lauantai 8. kesäkuuta 2013

Mekko pikkusiskolle ♥

Löysin eräästä kangaslaatikosta puolitiessään olleen mekon, valmiiksi leikattuna ja nuppineuloilla kappaleet toisiinsa kiinnitettyinä. Viimeksi olen tainnut käyttää nuppineuloja tuossa määrin amiksessa, joten aika kauan mekko on saanut olla keskeneräisenä. Nykyisin nimittäin nuppineuloja tulee käytettyä lähinnä kohdistamisessa ja muotolaskoksissa apuna. :) Surautin mekon loppuun, ja jätin hengarille kuvaamista varten, josta toinen pikkusiskoni sen bongasi ja pyysi itselleen. Annoin siskolle tämän mekon, ja viime viikonloppuna kuvasimme mekon siskoni päällä. :)


Kangas on peräisin yhdeltä kaveriltani, ja muistaakseni samasta kankaasta aiemmin ompelin hameen, ja nyt sitten löysin tuon melkein valmiin mekon. Ompelin saumat ja käänsin reunat, sittenpä mekko olikin valmis! Kaula-aukko on vesiputous-mallinen, sekä edestä että takaa. :) Sain siskolta luvan julkaista mekosta kuvat kasvojen kera, joten tässäpä näitä sisällä otettuja kuvia. (Olen itikkamagneetti, ulkona oli ihan liikaa itikoita, mutta saatiin sentään yksi heilahtamaton kuva pihallakin! ;) )
Kangas oli tosi joustavaa, mutta helppoa ommella, kun neulat ja ompeleet olivat oikeat. :) Kankaassa on tuollainen tekstiprintti kauttaaltaan, ja joukossa hopeita glitterisiä pisteitä. Glitter oli tässä kankaassa hieman varisevaa mallia, kimalletta löytyi mekon kuvaamisen jälkeen miun ja vauvankin päältä, kun pieni oli tätinsä sylissä hetkosen ennen kuvaamista ja sen jälkeen miun sylissä. ;) Hyvin sopii miun mielestä siskolle tämä mekko ja hän oli tyytyväinen uuteen mekkoonsa, joten olipa onni etten ehtinyt vielä eteenpäin laittaa tätä! ^^Hauskaa lauantaita lukijoille! :)

2 kommenttia:

  1. Todella nätti mekko :) Ja sopii siskosi päälle kauniisti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Siskolle tuo kyllä sopii tosi hyvin, ei voi muuta sanoa. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)