maanantai 9. joulukuuta 2013

Takkikurkistus

Viime aikoina ompelu on vienyt voiton bloggaamisesta ja täällä on muun muassa takkeja työn alla. :) Luonnollisesti ompelutyöt menevät tämän harrastuksen edelle, mutta pyrin päivittämään myös blogia silloin kun ehdin. Kurkistuskuvat takista ovat asiakkaalle mittojen mukaan ommellusta takista, josta otin kuvaa ennen vuorin kiinnitystä. Takki pääsee piakkoin asiakkaalle, enää on pientä viilausta vailla tämä kaunokainen. ^^Pienemmistä ompelutöistä on kuvia vino pino, mutta en ole kokenut tarpeelliseksi julkaista kuvia pienemmistä töistä yksitellen täällä, vaikka ompelujuttuja on toivottukin aika paljon. :) Näitä isompia projekteja on työn alla jonkin verran, niin jospa jatkossa enemmän kuvia näistä miun ompeluksistakin tulisi myös tänne blogin puolelle.

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun jotkut ne vaan osaa tehdä noin upeita käsitöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Takkien tekeminen on tosi kivaa, näitä on mukava suunnitella ja ommella.♥

   Poista
 2. Kuvia käsitöistä! Kyllä, ja lisää saapi laittaa!
  Pienien töiden kanssa kieltämättä tuppaa vähän käymään niin, ettei kaikista viitsi erikseen kuvia ottaa, vaikka itse tykkäilenm myös moisia katsella :). *duunaillut bjdpaitoja ylijäämäkankaista pienen armeijan verran viime päivinä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, vaihteen vuoksi! :) Onhan nuita kertynyt isompi kasa nuita pienempiä juttuja, mut niistä ei tosiaan viiti kaikista ainakaan erillistä postausta tehdä. :) Nyt talven alulla tulee tehtyä useampikin takki ja pari muuta isompaa työtä, niin nämä on asia erikseen sitten. Mie oon kumminkin ottanu kuvia noista pienemmistä, joistakin siis ja laitan varmaan myöhemmin sellasen pienten käsitöiden kuvapläjäyksen. ;) Ompelujuttuja on kumminkin toivottu sen verran paljon, että pitäis useammin kirjoitella ja kuvailla aiheeseen liittyen, kun vaan aika antais myöten.

   Pahoittelut muuten siulle ja kaikille muillekkin kommentoineille, että vastaamisessa hieman kesti, miulla tosiaan on työn alla sitä sun tätä nyt! :)

   Poista
 3. Mua ainakin ompeluaiheet kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla, että näyttää kauniilta jo näissä kurkistuskuvissakin. ^^ Takin malli on kieltämättä kaunis ja mie tykkään tuon kankaan klassisuudesta. :)

   Poista
 5. Blogihaastetta myös, jos haluat tehdä :)
  http://writtenbeforedawn.blogspot.fi/2013/12/urban-explorers.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Käyn kurkkaamassa, teen näitä haasteita aina silloin tällöin kun ehdin ja saa inspiksen näihin. Aikaa saattaa mennä, mutta tekeillä niitä haasteita on enemmänkin. ;)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)