sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Videopostaus - Näyttämökirjoja
Lohikäärmeitä ja dinosauruksia - Stuart Martin
Maisan maatalo - Lucy Cousins
Viime yönä Chateau Marmontissa - Lauren Weisberger4 kommenttia:

 1. Olet olemukseltasi hirmu suloinen! :3 Videota oli ilo katsoa, olen täysin ihastunut kaikkiin mahdollisiin kirjoihin, eivätkä nämäkään mitään poikkeusta tehneet. Viimeisessä vilauttamassasi kirjassa oli erityisen kivan näköinen kansi (erottuu edukseen muista vastaavista korkokenkäkuvista).

  Plussaa siitä, että videon ääni oli kaiusta huolimatta todella selkeä: taustalla ei ollut hälyä tai jotain musiikkia soimassa. Kiitos viihdyttävästä videopostauksestasi! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :) Näyttämökirjat ovat kyllä oma lajinsa, näitä löytyy aika moneen makuun. Monissa tulee mukana nuita kalusteita, hahmoja ja niille erilaisia juttuja, joita vielä voipi lisäillä nuihin talokirjoihin.

  Kansi kiinnitti miunkin huomion kirjakaupassa, en ois muuten varmaan takaa kirjan kuvausta lukenut! :D Vaikuttaa mielenkiintoiselta, toivottavasti ehtisin tän muuton sun muun kiireen jälkeen lukemaankin paremmin. ^^ Pojan päikkäriaikaan kuvasin videon kun oltiin ekoja päiviä uudessa kodissa, mutta mukava kuulla ettei kaiku haitannut, ja että sai selvää puheestakin!

  VastaaPoista
 3. eiiii.. rakastan pop-up kirjoja! mutta se mikä mun silmään eniten pisti on siun hiukset! jumalauta ne on pitkät!! oon niin katkera kun tuommosten kasvattamiseen menee vuosituhat jos ei parikin! :D itelläni oli melkein yhtä pitkät muksuna ja sitten sisko meni yöllä leikkaamaan ne kiusantekona olkapäille, sen koomemmin en ole niitä karvattanut vaan tasotellut. kuitenki nytte aloin kasvattaa hiuksia kaks vuotta jo kasvattanu ja voe vitura kun hyvä jos olkapäille juuri ja juuri ylettyy :DD minä en mitää hiustenpidennyksiä halua mutta tuo pituus on upeaaaaaaa :DDD p.s. kiva blogi.. eksyin vahingossa kun etsin juuri ostamiani kenkiä electra pleaser 1020 nilkkureita googlesta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin miekin! :) Muutamiahan nuita kirjahyllystä löytyy, mukavia ovat selailla ja katsella.

   Hyvinhän nuo hiukset on kasvanu, välillä vähän turhankin nopeasti. :) Kasvaa reilun sentin kuussa, niin saapi kuukausittain värjätä, kun omat hiukset ovat vaaleat. Kyllä ne ajan kanssa varmasti siullakin kasvaa, mut hiuslaadusta sit riippuu että kuin usein joutuu leikkaamaan / tasottelemaan latvoja! Kauhea, mitä kiusaa, piti ihan kaks kertaa lukea. Melkosta sisarusrakkautta etten sanois. :D Ei siinä, kyl miullakin isoveli leikkas vahingossa pikku tupsun, kun kiusotteli että leikkais, mut vahingossa sit oikeesti leikkaskin. :D

   Kiitokset, ja pakko sanoo, et hienon valinnan oot tehny kenkien suhteen! :) Electra- mallin nilkkurit ovat mukavimpia nilkkureita mitä mie oon käyttänyt, mut se paksuhko pvc on Pleaserin kengissä hitusen kovaa alussa, niin suosin ennemmin tekonahkaisia. ;) Electra-pohjamallilla miulta löytyykin useampia kenkiä saappaista korkkareihin.

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)