tiistai 27. elokuuta 2013

Hopeiset niittikorkkarit ♥

Kuun alkupuolella kävimme Espoossa lomailemassa, ja shoppailemassa kuten aiemmin mainitsin. :) Löysin tuolla reissulla parit kengät muutaman vaatekappaleen lisäksi, joten tässäpä nämä toiset! Ihanat hopeiset korkokengät löytyivät Dinskon alesta parilla kympillä. ^^ Nämä jotenkin pistivät hyllyltä silmiin niitteineen, niin pakkohan näitä oli jalkaankin kokeilla ja sopivan kokoisina lähtivät miun mukaan erikoisesta väristä huolimatta.


Niiteillä koristettuja korkkareita näkee vähän väliä, liikkeissä näitä olikin varsinkin mustina, mutta yhdessä liikkeessä oli myynnissä myös valkoiset valkoisilla niiteillä ja toiset kultaisilla niiteillä. Mie halusin kuitenkin nämä hopeiset, ovat ihanan säihkyvät ja niitit näyttää hyvältä näissä! ♥ Ennestään miulla on yhdet niittikorkokengät, jotka ovat viininpunaiset ja piikkikoroilla varustetut avokkaat.


Bolero; DIY
Toppi; H&M
Hame; Living Dead Souls
Kengät; Dinsko
Ankh- koru; Second hand
Rannekoru; Kulta Nalle

Vaikka hopeista ei kauheasti kaapista löydykkään, niin asusteilla saa yhtenäisyyttä asuun. Korujen lisäksi laitoin päälle mustan boleron hopeisilla kimalteilla, ja hyvinhän se asuun passasi. ^^ Hopeiset korkkarit ovat tukevat jaloissa, ainakin mitä tuntumaa pihalla ollessa näillä sai verrattuina yhtiin pinkkeihin korkkareihin mitä käytin hetkonen sitten, ne ne vasta kiikkerät oli tuossa pihamaalla. ;) En yhtään muistanut niistä, että ne muka olisi olleet huterat jalassa, mutta pystyssä ja kompastelematta selvittiin kylä- ja kauppareissut.Voisin melkein lyödä vetoa, että joku lukijoista saattaa arvata seuraavan, tai ainakin lähiaikoina tulevan postauksen aiheen ainakin tämän ylläolevan kuvan jälkeen, vai mitä? ;) Ja halusin muuten sellaisen kysymyksen esittää, että kiinnostaako teitä lukea siitä meidän reissusta tarkemmin, vai meneekö ihan näin ohimennen sitä sun tätä kertoilemalla? ^^


14 kommenttia:

 1. Olenkos jotenkin jäljessä vai onko tukankin väri tuoreeltaan vaalennut? Upeat kengät ja upeat hiukset, ja tottakai upea nainen. :) Jännä että miten hyvältä tuonkin väriset korkkarit näyttävät, ei olisi ollenkaan osannut kuvitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ollenkaan, vasta on vaalentaminen aloitettu! :) Aikaa vaan menee aika hyvin, että mustan saa pois sillä tavalla, ettei hiukset kärsisi pahasti. Kiitos kehuista ja ihanasta kommentista! ♥ Miekin ihmettelin et miten hopeiset korkkarit näytti hyllyssä niin hyvältä et oli pakko sovittaa, kun yleensä ei tule hopeisia asusteita ostettua koruja lukuunottamatta. Ihanathan nuo ovat ja ompahan välillä eri sävyä kuin yleensä. ;)

   Poista
 2. Hiuksissa on selvästi jokin muutos tapahtumassa, mitä olet ajatellut? Villi veikkaukseni on, että punaiseen päin mennään? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, muutos tosiaan, kunhan ekana sais tuon mustan aikalailla kokonaan pois. ^^ Punaistakin ollaan mietitty, julkaisen tässä lähiaikoina postauksen kokonaan vain hiuksista! :)

   Poista
 3. Minua ainakin kiinnostaa lukea reissuista ja muistakin kuulumisista!!!^^ Oi kun kivat korkkarit!!^^ Ja sie oot tukkaas värjäilly?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, mukava kuulla! :) Pitääkin selailla kuvia ja kattoa sieltä sellaset, mitkä voin täällä julkaista. :) Ihanat korkkarit ovat, eivätkä olleet pahan hintaisetkaan. Juu, mie vähän vaalennan ja yritän poistaa väriä... ;)

   Poista
 4. Odotan innolla mitä sun hiuksille on tapahtumassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, tää ihanan värinen välivaihe varmaan näkyy vähän aikaa täällä blogissakin, ennen kun saa tarpeeks väriä poistettua seuraavaa väriä varten! :D Eka vaihe ois tosiaan saada musta ja tummuus kokonaan pois, mut onhan tuossakin jo jotain tavotetta kun on kahdeksan vuotta värjänny mustalla. ;)

   Poista
 5. niiin ihanat kengät <3 Ja kerro toki reissusta paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Pitääpä kertoa ja valikoida kuvia postausta varten, mukava kuulla että kiinnostaa. ^^

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Välillä vähän muutakin kuin punaista ja mustaa. ;)

   Poista
 7. oooh aika päheet kengät! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos siulle! :) Ihana löytö oli tosiaan, kauniit kengät. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)