tiistai 19. maaliskuuta 2013

Viikon kuulumisia

Tällä suunnalla on viime aikoina vähän kiirettä pitänyt, sekä vauvan että omien juttujen kanssa, mutta jospa se tästä. ^^ Kävimme viikonloppuna markkinoilla pyörähtämässä vauvan kanssa, ja kävihän meillä taas viikonloppuna vieraitakin useampi kappale. Markkinoilla kävimme porukalla, ja tällä kertaa siellä oli enemmän myyjiä. Löysin yhden ihanan kynähameen, jonka tosin tilaan netin kautta, nimittäin todella harvalle myyjälle kävi kortti siellä. Saatiin kumminkin tällä kertaa ostettua se kaivattu kehys yhdelle julisteelle, oikean kokoisia kun ei kaupoista ole löytynyt. :)


Ihana, kun alkaa olla sen verran valoisaa ja "lämmintä", että pärjää hyvin jo trenssilläkin! :) Villakangastakki alkaisi olla jo liian lämmin miun makuun, kun viime aikoina aurinko on lämmittänyt melkein päivittäin. :) Käytiin sunnuntaina yhdessä vaunulenkillä, poika nimittäin nukahtaa vaunuihin tosi nopeasti. Eilenkin olin lähdössä Maahiskaista vastaan, kun hän pääsi töistä, niin poika simahti ennen kun sain ulko-oven kiinni. :D Muutenkin tuntuu aina nukahtavan viimeistään postilaatikkojen ohi kulkiessa, ja vaunulenkkien jälkeen nukkuu monta tuntia putkeen.


Asu oli simppeli, mutta sitäkin mukavampi. ^^ Viime aikoina on tullut panostettua enemmän mukavuuteen, mutta jospa tässä pikku hiljaa kaivaisi kaappien kätköistä nuita erikoisempiakin vaatteita käyttöön. :) Tosin ilmat saisivat vielä ihan pikkasen lämmetä, kaipailen lyhyiden jakkujen käyttöä! ♥


Tosiaan viime viikolla piti kiirettä tuon pikkuisen kanssa, nimittäin Maahiskainen oli työmatkalla Etelä-Suomessa, joten oltiin vauvan kanssa kaksin kotona. Ei kauheasti aikaa jäänyt omille harrastuksille, kun pikkuisesta huolehti yksinään, mutta hyvinhän tuota pärjättiin, vaikka unet jäivätkin vähemmälle. ;) Kulta tuli takaisin kotia perjantai- iltana, ja toi tuliaisia mukanaan.♥


Tästä Aubaden kassista paljastui musta-sininen alusvaatesetti, todella kaunis semmoinen! ♥ Setti on yllättäin Aubade-merkin, mustaa pitsiä sinisillä kirjailuilla ja rusetti yksityiskohdilla. :) Tuon pussin sisäpuolella on muuten pisteistä muodostuva pilvikuviointi, tosi nätti sekin. ;)


Postausideoita olisi hurjan paljon, vielä kun ehtisi kirjoittelemaan ja kuvaamaankin useammin! :) Ajattelin tällä kertaa kertoa hieman kuulumisia, ja seuraavaksi sitten vinkata helpon kesämekon ompelemisesta, kun tuli jo jonkin aikaa sitten sellainen tehtyä. ^^ Sain muuten lopultakin isomman muistikortin videoita varten, joten pitänee kuvata vaatehuonepostaukseen uutta videota. :) Edellinen muistikortti oli nimittäin peräti yhden gigan kokoinen, joten video oli melkoisen pienissä pätkissä ja niiden pätkien yhdistely kamalan hidasta. Ja olisihan tuota uutta vaatettakin kuvattavana, ompeluksista puhumattakaan, mutta jospa tässä pikku hiljaa ehtisi edes jotain toteuttaa. :)

Tällaista täällä päin, palailen piakkoin kesämekko- ohjeiden kera! :)

8 kommenttia:

 1. Voi apua..1gigan muistikortti?! xD
  Mulla on tällä hetkellä 16gb kamerassa ja varalla löytyy 8gb ja 4gb kortit. Elämä helpottuu kummasti. ^__^

  Suosittelen vaunu-nukkumista muuten, meillä nukkuis edelleenkin ihan ulkona päikkärit, mutta pää painaa rattaiden päätyyn. Ihan pienenä kurvasin sisälle pienen lenkin päätteeks ja myöhemmin nukkui sitten ulkona, toissatalvenakin jokaisena päivänä.

