommat kaupat tässä lähiaikoina olivat sellainen pohjanoteeraus että. :D ♥


Tummista pussukoista löytyi korut miulle, ja oranssista pussukasta Maahiskaisen kummitytölle. ^^Kettu-kaulakorussa ketju on kiinnitetty kahdesta kohtaa, ja toiselta puolelta ketjua löytyypi mustia ja oransseja helmiä. :) Mäyrä-korussa taas helmet ovat väriltään mustia ja valkoisia, ja ketju on kiinnitetty yhdestä kohdasta. Sonja onnistui loistavasti tyttömäisen ketun piirtämisessä, ja mäyrästäkin tuli pyynnöstä ihanan pörheä. ♥
Eläinlinjalla jatkettiin myös pienelle tytölle tulevan korun kanssa, teetimme hälle pyöreän ja pörheän siilin, rusetilla ja helmillä. :) Koruun tuli oransseja ja keltaisia helmiä, kun nuo värit tuntuvat olevan saajan mieleen! :)

Jokaisesta pussukasta löytyi erikseen ns. hoito-ohje korulle, pussukat olivat kauniisti taiteltu kiinni, sekä pussukoiden päällä tietysti tekijän logo ja nimi. ^^ Tuo kuva on muuten ihana tuossa tarrassakin, ei voi muuta sanoa, muutenkin tuotteet olivat niin nätisti pakattu. :>>Sainpas lopultakin kahdesta parhaimmasta metsäneläimestä teetettyä korut, olikin melkoinen etsiminen. ;) Eivät tunnu kovinkaan suosittuja koruaiheita olevan, mutta onneksi on mahdollisuus aina tilata ja teetättää erikseen, jos ei muuten tunnu mieleistä löytyvän. Jos lukijatkin ootte kauniita koruja vailla erilaisilla aiheilla, niin voin suositella Sonjaa tekijäksi. :)♥ Hänen blogiinsa pääsette tästä linkistä;


Mukavaa lauantaita lukijoille! :) 

13 kommenttia:

 1. Mä jo mietin et ootkohan sä lähteny synnyttämään ;) Kiva että löysit mitä etsit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih ;) Eihän sitä tiijjä millon sitä ois, iteasiassa eilen jo kysyttiin että oonko mie synnärillä. :D Mut ei oo vielä pieni syntynyt, jännitetään että millon ois aika, kun vähän merkkiä siihen suuntaan ois, että mahdollisesti saattais olla lähellä. ;)

   On kyllä, onnenkantamoinen oli tuon blogin löytäminen, niin sai sitten tietynlaiset korut. ^^

   Poista
  2. Onnea sulle sitte merkeistä vaan, musta tuntuu et moneen viikkoon tuskin mitää tapahtuu täällä :D Alapäävihlonnat on pahentunu mut eipähän sekään kait sitä enteile.

   Poista
  3. Aijjaa :D Mie toivon, että pitäis ennakoivat merkit paikkaansa, mutta eihän sitä ikinä tiedä, vaikka täälläkin mentäis yliajalle. ;)

   Poista
 2. rakastuin tuohon myyrään ;______: täytyy varmaa hankkia synttärilahjaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tuo mäyrä on kyllä supersuloinen, hyvin piirretty toiveiden perusteella! ♥

   Poista
 3. En nyt muista, missä siihen törmäsin, mutta jossain arvuuteltiin, että kettu olisi seuraava pöllö, joten voipi olla, että jonkin ajan päästä niitä löytyy enemmän kuin tarpeeksi :). Mäyräkin on kyllä tosi hellyyttävä otus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, jopas! :O Saas nähdä, mie veikkaisin, että peura saattas vielä tulla pöllön jälkeen, niitäkin näkee aika usein varsinkin koruissa.^^ Pöllö on tosiaan aika pitkään jo pitänyt pintansa. ;) Mäyrät ovat hellyyttäviä, ja tämä mäyräkorunen on ihan supersöpö.♥

   Poista
 4. Söpöjä!!<3 Minäkin tahtoo.. :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä vaan kyselemään! ^^ Söpöjähän nuo on, tykkään.♥

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ovat kyllä, tosi taitavaa käsityötä! ^^ ♥

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)