sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Ril`s


Ainoasta perusmustasta käsilaukustani meni jälleen kerran vetoketju rikki, siinä Demonian laukussa kun ei laatu päätä huimaa. Laukun odottaessa vetoketjun vaihtoa, päätin käydä ostamassa Ril`sin aitoa nahkaa olevan laukun Joensuun Aleksista! Katsoin laukkua jo aiemmin, joten sen jäädessä mieleen pyörimään, kävin laukun hakemassa itselleni. Ihan hyvä vaan, että alunperin en suoraan tätä ostanut, sillä hinnasta sai nyt alennusta neljäkymmentä prosenttia. ;)Laukkuun mahtuu hyvin kaikki tarpeellinen ja vähemmän tarpeellinen järjestelmäkamerasta taskupeiliin. Kaksi isoa vetoketjutaskua löytyy muutaman sisältä löytyvän pienemmän lisäksi ja ulkopuolella Ril`sin metallilaatta ja vauvan leikittämiseen soveltuva irroitettava hapsu. ;) Muuten laukku on aika tavallinen käsilaukku, joka ajaa asiansa paremmin kuin hyvin. Ja hei, miun äitikin voisi kuulemma käyttää tällaista peruslaukkuna! :) Laukkua voipi muuten pitää joko olkalaukkuna taikka käsilaukkuna, mukana kun tuli leveä olkahihna lukkokiinnityksillä.

Jos Ril`s ei merkkinä sano mitään, niin kyseessä on L-Fashion Groupilla työskentelevän Ritva-Liisa Pohjalaisen oma mallisto. Ja L-Fashion Group on siis entinen Luhta Oy. Ril`sin malliston takana oleva nainen on suunnitellut mallistoja useammallekkin yritykselle, hän on suunnitellut esimerkiksi Finnairin matkustamohenkilökunnalle työvaatteet.Neulepaita; Esprit
Kaulakoru; Siskoni tekemä
Hame; H&M / second hand
Säärystimet; Seppälä / siskolta saatu
Nilkkurit; Vina Vestina / Tallinnasta
Käsilaukku; Ril`s / Aleksi13

Kävimme tosiaan eilen kotipaikkakunnallani käymässä, kun siellä oli maailman suurimman jääkupolin avajaiset. Pakkasta oli kumminkin niin paljon, ettei viitsitty vauvan kanssa lähteä paikan päälle ihmettelemään tunti tolkulla pakkasrajan ylittyessä. Ajoimme sujuvasti vaan ohi, aika paljon porukkaa näytti olevan paikan päällä, varsinkin jos vertaa tavallisempiin tapahtumiin. Aika kului joutuisasti siitä nähden, olimme ihan vaan miun vanhempieni luona sillä aikaa, kun osa perheestä kävi avajaisissa. :)

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihastuttavia kuvia jälleen!!^^ ja ihana paikka jossa nuo kuvat on otettu!!♥ rakastan hirsitalojen tunnelmaa!!^^ voi jos joskus oisin miljonääri, räjäytttäisin talomme ja tekisin vastaavalla pohjaratkaisulla hirsiversion!!;) taikka sitten kesämökin!!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oltiin puhelimien netin varassa nyt jonkin aikaa, niin kesti vastaamisessa. :S Mie rakastan kanssa hirsitaloja, harvassa vaan ovat! Vanhempani asuvat isossa hirsitalossa, ja se tosiaan on kaunis. ♥ Onneksi meillä on sentään tummat puu + hirsikatot kahdessa huoneessa.... Ja onhan meillä pieni hirsimökkikin. ;) Kyllä hirsitaloissa on sitä jotain, ei käy kieltäminen.

   Poista
 2. Oikea äitien laukku leikkitupsun kera :)t. KH Tanskasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kiitti kommentista! ♥ Laukku on kyllä malliltaan sellainen, että hankala sitä on vihatakkaan, kun sopii tyyliin kuin tyyliin. Toivottavasti oli ihana reissu ja toivottavasti matkat sujuivat hyvin, taidankin soittaa siulle kohta puoliin.. ;)

   Poista
 3. Mun pitäis ostaa joku uusi laukku. Onnistuin sotkemaan mun yhden piparkakulla eikä se tahra lähde siitä pois. Onneksi oli muutenkin aika halpa laukku, joskus kirpparilta löysin. Dippasin miehen mummolla piparia kahviin ja se onnistui katkeamaan.

  Kävinkin jo kirpparilta laukkuja katsomassa, muttei sieltä mitään kivoja löytynyt :(. On mulla aika paljon laukkuja, muttei oikeastaan mitään kivaa mikä kävisi arkilaukuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auuuuts, voi ei, miten siun laukulle on käynyt! Tosi huono tuuri, että tahra ei edes lähde pois, yleensä kun melkein kaiken saa liottamalla tai pakastamalla + raaputtamalla irti.... Riippuu aika paljon materiaalista, että miten tahran saisi lähtemään ja miten pitkään se on ehtinyt olla siinä, sekin vaikuttaa että onko tahraa hangattu vai ei.

   Toivottavasti löydät laukun jostain arkikäyttöön, tai voihan sellaisen teettää, jos ei tunnu oikeanlaista löytyvän; esimerkiksi mie teen mielelläni myös laukkuja. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)