tiistai 11. maaliskuuta 2014

Missä blogini syntyy?

Sain jo jokunen aika sitten Kurpitsalaakson Eliseltä otsikon mukaisen haasteen, eli kerrotaanpas missä mie kirjoittelen ja istuskelen koneella! Ennen olen nettaillut lähinnä sohvapöydän ääressä tai divaanilla köllötellen, mutta läppärin paikkaa oli siirrettävä pienen uteliaan pojan tieltä jo useita kuukausia sitten. Paikaksi valikoitui keittiön pöytä, sillä tällä hetkellä miulta puuttuu varsinainen "työpöytä". Työpöytäni on nimittäin luonnollisesti ateljeella ja sisällä nettaillessani siitä ei kovasti ole hyötyä. :)


Vaihdoimme jonkin aikaa sitten myös järjestystä tässä huushollissa ja harkinnassa oli siirtää kone miehen työpöydälle silloin, kun se ei ole käytössä. Noh, eipä ole vielä siirtynyt kertaakaan, mutta kun meitä on kolme, niin läppäri mahtuu kyllä olemaan keittiön pöydälläkin. ;)


Yleensä kirjoittelen blogia kahvikuppi nenän edessä, kuten tälläkin hetkellä. Blogiin kuvien muokkaamisen ja tekstin kirjoittamisesta menee hetkonen, joten yleensä molemmat puhelimet löytyvät myös koneen vierestä muistiinpanojen lisäksi.

Tällä hetkellä pöydällä on myös ystävältäni saatu pellavaliina painetuilla ja koukeroisilla sydän- ja avainkuvioilla. Kuvat ehdin ottaa eräänä iltana vieraiden lähdettyä, ei meillä aina ole keksejä tarjolla. :)


Keittiömme on melkoisen vaalea, sillä keittiössä on tummapuinen katto, tummahkot kalusteet, tekstiilit ja tiiliuuni on aika hallitseva punertavalla värillään. Keittiöstä löytyy myös pari koukeroista naulakkoa koruille ja käytössä oleville laukuille kulmakaapin yläpuolelta. Miulla ainakin tulee laukussa kuljetettua sitä sun tätä, joten on helppoa käydä laukulla kotona ollessa. Kun laukulle on oma järkevä paikka sisällä, se ei jää lattialle pyörimään, eteiseen ovien taakse tai ole muutenkaan edessä arjen tohinoissa.


Tässäpä tämä blogini syntyy ja tämä on mielestäni ihan hyvä paikka, vaikka hitusen rauhallisempi paikka voisi olla, nytkin viereen on ehtinyt kantautua porkkanan palanen, muutama puinen palikka ja leikkivasara... Toisaalta tässä saa hyvin esimerkiksi jutskailtua miehen kanssa ja puhelimen ollessa lähettyvillä tulee usein viestiteltyä läheisten kanssa. :)

Haasteen haluaisin heittää HajaMiel:lle, Kermakaakaolle, MoonLilylle ja Heimolle, missä teidän bloginne syntyvät? :)

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos haasteesta!! :)) Tää on vähän haasteellinen toteuttaa, mutta onneks tykkään haasteista! :) (Olispas selkeetä tekstiä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooppas hyvä! ♥ Mukava kuulla ja hyvin selkeetähän tuo oli, ymmärsin hyvin mitä tarkoitat. :D

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)