torstai 22. elokuuta 2013

Reisitatuointi

Finally! Toisiksi uusimmasta tatuoinnista kuvaa, kuten lupailin. ^^ Valaistus ei mikään paras ollut, kelpuutin kaksi kuvista tänne ja uskoisin, että niistä saapi tuosta reidessä komeilevasta tatuoinnista käsityksen. Kävin kahteen otteeseen leimaa ottamassa, ekalla kerralla otin tämän ison reisitatuoinnin, toisella kerralla lisättiin tähän hieman väriä ja samaan syssyyn otin yhen pienemmän kuvan myös. :) Ja taisin varata seuraavan ajan ensi vuodelle, jolloin jatketaan tätä tatuointia vielä isommaksi, tällä hetkellähän tämä on isoin miun kuvista. Kertoilin blogissani aiemmin joitain mietteitä tatuoinnista, ja muistia voi käydä virkistämässä Dressmaker`s tattoo- postauksessa. Osa lukijoistahan bongasi tämän uuden tatuoinnin jo A Beautiful Body- haasteessa elokuun alussa! ♥


Pidän erityisesti tatuoinnin yksityiskohdista, koukeroisista saksien kahvoista, ja sormustimen tarkkuudesta. Tummaksi kuvaksi tatuointi on ihanan herkkä pitseineen ja helminauhoineen! ♥ Tatuoinnista löytyy edellä mainittujen lisäksi myös neula ja lankaa, eli tatuointi liittyy hyvin pitkälti ammattiini, kuten oli tarkoituskin. Jatkoa seuraa sitten ens vuonna samankaltaiseen aiheeseen liittyen...Tatuoinneille löytyy aika hyvin tilaa, sillä tämä tatuointi on aika ylhäällä reidessä ja alkaa lantiolta.


Tatuoijana oli tietty Hexed Inkin Heikki, joka on tehnyt myös toisen olkani keijutatuoinnin ja jalassa olevan avaimen nauhoineen ja korkokenkineen. :) Tämän tatskaajan kun löysin, niin en varmasti enää vaihda! Heikin tekemiä tatuointeja voipi käydä katselemassa Hexed Inkin omilla sivuilla ja firman fb- sivuilla.

Tässä välissä he, joita ei imetys ja tatuoinnin ottaminen kiinnosta, voipi siirtyä viimeiseen kappaleeseen! :)

Ja niin, siitähän miun piti vielä kirjoittaa, että kun aika moni kyselee tatuoinnin ottamisesta imetysaikana, kun sitähän ei periaatteessa suositella. Varasin tatuointiajan jo ajat sitten, ja ois ollut harmi, jos en olisi päässyt imetyksen takia tuota ottamaan, joten mie kysyin tästä asiasta tietävältä henkilöltä monta kuukautta ennen tatuoinnin ottoa. Kuulemma tatuoinnin ottaminen imetysaikana on ihan ookoo, jos a) tatuointistudio on hygieeninen ja välineet steriilit, eikä ole riskiä tauteihin, b) imetystä on jatkunut reilun kuukauden ajan ja imetys sujuu ilman ongelmia. Näitä noudattamalla maidon ei pitäisi loppua ennen aikojaan, vaikka tatuoimisessa menisi useampia tunteja. Tatuointia ottaessa myös kipu saattaa stressata ja vaikuttaa asiaan, mutta jos imetys sujuu ennen tatuoinnin ottoa hyvin tarpeeksi pitkään, niin ei se siihen kaadu. Tästä ei hirveästi infoa ole, lähinnä tieto, että tatuoinnin ottaminen imetysaikana ei ole suositeltavaa, tarkempaan tietoon en ole ainakaan itse törmännyt. Kysymällä nämä selviää, kuten kävi tälläkin kertaa!

Pakko kyllä myöntää, että itse olin ihan poikki tatuointirupeaman jäljiltä ja lepo olisi ollut tarpeen silloin, mutta eipä auttanu itku markkinoilla kun piti käydä vielä kaupoilla ja sen jälkeen tuli vieraitakin meille. Eli samassa tilanteessa olevat, ei kannata sopia mitään loppupäiväksi, jos tatuoimisessa kestää useita tunteja. ;) Ainakin miun mielestä tatuointituokio oli rankempi tällä kertaa, kuin aiemmin esimerkiksi keijutatuoinnin kanssa. Siihen varmasti vaikutti tatuoinnin koon lisäksi tämä imetysaika ja vauvasta erossa oleminen, kun poika oli silloin pikkasen reilu 4kk ikäinen ja oli isänsä hoivissa sen aikaa. ♥ Meijjän pienelle tulee muuten huomenna 6kk täyteen, eli kiinteitä rupeaa syömään säännöllisesti, tähän asti kun ollaan menty täysimetyksellä ja säännöllisen epäsäännöllisellä soseiden maistelulla. ♥

