lauantai 1. helmikuuta 2014

Yhdentoista asian haaste

Kartanonrouva Elise haastoi minut tähän 11 asian haasteeseen, jossa kerrotaan 11 asiaa itsestään ja vastataan 11 kysymykseen. Hän on sittemmin muuttanut bloginsa nimeä ja osoitetta, tästä pääsette uuteen blogiin nimeltään Kurpitsalaakso. Osa kysymyksistä oli hankalia, joten niitä mietin pitkään ja taisin kysyä mieheltäkin mielipidettä parissa kohdassa. :) Kuvat ovat joko asiaan liittyviä tai sitten ei, mutta kivoja kuvia ovat joka tapauksessa.

Haasteen säännöt:

1. Jokaisen pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Täytyy keksiä 11 uutta kysymystä
4. Täytyy valita 11 bloggaajaa
5. Täytyy kertoa kenet on haastanut
6. Ei takaisin haastamista

1. Olen totaalisesti koukuttunut Americano- kahviin, mitä saa Dolce Gusto-kapselikeittimelle. Nams. ♥ Jos nuita juo yhden, niin on pakko saada vielä toinen kupillinen tuota kahvia. Ainoa huono puoli tässä on se, että nuista kapseleista tulee aika paljon roskaa, mutta toiveissa olisi, että tekisivät nuista kapselien kuorista helpommin kierrätettävät.2. Rakastan hyviä keksejä. Huonot keksit ehtivät eltaantua kaapeissa, mutta hyvät keksit menevät niin nopeasti parempiin suihin, että meillä ei aina ole vierasvaraa. :D

3. Luen tällä hetkellä töissä ruokatauoilla kirjaa nimeltä Viime yönä Chateau Marmontissa ja kotona luen Käsilaukun syvin olemus- nimistä kirjaa. Siskoltani sain kasan kirjoja, joten luettavaa vielä riittäisi kun vielä joululahjaksikin sain hyviä kirjoja. ♥

4. Meillä on siivous-sunnuntai. Viikolla meillä on niin paljon menoa, ettei ehditä perusteellisesti siivoamaan minään päivänä, joten koska sunnuntai on ainoa ns. rauhallinen kotipäivä, niin silloin siivotaan. Toimii loistavasti ja perusteellisempi viikkosiivous sujuu nopeasti kahdestaan! :)

5. Haluan nykyään panostaa enemmän laatuun, sillä lapsen saatuamme on tullut huomattua, että osa vaatteista on tosi huonolaatuisia. Vaatteille on tullut pesuja enemmän, niin osa vaatteista ei ole kestänyt sitä, vaan on niin nukkaantuneita ja kulahtaneita, että niitä ei viitsi pitää edes kotona. Ja osa vauvan vaatteista on mennyt käytössä nukkaisiksi jo ennen, kun vauva on oppinut liikkumaan mihinkään suuntaan. Käytetty trikoo on tosin hyvä materiaali kestovaippojen imuille, niin on niistä sentään jotain hyötyä pilalle menemisen jälkeen.


6. Miuta harmittaa hieman se, etten ehtinyt enkä viitsinyt enää tehdä meidän häistä postauksia, sillä sain viimeiset kuvat vasta viime vuoden keväällä. Melkein joka kuvassa näkyy sukulaisia ja ystäviä, joilta en ole kysynyt lupaa julkaisuun, joten kuvien valitsemiseen menisi todella paljon aikaa, koska en aio vieläkään lisätä muista kuvia nettiin ilman lupaa.

7. Pidän kaavoituksesta, kuosittelusta ja laskelmien tekemisestä. :)

8. Olemme tehneet pojalle ruuat itse, sillä emme itsekään syö eineksiä, eikä vauvan ruokien valmistamisesta ole vaivaa. :) Muutaman kerran poika on saanut reissuilla luomusosetta, mutta muuten ruoka on meidän tekemää.

9. Olemme käyneet perheen kesken myös syömässä, sillä aika hyvin ainakin Joensuun ravintoloissa saa tilattua vauvalle esim. kasviksia ja hedelmiä. Hyvin on mennyt ja poika on tykännyt. :)

10. Nykyisin minua on alkanut ärsyttää kirppiksillä jatkuva rahastus rikkinäisillä, likaisilla tai muuten pilalla olevilla tuotteilla. Ennen kirppiksiltä löytyi melkein joka reissulla jotain, mutta nyt melkein jokaisessa minua kiinnostaneessa tuotteessa on ollut rikkinäisiä saumoja, reikiä, järkyttäviä määriä kissankarvoja tai tahroja. Jopa veritahroja on osassa ollut ja osa tavarasta on niin ylihinnoiteltua kuntoon nähden, että kohta menetän viimeisetkin toivon rippeet kirppiksien suhteen.


