torstai 20. kesäkuuta 2013

Tivolissa

Viime viikonloppuna tänne kirjoittelu venähti sunnuntai- iltaan, kiitos rakkaitten sisarusteni! ♥ Toinen pikkusiskoistani nimittäin soitti aamupäivästä, että lähdetäänkö myö mukaan tivoliin, ja lähdettiinhän myö, kun ei muutakaan suunniteltua ollut ja ehtiihän niitä tavaroita purkaa myöhemminkin. ;) Eli äkkiä aamukahvit naamariin, vaatekaapille, vauva lähtövalmiiksi ja menoksi.

Halusin päälleni jotain rentoa, joten valikoin kaapista viininpunaisen topin ja pussittavan hameen laskoksilla. Hameesta löytyy myös taskut, ja pituutta on hitusen polvien yläpuolelle. :) Hameen halusin vyötäröllä pysyvän, ja vyön laittelin, mutta ei se ihan niin hyvin toiminutkaan, kuin olisi voinut kuvitella.


Aurinkolasit; Furla
Bolero; Line Collection
Toppi; Gina Tricot
Hame; Seppälä
Laukku; Demonia
Balleriinat; Tapas
Rannekoru; Kulta Nalle


Tarkoitus oli käydä maailmanpyörässä Maahiskaisen kanssa kaksin, mutta se nyt vähän jäi, kun kaikki ei sujunutkaan ihan niin kuin aateltiin. :D Ensinnäkin mennessämme lipunmyyntikojun luokse, alkoi joku mies juontamaan esitystä siellä melkoisen kovaan ääneen, jota poika sitten säikähti. Siirryttiin sitten sivummalle kauemmas kaiuttimien läheltä, mut ääni oli silti sen verran kova pikkuisen mielestä, että mentiin loppujen lopuksi ihan alueen reunamille. Kuuma sää ja melu sai poitsun hermostumaan hieman, joten myöpä käppäiltiin miehen kanssa siellä alueen reunamilla ja mentiin Laululavan takaa toiselle puolelle tivolialuetta hakemaan syötävää. :) Poika ei siedä kuumaa yhtään, ja hellepäivät ovat välillä hieman hankalia nukkumisen suhteen, mutta loppujen lopuksi toinen nukahti kumminkin. ^^ Mitäpäs sitten?


Miun pysytellessä varjossa vauvan kanssa, Maahiskainen kipaisi hakemassa ruokaa, lakuja ja miulle hattaran - tällä kertaa sain sen hattaran tikussa. ;) Noh, meneehän se näinkin, kyllä myö ehditään luultavasti vielä tivoleissa sun muissa käydä kyllästymiseen asti. ^^ Nähtiin kumminkin tuttuja tuolla tivolireissulla, ja vietettiin sunnuntaina aikaa sisarusteni kanssa täällä meillä. Eli kaiken kaikkiaan mukava päivä oli, vaikkei suunnitelmat nyt ihan toteutuneetkaan, mutta mitäpä sitä pienistä. :) 

Pikkusiskoni antoi järkkärinsä miulle siksi aikaa, kun hän kävi pikkuveljen kanssa laitteissa, kun myö ei laitteissa käyty sittenkään. :) Tämä olikin aika kiva juttu, sillä mie otin kuvia tivolista, Maahiskaisesta ja vauvasta, sekä muusta, mikä nyt sattui silmien eteen. Tuolla siskon järkkärillä sain otettua ihania kuvia, ja miten tarkkoja! ♥ Järkkärikuumeen sain, ja taisimpa tilata itsellenikin moisen tarvikkeineen... Viimeinkin, onhan tuota parempaa kameraa haikailtu jo monta vuotta!
Täällä ei sen ihmeempiä ole tapahtunut, valmistaudutaan nyt Juhannuksen viettoon ja laitetaan tavaroita paikoilleen. :) Muuttoa ja sisustusjuttuja lähinnä ollut viime aikoina, niin ei sen ihmeemmin ole tullut päivitettyä, kun en tiedä miten muita kiinnostaa sitten tällaiset arkisemmat asiat. :) Mutta hauskaa Juhannusta lukijoille, pitäkää hauskaa ja huolehtikaa kavereistanne! ♥

4 kommenttia:

 1. Voih, Tivoli <3
  Hauskaa Juhannusta myös sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! :) Toivottavasti siunkin Juhannus meni hyvin!♥

   Poista
 2. Ehdottomasti teet sisustuspostauksen. Sulla on niin ihana tyyli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään korvan taa, ja katsotaan miten sitä tekisi. :) Ja kiitos kommentista! ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)