Miun piti tulla ihan nopeesti tässä koneella käymään ja laittamaan nämä kuvat, kun väsyttää niin vietävästi, mutta vierähtihän tässä tovi taas vaihteeksi. Jospa palailen seuraavan kerran vähän pirteämpänä ja eräiden hopeisten ihanuuksien kera.♥

28 kommenttia:

 1. Aivan ihanan yksityiskohtia pursuava tatuointi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä oikein muuta voi sanoa, uskomattoman tarkkaa työtä! ♥

   Poista
 2. Todella upea! Itse olen myös kovin pyöritellyt mielessä ensimmäistä tatuointia, jonka haluisin otaa...kuva on jo valittu ja paikka minne sen haluan on päätetty mutta nyt pitäisi vaan kerätä rohkeutta ja soittaa tatuoitsialle ja tilata aika :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Heikki on kyllä taitava tatskaaja, onneks satuin aiemmin kysymään useammasta paikasta, kun olin kuvaa menossa ottamaan. Halusin löytää sellasen tatuoijan, jolla voin käydä jatkossakin, kun taas nuorempana ei kauheasti miettinyt että missä tatuointia otti. Kannattaa valita paikka huolella, että jälki on sellaista millaista haluaa, googlettamalla ja kavereilta kyselemällä löytyy aika paljon tietoa. :)

   Poista
 3. U-P-E-A ! :O Ja ihan superkiva kun puhut arkisistakin asioista äitiyden näkökulmalla, itselleni ei olisi tullut mieleenkään että tatuointia ei voisi (tai sitä ei suositella) ottaa imetyksen aikana. Näistä saa hyviä vinkkejä itselle tulevaisuuteen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihanan tarkkaa jälkeä! :) Mukava kuulla ja ihanaa, jos näistä on hyötyä tulevaisuudessa!♥ Välillä oon vähän miettinyt, et pitäiskö täällä kertoa enemmänkin äitiyteen liittyvää, vai pysyttäytyä lähes täysin vaate- ja asustehömpässä, vai mennä kultaista keskitietä. Miekin ihmettelin, et miten mahtaa tatuointiajan käydä, mut onneks tuli kysyttyä ja selvitettyä asia ennen ajan peruuttamista. :)

   Poista
 4. siitähän tuli upea! Mielettömän hienot yksityiskohdat varsinkin noissa saksissa, wow! Äon siinä ollu raaputtelemista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ja hyvin sopii muiden tatuointien kanssa yhteen! :) Ihanan tarkkaa jälkeä, kuten nuo muutkin Heikin tekeleet. Juu oli raaputtelemista, ehottomasti kipein tatuointi tähän mennessä kun aikaahan tuohon meni aika kivasti, mutta oli sen arvoista! ♥

   Poista
 5. Tuo tatuointi on niin sinun tyylisesi!! Upeaa jälkeä!! Niin olikos tuo joku peitetatuointi vai muistanko iha höpöjä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuosta tatuoinnista tuli kyllä ihana, ei voi muuta sanoa! :) Peitetatuointihan se, ulkomailla aika pienen hetken mielijohteesta otettu pieni tatska jäi hyvin piiloon. ;)

   Poista
 6. Onpas tosiaan kivan näköinen. ^^ Itse kiinnitin erityisesti huomiota juurikin saksien koukeroihin, sekä helmiin. Kaunis kokonaisuus ja todella onnistunut työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksityiskohdat ovat kyllä hulppeita, sakset ja sormustin varsinkin ovat uskomattoman tarkkoja! :) Yläreunan pitsi on kans kaunis ja muutenkin kuva on ihana. ♥ Kiitos kommentista!

   Poista
 7. Ihan mielettömän kaunis!! Upea suorastaan ja erittäin hyvä ja tarkkaa jälkeä (:

  Ei siitä oikein muuta voi edes sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehs, kiitos ihanasta kommentista! ♥ Tatuointi on kyllä ihana, vaikka nälkä kasvaa syödessä niin sanotusti, kun taas on uutta aikaa varattu. ;)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Niimpä, kiitokset kuuluupi Heikille tästä! ^^

   Poista
 9. Oi että miten upea tatuointi! Kerrassaan ihana! ^^ Itsekin suunnitellut jo pitkään ottavani tatuointia, mutta kun on niin kriittinen ja tarkka siitä että sen tulisi olla ihan täydellinen, eli en ihan missä vain sitä halua ottaa. Täytyisi kysellä ihmisiltä, missä löytyisi taitava tatuoija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! ♥ Tatuointi onnistui kyllä yli odotusten, se on ihana! :) Hyvä kuulla ja todellakin kannattaa kattoa, että missä sen kuvan ottaa. Googlaamalla ja kavereilta kyselemällä luultavasti löytyy se parhain paikka ja erilaisia kokemuksia. :) Itte en nuorempana kauheen tarkkaan katsonut, että missä kuvaa otin vaikka ois kannattanu, kuten voi päätellä tästä peitekuvan tarpeellisuudesta. ;) Onneks nyt on tiedossa tuo tatuoija, jonka neulan alla käyn jatkossakin. ^^

