sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Strassikengät

Heippati, ehdimpäs tännekkin päivittämään taas. :) Kävin tuossa perjantaina ottamassa uutta tatuointia, joku vajaa kuusi tuntinen tuli istuttua neulan alla. ^^ Kuten ajastakin voipi päätellä, kuva on isoin tähän mennessä, tuossa toisen olkapään keijussahan meni muistaakseni jotain 4,5 tuntia. Tän kuun lopulla käyn vielä uudestaan tatuoijan tykönä, ottamassa pienen kuvan vielä lisäksi ja samalla katsotaan, että tarvitseeko tämä iso hieman lisää väriä. :)

Aika on muuten ollut aika kortilla, kun on treffattu ystäviä, tehty pihahommia ja aloitettu kenkähyllykön rakentamista, kun on selvät suunnitelmat ja mitat valmiina. Ompeluateljeen eristäminen ja muu laittaminen aloitetaan kanssa lähiaikoina, että oishan tuota tekemistä. :) Postausaiheita ois hirveästi, mutta ajan kanssa yritän saada päivitettyä ainakin suurimman osan, kun vaan aikaa riittää.

Mutta mutta, mie tulin päivittämään nyt tässä välissä yhdistä punaisista avokkaista, mitkä mie löysin alemyynneistä! :) Käytiin siis pojan kanssa vähän kaupungilla shoppailemassa ja ystävän kanssa kahvittelemassa tuossa pikkasen reilu viikko sitten. Samana päivänä oli myös 4kk neuvola, joten aika pitkälti koko päivä tuli kaupungissa oltua. :)Kookengässä oli alet, ja bongasin hyllystä nuo mokkaiset avokkaat, joita olin katsonut jo aiemmin. :) Tulihan tuota muuallakin käytyä ja kierreltyä, kun poika nukkui vaunuissa sen verran hyvin, vaikka hellepäivä olikin. Kosteat harsot ovat aika jees kun ollaan vauvan kanssa liikenteessä, nimittäin mukana kulkee pieni digitaalinen lämpömittari, joka näytti jo aamupäivällä 32 astetta. Kävin siis ohimennessäni kaupasta lähdevettä ostamassa, kun ei oma vesipullo muistunut mukaan, ja kastelin harsot sillä. Suurimman osan vedestä kun puristi pois, niin harso jäi kosteaksi ja viileäksi. Tää nyt ihan vain vinkkinä vauvan kanssa liikkumiseen helteellä, poika nukkui nimittäin reilun kolme tuntisen toinen harso jaloilla ja toinen päätä myöten osittain pään alla. :) Meillä pikkunen on sen verran kuumaverinen, että yleensä kuumasta kiukkuaminen alkaa aina, kun lämpötila menee vaunuissa / rattaissa yli 22-23 asteen, ja sitten saadaankin kantaa vauvaa sylissä loppumatkan ajan. ;)

Poika tosiaan heräs siellä Kookengällä tyytyväisenä ja rauhallisena, jaksoi seurailla kun mie sovitin kenkiä ja kipsuttelin näillä peilin edessä. Kengät tuntuivat sen verran mukavilta ja pehmeiltä jaloissa, että myyjäkin kysyi, että oisko nää miun kengät. :) Päätin jo ennen sovitusta, et jos nämä nyt sattuvat olemaan mukavat jalassa, niin ostan ne. ;)


Mokkapinnan lisäksi kengissä on hopeisia glitterisiä strasseja, korko täynnä ja siitä jatkuen kantapään sivuille. Nämä ovat erityisen ihanan näköiset tämän mokkaisen pinnan kanssa, pidän tuosta yhdistelmästä tosi paljon. ^^ Punaiset avokkaat kivoilla yksityiskohdilla ovat aika tarpeelliset tässä sävyssä, sillä monet muut punaiset kengät miulla ovat ihan kirkkaanpunaisia, eivätkä välttämättä sovi viininpunaisten vaatteiden ja laukkujen kanssa. :)

Hmm, ajatus jo ehti katketa välissä, mutta poika pysyi edelleen tyytyväisenä, joten mentiin erään ystäväni kanssa vielä kahvittelemaan ja joen rantaan kävelemään ennen neuvolalle lähtöä. Mieskin pääsi sopivasti töistä suoraan sinne, ja tuo neuvolakäyntihän oli meillä viimeinen Joensuussa, kun neuvola vaihtui muuton myötä. :) Mukava helteinen päivä oli, kauppojen kiertelystä nyt puhumattakaan.^^♥♥♥♥♥

4 kommenttia:

 1. Ihanan väriset ja kauniisti muotoillut :) ! Näyttävät tosiaan siltä että ovat hyvät jaloissa, se on aika hyvä syy ostaa kengät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Mie olin ennen nuitten sovittamista kävelly pari kilsaa ja ostoskeskuksen kiertäny, niin että tuntuivat pehmeiltä jaloissa. :D Ja se on kyllä hyvä syy ostaa kengät, mahtavat nimittäin olla pehmeimmät kengät tähän mennessä, mitkä miulla on. ♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Nuo ovat kyllä ihanat punaiset avokkaat, ei voi muuta sanoo. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)