  Hihi..tiedän tuon mukavasti ja käytännöllisesti pukeutumisen niin hyvin, mutta onneksi sitä jaksaa välillä laittautuakin. :)

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, huomasin vasta nytten! :D Tulee sen verran usein tyhjennettyä kuvista tuota korttia, et tuli vasta silloin videota ottaessa huomattua, et kuin pieni se muistikortti olikaan! :D Jospa isommalla kortilla sais jo jonkin näkösen pätkän, ilman et tartteis yhdistellä kauheasti lyhyitä videopätkiä. ;)

   Harmi, että alkaa pää painaa rattaiden päätyyn. :/ Yllätyin kyllä, et miten hyvin poika nukahtaa vaunuissa, ja sen jälkeen kun sisälle tullaan vaunulenkiltä, niin koisii vielä monta tuntia! :O Tuntuu sikeämmin nukkuvan vaunuissa ja lenkkien jälkeen, en kyllä enää ihmettele, miksi se ulkona nukuttaminen on niin yleistä. ;)

   Näimpä, laittautuminen on mukavaa, vaikka välillä mukavat vaatteet vievätkin voiton. ♥

   Poista
 2. Sinä olet kyllä aikas tyylikäs mamma! :) On varmasti mukavaa, kun saa vaunuilla pikkuisen kanssa ulkona <3 Täällä etelä-suomessa on kyllä niin kylmä, ettei uskalla ilman paksumpaa takkia lähteä ulos kävelemään. Tuulee niin kylmästi, että järki lähtee.

  ^ Olen samaa mieltä kuin Sasetari; elämä helpottuu rutkasti, kun on käytössä isompi muistikortti :D En edes tiedä, miten lyhyitä videoita 1 gigan kortilla saa tallennettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ On kyllä mukavaa, kun alku meni lähinnä kotosalla sisällä ollessa, kun ei vielä saanut ulkoilla. :) Piristää kummasti kun aurinkokin on paistanut melkein joka päivä, niin mikäs siinä vaunulenkillä käydessä.♥ Tällä suunnalla on ollut pakkasta parin asteen ja kymmenen asteen välillä päivisin, aamulla ja illalla sit enemmän. :)

   Hihs, näin on! :D Vähän tuli blondi olo, kun tuli mieleen kattoa kortin kokoa, mut eipä se mitään. ;) Jännä miten ei aiemmin oo kiinnittänyt huomiota, mutta varmaan sen takia, kun ei kortti miulla kerennyt täyttyä ikinä, kun kuvia siirsi koneelle niin usein. Itseasiassa sillä saapi jopa kolmen minuutin pätkiä, jos vaan onnistuu. :D

   Poista
 3. Meidänki vauva nukahtaa vaunuihin, nyt on kyllä ollu ihanat ilmat :) Minkälaisia pätkiä siellä yleensä nukutaan? Vai onko tästä ollu jo puhe, sori jos en muista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä ollu, myökin ollaan nyt joka päivä käyty vaunuilemassa! :) Poika nukkuu yöllä yleensä 5-6 tuntia putkeen, sitten syöttö ja vaipanvaihto, jonka jälkeen unta vielä kolme tuntia lisää. :) Aamulla sit heräillään, ja pikkunen valvoo 3-5 tuntia ennen seuraavia unia. ^^ Vaunuilun ajan ja sen jälkeen vielä useamman tunnin nukkuu, mutta muuten päivät menee 3-4 tunnin unien pätkissä. Hmm, ei oo tainnu vielä olla, eikä se haittaakkaan, jos toistamiseen samasta aiheesta puhutaan! :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)