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Siitä tuli kyllä ihana, ei voi muuta sanoa! :)

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Näimpä, ei olisi varmaan voinut onnistua paremmin. ♥

   Poista
 12. Tällasta ei ihan jokaisella vastaan tuukkaan :) Mistä tuo sun miehen nimi Maahiskainen tulee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuu tosiaan, Heikki kokos kuvan paikan päällä just ennen tatuoimista! ;) Myö mietittiin yhessä taruolentoja tarkemmin ja sit miulla meni menninkäinen ja maahinen sekaisin, niin Maahiskainen jäi siitä käyttöön. :D♥

   Poista
 13. Kaunis tatuointi!:) Tuliko mitään ongelmia imetyksen suhteen? Itse olen menossa laittamaan kuvaa viikon päästä. Netistä tietty lueskellut kaikkia juttuja, ettei imetysaikana kannattaisi ottaa tatuointia. Mutta enköhän minä sen voi ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei tullut ollenkaan, mie imetin 1v 4,5kk ikäiseksi asti poikaa. Ja tällöin kun tämän tatuoinnin otin, niin poika oli jonkun neljän kuukauden ikäinen muistaakseni eli sen jälkeen imetin vielä reilun vuoden. :) Aika pitkään meni tatuoidessa, niin olin tosi väsynyt tuon rupeaman jälkeen ja vieraita tuli meille tuon tatuoimisen jälkeen. Seuraavalla kerralla tatuointia ottaessani muistin, etten sovi yhtään mitään loppupäivälle vaan lepään vaan.

   Kunhan on luotettava ja puhdas paikka, steriilit välineet ja imetys käynnistynyt hyvin niin ei pitäisi mitään ongelmaa olla! :) Ainoa vaan, että maitoa saattaa ehtiä kertyä rintoihin sen verran, että saattaa kipeää tehdä, mutta se nyt on aika pieni ongelma. Lähinnä nuiden epähygieenisten paikkojen takia tatuoimisesta imetysaikana varoitellaan, kun jos _ei ole_ steriilit välineet niin ne pöppöset tulee myös vauvalle.

   Vähän sama juttu kuin nännilävistysten kanssa, niistäkin aina lukee, että ei kannata ottaa kun ei voi sitten imettää ja maitotiehyet menee tukkoon. Höpö höpö, maitotiehyeitä on muistaakseni 8-12 kpl per rinta ja lävistäminen tukkii 1-2 kpl. Itse luovuin molemmista nännilävistyksistä raskausaikana, täysimetin 6kk ja sitten jatkoin imettämistä ruuan ohella sinne, että poika oli 1v 4,5kk ikäinen. Eli ei haitannut yhtään mitään. :)

   Poista
 14. Aivan ihana tatuointi :) Itse haaveilen myös reisitatuoinnista, ehkä hienoisen kiinteytymisen jälkeen. Muutama käytännön kysymys olisi, minkälainen vaatevarustus sinulla oli kun otit reisitatuointia? :) itselleni tulee kylmä hyvin nopeasti ja lyhyet shortsit eivät välttämättä toimi, jos tatuointi tulee vähän ylemmäksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä tatuointi on nyttemmin tehty loppuun, mutta en ole vielä saanut kuvia koko tatuoinnista. Otettiin hetki sitten erään valokuvaajan kanssa kuvat tästä, tämähän menee nykyisin koko reiden ympäri. :) Mukava kuulla, että haaveilet reisitatuoinnista!

   Mie käytän aikalailla aina hameita ja mekkoja, eli miulla oli jompi kumpi. Alussa käytin aina vähän leveämpi helmaista, mutta välillä myös kynähametta, joka peitti tatuoinnin auringolta. Jos oli kylmempi ilma niin laitoin sukkikset päälle, mutta silloin suojasin tatuoinnin rasvaamalla ja laittamalla kelmun päälle, kotona sit sukkikset ja kelmu pois. Sitähän ei tule koko ajan käyttää, että tatska pääsee hengittämään. Sukkahousut menee aika nopeasti "puhki" siitä kohtaa, mihin tarttuu Bepanthenia rasvatusta tatuoinnista eli ne kantsii suojata vaikka sillä kelmulla. Kotipihalla, festareilla ja rannalla suojasin (aurinko, hiekka, muu lika) tuoreen tatuoinnin huivilla tai kaksinkertaisella harsolla, jonka kiedoin reiden ympäri. Miulla on tatuointiajat sattuneet aina keväälle / kesälle sillä miun tatuoijalla on lähes tasan vuoden jonot. :) Eli varaan samalla kun olen ottamassa kuvaa, mikäli haluan vielä jonkun tatuoinnin ottaa. Toivottavasti tämä vastaus vastasi kysymykseen tarpeeksi kattavasti, mutta kysy lisää mikäli jäi jotain mieleen pyörimään! :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)