11. Miulla ja Maahiskaisella on neljä senttiä pituuseroa, joskin jatkuvan korkkareiden käyttämisen takia osa luulee miun olevan pidempi kuin hän. ♥ Minusta pituusero on ihan sopiva. :)


1. Mikä tai minkälainen olisit eläimenä? 
- Mäyrä. En tiedä mistä tämä on lähtöisin, mutta mäyrä on ollut "se" eläin pienestä pitäen. Jos siis olisin eläin, olisin ehdottomasti mäyrä. 
2. Lempimausteesi? 
- Pippuri.
3. Minkä taidon haluaisit osata? 
- Haluaisin puhua sujuvaa ranskaa, mutta kieli on unohtunut sitten ylä-asteen jälkeen. Kävin ala- ja ylä-asteella ranskan tunneilla valinnaisena, mutta kieltä ei yllättäin tule käytettyä lainkaan täällä Pohjois-Karjalassa. Olisi kannattanut ylläpitää oppejaan esimerkiksi kansalaisopiston tunneilla ja vaikka kirjekavereiden avulla. :) 


4. Mikä on kaunein omistamasi esine? 
- Vihki- ja kihlasormukset. ♥
5. Mikä on rumin esineesi, mutta josta et tahdo luopua? 
- Oon miettinyt pääni puhki tätä kysymystä, enkä vieläkään keksi mitään. Eikä kyllä mieskään saa mieleen mitään vastaukseksi tähän kysymykseen.
6. Missä olet viimeksi lomaillut? 
- Espoossa Maahiskaisen kummien luona. :) Ihana reissu oli! ♥
7. Mikä on tärkein matkamuistosi? 
- Olin nuorempana vaihdossa Sloveniassa kahdestaan erään toisen tytön kanssa ja reissu oli ikimuistoinen. Kyseessä oli ensimmäiset reissut junalla ja lentokoneella, ensimmäinen reissu ikinä ulkomaille, joten varmaan senkin takia mahtava reissu. :) Samalla reissulla piipahdimme Wienissä ja Budapestissa. Reissu oli omalla tavallaan vähän niin kuin käännekohta elämässäni ja reissu kasvatti minua ihmisenä paljon, hankala selittää näin kirjoittamalla mitä tarkoitan. Tämän reissun takia matkustelu alkoi kiinnostamaan enemmän ja Euroopan maat eritoten.
8. Missä haluaisit vielä käydä? 
- Monessakin paikassa, mutta haluaisin matkustella pääosin Euroopan alueella. Mm. Ranska, Espanja, Itävalta, Latvia ja Italia kiinnostavat. Sloveniaan haluan myös uudestaan jossain vaiheessa.
9. Erään mainoslehtisen mukaan tämän sesongin must-hankintoihin kuuluvat paljettihousut. Aiotko hankkia sellaiset? 
- Haha, en todellakaan! :D 
10. Lempivaatteesi? 
- Hell bunnyn röyhelömekko satiinisilla yksityiskohdilla ja verkkokankaalla. ♥ Arkivaatteista Esprit de Corp- röyhelöhame.
11. Mitkä asiat kuuluvat ihanaan iltaan?
- Perhe, ystävät, hyvät tarjottavat, musiikki, pelit ja yhdessä olo. :)

Haastetta saa jatkaa kuka vain, mie en tällä kertaa laita tätä haastetta kiertämään, kun tämä viime vuonna kiersi lähes jokaisen blogin läpi. Mukavaa lauantaita! :) 

1 kommentti:

  1. Hauskaa, että vastasit, ja vastasitkin kivoilla vastauksilla :) Slovenia kuulostaa tosi mielenkiintoiselta maalta, haluaisin itsekin käydä siellä. Minulla on hassu tunne, että olisin joskus elänyt siellä. Mäyrä oli yllättävä vastaus. Yhtä yllättävä kuin miehelläni on vastaavasti supikoira. Eivät ihan ensimmäisinä mieleen tulevia eläimiä :)

    VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)