torstai 28. marraskuuta 2013

Kukkanen hiuksille ♥


Löysin jokin aikaa sitten kirppikseltä uusia hiuskoristeita, joista yksi lähti muutamalla eurolla mukaan. Kaunis kuin mikäkin, väri on herkullinen ja kukka höyhenineen ihana. ♥ En tiedä, kuuluuko tämä niihin perinteisiin kirppis-kiinakrääsiin vai ei, sillä kirppispöydässä ei ollut näiden lisäksi muita uusia tuotteita ollenkaan. On taikka ei, mukaanhan se lähti siitä huolimatta pikaisen "kuntotarkistuksen" jälkeen hiuskorun ollessa kunnossa, vaikka yleensä kierrän kirppisten kiinakrääsät kaukaa. :)Tällainen pikapäivitys tällä kertaa, miulla on sen verran puuhaa tälle illalle, etten ehdi kirjoittelemaan tällä kertaa enemmälti. Seuraavaan kertaan siis, ja mukavaa loppuviikkoa! :)

12 kommenttia:

 1. Tuo kukka näyttää kyllä aivan upealta sinulla! ja hiustesi värikin vielä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Tuo kukka on kyllä ihana, väri on todella kaunis.^^ Hiusten väri pysyy kyllä kivana nyt kun löytyi oikea tuote ylläpitoon, aiemmin meni parin viikon jälkeen jo heman pinkertävän suuntaan.

   Poista
 2. Ihana hiuskoriste :) ! Ja nuo punaiset hiukset sopii sulle niin hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voij, kiitos kaunis!<3 Hiuskoristeita pitäis kyllä käyttää useamminkin, oon unohtanut kaikki aiemmat pois käytöstä, mut jospa tää uusi muistuttais käyttämään näitä useemmin.:) Punaiset hiukset on kyllä kivat, sopii vihreisiin silmiin, mut välillä mie kaipaan edelleen mustaa! Pitää kumminkin ainakin jonkin aikaa pitää punaisena, näissä kiharat näyttää ihanilta ja hiuskoristeet kanssa.;)

   Poista
 3. Kaunis hiuskoriste kuten myös on kantajansakkin!!^_^

  VastaaPoista
 4. Sulla on niin upeat kasvonpiirteet, että saat olla tyytyväinen. Noi silmät, huulet, poskipäät.. Kaunista♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos hirmu paljon kauniista kommentista!*pun* Siulla on myös tosi kauniit kasvonpiirteet miun mielestä, että siekin saat olla hyvin tyytyväinen kasvoihisi.^^<3

   Poista
 5. Unohdin mainita maidonvalkean ihon, mikä on yksi tärkeistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehs, maidonvalkea iho on kyllä kivannäköinen, ei tullut pahemmin rusketuttua kesällä.:) Mut kiitos kaunis vielä.<3

   Poista
 6. Oot kaunis ♥ tuo kukkanen on kyllä kivannäkönen! Pitäs itekki opetella käyttämään hiuskoristeita, ni sais vähän ilmettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ On kyllä, piti ostaa kun oli niin nätti. ^^ Mie oon unohtanu kaikki rusetit, pannat, hiuskoristeet ja pinnit laatikkoon, mut jospa muistaisin taas ottaa käyttöön!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)