keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Miniloman asut

Halusin ottaa matkalle mukaan mukavia ja toisten vaatekappaleiden sekä asusteiden kanssa helposti yhdisteltäviä asuja. Kauheasti vaatetta en ottanut mukaan, mutta siitä huolimatta yksi mekko jäi kokonaan käyttämättä! Ja välissä oli siis vaatteiden vaihtoa ainakin kertaalleen, kun lapsen kanssa vaatteet sotkeentuivat vähän enemmän. Väreiksi valitsin mustaa ja punaista, asusteita hyvin vähän ja vain kahdet kengät. Vaatteiden piti sopia matkustamiseen autolla, shoppailuun, vaunulenkeille ja puutarhajuhliin, niillä määreillä sain tällaisia asuja aikaan.

Ensimmäisen ajomatkan asu


Toppi; H&M
Hame; Esprit de Corp / second hand
Laukku; Cobblerina
Balleriinat; Tapas / Mekka


Shoppailupäivän ja vaunulenkkien asuPitsipaita; Kaiio
Hame; Cubus
Laukku; Cobblerina
Shoppailureissun korkkarit; Guess / vaunulenkin balleriinat; Tapas
Rannekoru; Kulta Nalle / Mieheltä saatu ♥


Puutarhajuhlien asu


Mekko; second hand (Lafkan)
Korkokengät; Guess
Rannekoru; Kulta Nalle / Mieheltä lahjaksi saatu ♥


Paluumatkan asu


Toppi; H&M
Minishortsit; Cubus
Laukku; Cobblerina
Korkokengät; Guess

Oliko joku asu teidän mielestänne ylitse muiden? Olisitteko yhdistäneet joitain vaatteita eri tavalla tai olisitteko ottaneet lisää vaatetta ja asusteita mukaan? :)

Kuten näkyy, niin matkaan lähti pääosin turvavaatteita ja asusteiksi otin muutaman sellaisen mukaan, jotka sopivat punamustien asujen kanssa. Pärjäsin hyvin balleriinoilla ja punaisilla satiinisilla korkkareilla, rannekoru matkasi lähes koko matkan ajan ranteessa. Koru kun sopii loistavasti kihla- ja vihkisormuksieni kanssa. Sellaisia asuja tällä kertaa, vielä olisi lomareissun ostokset jäljellä ja siihen asti sanon moimoi! ^^

10 kommenttia:

 1. Ensimmäinen ja ajomatkan asut on ihan mun lemppareita ^__^
  Uuuh..punaiset kengät <3

  Reissailu vaatteiden kans on kyllä hankalaa, mutta hyvin oot onnistunu kikkaileen! :D Pienillä jutuilla saa monestakin asusta niin erilaisen. :)

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! ♥ Mukava kuulla, että lemppareita löytyi ja nuo punaiset kengät ovat kyllä ihanat! Satiinipinta on kaunis nuissa ja "rusetti" yksityiskohta on kaunis myös.

   Joo, no viime reissulla miulla jäi osa vaatteista käyttämättä ja reissun päällä ihmettelin et mitä hittoo mie oon pakannu mukaan, kun kaikkien vaatteiden kanssa ei löytynyt ns. sopivaa paria. :D Asusteilla tosiaan saa uutta ilmettä asuihin ja vaikka näissäkin kuvissa asusteet oli kaikissa lähes samat, niin asut ovat silti vähän eri näköisiä. :)

   Poista
 2. Hyvin ja fiksusti pakattu loma"puvusto". Osaispa itsekin :d puutarhajuhlien asu on tosi nätti ja oi nuo punaiset korkkarit, niin hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onnistui tällä kertaa hyvin tämä pakkaaminen, kun viimeks kannoin turhaan monia vaatekappaleita mukana. Pitää vaan miettiä et mitkä sopii yhteen ja mitkä ei, sen mukaan sain rajattua hyvin ettei viikonlopulle ollut kassillista vaatetta mukana. :D

   Tuo puutarhajuhlien mekko oli huippu löytö sieltä Lafkan- kirppikseltä, pakko oli ottaa heti mukaan kun sen näin! ♥ Guessin korkkareista tykkään kun niissä mallit on yleensä niin naiselliset, kestävät tuntuvat olevan nämäkin vaikka yleensä satiini on vähän herkkä materiaali.

   Poista
 3. Kaikki asut on kyllä oikein kivannäkösiä. :) Toi eka miellyttää kuitenkin omaa silmää eniten, ehkä koska se on just sellanen asu, jota voisin itsekin käyttää. Mut noi punaset korkkarit on kyllä hauska ilopilkku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mie tykkäsin myös kaikista asuista, ylläri vaan kun kaikki oon päälle laittanut. :D Punaset korkkarit ovat kyllä mahtavat, on tullut viime aikoina käytettyä usein, kun ne sopii mm. Cobblerinan punaisen laukun kanssa niin hyvin yhteen. ^^

   Poista
 4. Kivan näköisiä asuja kaikki, omia suosikkejani olivat kaksi ensimmäistä. ^^ Matkoille, isommille ja pienemmille, on aina mielenkiintoista yrittää pakata juuri ne oikeat, sopivat ja nätit vaatteet, jotka sopivat kaikkiin mahdollsiiin tilanteisiin, ovat mukavia ja helposti yhdisteltäviä. Hyvin olet kuitenkin ilmeisesti tästä selvinnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Oli vähän miettiminen asujen kanssa, mutta reissun jälkeen yhden ainoan käyttämättömän vaatteen kaivaneena laukusta tuli onnistumisen fiilis. :D Viimeks piti laukusta pistää useammat vaatekappaleet puhtaina takasin kaappiin, mutta nyt tuli melkein kaikille asuille käyttöä! Siistiä, pitää jatkossakin miettiä ja pistää ajatusta vähän enemmän reissujen asuihin, niin säästyy tilaa vaikka niille ostoksillekin.... ;)

   Poista
 5. Lovely summer looks! I absolutely adore the pencil dress! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Ellone! ♥ I love that dress too, I had to buy it when I first saw it hanging with other dresses in second hand shop. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)