torstai 1. toukokuuta 2014

Mustaa pitsiä

Viime perjantailta jäi asukuvat postaamatta tänne blogiin, ajattelin tämän asun nyt esitellä täälläkin ja lopussa kyselen vähän vinkkiä teiltä lukijoilta. Kuvissa on mukana jo vähän aikaa sitten ostamani paita joka minulla oli myös kummipoikani synttäreillä huhtikuun alussa. Paidan bongasin Joensuun Centrumissa sijaitsevasta S-Outletista, josta löysimme samaan syssyyn pojalle ensi syksyksi hyvät gore-tex kengät ja miehellekin tarttui myös jotain. Paita; Kaiio
Hame; Cubus
Jakku; Vero Moda / second hand
Korkkarit; Kookenkä
Laukku; Ril`s / Aleksi13
Aurinkolasit; FurlaPaita on takaa hieman pidempi kuin edestä ja siinä on keskellä edessä koholle nousevaa pitsiä. Edessä on myös povitasku, joka materiaaliltaan on samaa kuin muukin paita ja tasku sijoittuu pääosin pitsisen osion päälle. Malliltaan paita on melko väljä ja sen takia vaatii vähän timmimmän alaosan ainakin miun tyylissä. :)


Sain tehdä jonkin verran salapoliisin työtä etsiessäni merkin nimeä, sillä merkin teksti on melko taiteellisen näköinen ja vaihtoehtoja merkin nimeksi oli aika monta. Googlaaminen tuotti tulosta loppujen lopuksi, kun satuin saman merkin tuotteita näkemään toisessakin liikkeessä ja sitä kautta sitten selvisi, että paita on Kaiio- merkin. :) Nyt kun merkin nimi selvisi, niin kyllähän siinä merkissä näyttäisi niin lukevan. Valitettavasti en saanut kuvaa otettua merkistä tähän hätään, kun en muista missä paita tällä hetkellä on menossa.


Postauksen alussa kerroin kyseleväni vähän vinkkiä teiltä, eli minkälaiseen iltalaukkuun tai muuhun asusteeseen yhdistäisitte nämä kengät? Meillä on eräät isommat juhlat tiedossa ja mie olen vielä laukkua vailla. En ehdi enää tilaamaan L.K Bennettin omaa täysin samanlaisella kuosilla olevaa iltalaukkua, joten joku asuun sopiva olisi hyvä löytää! Iltapukuni on violetti ja haluan juuri nämä kengät laittaa sinne, käytin kenkiä varta vasten suutarilla tällä viikolla. Nyt pohjat ovat pitävät ja alkuperäiset nahkaiset pohjat eivät mene pilalle, kiitos suutarin! ♥ 

Vinkkejä, ideoita ja ajatuksia otan ilomielin vastaan, sillä en ainakaan viimeisimmällä kaupunkireissulla löytänyt mitään näiden kanssa yhteensopivaa ja alkaa jo tulla melko kiire. Jotain yhteensopivaa pitäisi keksiä, mutta en tiedä pitäisikö yhdistää mustaa, pronssia vai mitä. Laukun sijaan joku kenkiin sopiva korukin kävisi, kunhan vaan löytäisi oikeanlaisen ja silloin esim. musta tai violetti iltalaukku olisi ok.

Ihanaa vappua ja tulevaa viikonloppua lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)