lauantai 5. huhtikuuta 2014

Valkoista

Tulimme vasta vähän aikaa sitten kotia reissusta ja ajattelin nyt ottaa hetkosen aikaa blogillenikin. Viimeinen viikko on ollut aika kiireinen; kotosalla ollessani olen lähinnä valmistanut tilaustöitä ja viettänyt aikaa mieheni ja poikani kanssa - en ole kirjoitellut viikkoon tänne, kun ei ole tullut koneella istuttua. Arki tuntuu tällä hetkellä melko hektiseltä, kun yrittää saada ajan riittämään kaikkeen mitä haluaa tehdä ja rentoutuakin pitäisi välillä. Edellisen viikonlopun illanviettoon liittyvät suunnitelmat peruuntuivat ja nyt onkin suunnitelmissa lähteä jonain viikonloppuna ulos illaksi Maahiskaisen kanssa, ja mahdollisesti aikataulujen yhteen sopiessa olisi kiva ottaa ystävätkin mukaan tuulettumaan. ^^

Tänään kuitenkin kävimme porukalla miun kotipaikkakunnalla, kun kummipoikani täytti kaksi vuotta! Mukavaa oli viettää aikaa ystävämme ja hänen perheensä kanssa, aika meni todella nopeasti ja molempien pienten poikien väsähdettyä leikkien jälkeen lähdimme käymään vielä vanhempieni luona. Kotiin tullessa otimme asukuvat matkan varrella kivan kuvauspaikan sattuessa vastaan. Enpäs laittanutkaan kuvia aurinkoiselta päivältä, vaikka edellisessä postauksessa niin sanoin, kun kuvissa oli hanki ja takki niin sanotusti palaneet. Tässäpä uudet, joista saapi selvää ja joista tykkään enemmän! :)


Takki; Esprit
Kaulahuivi; Siskolta saatu
Laukku; Ril`s
Hame; Stefanel
Nilkkurit; Calvin Klein Jeans

Päälle valikoin aamulla kauniin pitsipaidan, joka ei tosin näy kuvissa. Simppeli hame sopi hyvin uuden biker- takkini kanssa, aiemminhan kerroin tämän postauksen yhteydessä haluavani jotain erilaista ja tämä valkoinen biker-takki sattui silmään Espritin nettikaupassa. Sieltä tosin oli pienet koot loppuneet ja halusin sovittaa takkia ennen ostoa - eihän kaapistani löydy lähes ollenkaan valkoista. Espritin liikkeessä takkia etsiessäni pienemmässä koossa, myyjä muisteli mallinukella olevan pienempää kokoa, jota sitten sovitin. Omasta mielestäni takki oli hyvä ja makutuomarin ollessa samaa mieltä, päätin ostaa takin ja rikkoa vaihteeksi omia rajojani värien kanssa. Valkoinen ei ole nimittäin koskaan kuulunut lempiväreihini, mutta tässä biker-mallisessa valkoisessa takissa on sitä jotain. ♥


Pidän itse muuten todella paljon punaisten hiusten ja valkoisen takin yhdistelmästä, varsinkin kiharat pääsevät oikeuksiinsa tämän takin kanssa. :) Takin materiaali on ihanan pehmeää, mutta myös sen verran jämäkkää, että malli pysyy hyvin kuosissaan. Mietinnässä oli myös nahkainen biker, mutta myös tämä takki kiinnosti materiaalillaan ja varsinkin helpommalla saatavuudellaan, vaikka oikeaa kokoa ei meinannut alkuun löytyä.

Tänään oli tarpeeksi lämpimät kelit lyhyelle takille, tätä ollaan odotettukin! Aamuisin on vielä sen verran pakkasta ollut, että trenssi on ollut tarpeen. Iltapäivällä vastaavasti pärjäisi lyhyemmälläkin takilla, mutta onneksi tämä vaihe ei kestä kovin kauan kevään ollessa käsillä.


Mukavaa lauantai-iltaa ja huomista sunnuntaita lukijoille! :)

10 kommenttia:

 1. Nättinä oot taas kerran! Ihana kun tolleen aina aika usein toivottelet lukijoille hyvää viikkoa/viikonloppua jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! ♥ Mie oon sellanen toivottelija, toivon et muillakin on mukavat viikot ja viikonloput. :) Hyvä mieli tulee ainakin miulle, toivottavasti lukijoillekkin!

   Poista
 2. Valkoinen käy kyllä tosi hyvin sinulle ja tukkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Punanen ja valkonen sopii kyllä yllättävän hyvin yhteen, välillä on kivaa rikkoa kaavaa ja vaihtaa mustat takit vähän pirteämpään. ;)

   Poista
 3. Tyylikkään selkeät värit nostavat upeasti hiusten sävyn esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, punainen ja valkoinen ovat hyvä pari. ^^

   Poista
 4. Can I know from which part of Suomi you are? :) Greetnings from Poland

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, I`m from North Karelia. :) Thanks from your comment and greetings too!

   Poista
 5. Nice outfit!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.blogspot.com

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)