keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Leoballerinat

Kävin vaihteeksi ihailemassa Minna Parikan sivuilla kauniita kenkiä ja samalla huomasin alen alkaneen heilläkin. Onneksi ja harmiksi lempparibaltsuni alkavat olla tiensä päässä, joten uudet ballerinat tarvitsin nuiden Tapaksen ballerinojen tilalle ennen kuin ovat ihan kokonaan tiensä päässä. Mustat ballerinat nahkaruseteilla ovat olleet alusta asti mukavat jalassa ja pelastajat silloin, kun on kiire tai jalat väsähtävät korkoihin. Nyt reilun neljän vuoden käytön jälkeen ballerinoista alkaa pinta kulua ja kävelyreissulla pohjan reunasta pääsee ihan pikkusia kiviä kenkään. 


Paita; Nanso / second hand
Hame; H&M / second hand
Kaulakoru; Elvari korut
Laukku; Ril`s / Aleksi13
Ballerinat; Minna Parikan Selinat

Halusin tällä kertaa erikoisemmat ballerinat ja mukavammat kuin omistamani punaiset kiiltonahkaiset tai keltaiset keinonahkaiset. Päädyin siis Minna Parikan sivuille tsekkaamaan ballerinoja, jotka laittaisivat hymyilemään niitä katsellessa ja nahkaiset ballerinat kestävät pitkään. Löysin pinkit Selinat kisun korvilla ja rakastuin ihan totaalisesti näihin kun kokeilin ensimmäisen kerran! Löysin nämä ale-puolelta, en olisi välttämättä raaskinut ostaa normaaliin hintaan ja meinasin itseasiassa korkokengät tilata näiden sijasta, vaikka tarkoitus oli baltsuja katsella. :D
Kantapäiden kohdalla on joustava reuna, eli mukavuus on taattu. Usein kovemmissa materiaaleissa ja kantapään kohdassa reuna lähtee helposti hankaamaan ballerinoissa pidemmällä käytöllä, vaan näissä on hyvin ajateltu tuota kantapään kohdan muotoilua. Mintun värisiä ballerinoja ei ollut enää omassa koossa, joten päädyin näihin pinkkeihin leokuosisiin ja nämä ovat kyllä mahtavat. Rupeaa hymyilyttämään omia kenkiään katsoessa, kun ovat niin söpöt korvineen ja väreineen. ^^Postin täti toi kengät ihan pihaan asti, ei tarvinnut vaivautua hakemaan kun satuin olemaan kotosalla. On vaan saamarin houkuttelevat nuo Parikan alet ja kengät ylipäänsä, saatoin nimittäin tilata yhdet toisetkin kengät kesä-alesta... Juuri samat, joita katsoin "ballerinoja" katsoessani. :)

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! ♥ Ootahan kun näät tänään nuo toiset kengät. ;)

   Poista
 2. Tosi söpöt kengät. Minna Parikan kengät on muutenkin yleensä tosi nättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Parikan kengät ovat kyllä ihania, erityisesti nämä kisu- ja pupukorvaiset ovat niiiiiin ihania ettei mitään rajaa. :)

   Poista
 3. Näytätpä hyvältä! ❤ Ihan mahtavat nuo ballerinat - tahtoo kans!! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Nuita oli vielä jotain hajakokoja jäljellä, en tiedä miten löytyy enää kokoja, mut muutama päivä sit oli vielä muutamaa kokoa jäljellä. :) Eivätkä kauheen kalliit olleet nahkaisiksi kengiksi!

   Poista
 4. Yksityiskohdissa piilee salaisuus ja niinhän se on. Ihanan veikeät kengät ja koru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet ja kengät ovat ihanan veikeät - aina rupeaa hymyilyttämään korvat nähdessäni. ♥ Kiitos! Elvarilta löytyy veikeitä koruja, mie haluaisin vielä joskus sellaisen megapitkän lakukorun. :P

   Poista
 5. Onpas suloisen veikeät! Kyllä nyt kelpaa kulkea. ♥ ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! ♥ Kelpaa kyllä kulkea, ihanat ovat väreineen ja korvineen! :)

   Poista
 6. Iih, onpa äärettömän ihanat kengät! Ja nam, mikä kaulakoru! Lakut on herkkua. ♥ Oon ite pitkään katellu himoiten noita Elvari koruja, mut en oo vielä tullu ostaneeksi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! ♥ Joo, nämä molemmat ovat ihanan leikkisiä omalla tavallaan ja sopivat hyvin miun tyyliin vaikka erikoiset ovatkin. Lakut ovat herkkua ja nämä lakukorut myös - pakko joskus saada sellainen piiiiitkä lakukoru! ^^ Hyvin kestävä on ollut ainakin tää lakukoru, kun on ollut pojan leikeissä välillä mukana. ;)

   Poista
 7. Voi miten suloset! Ne Parikan kisukorkkaritkin on kyllä ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Krhm, arvaappa mitkä toiset kengät mie tilasin.... :D Oikeassa olet, ne kisukorkkarit ovat ihanat!

   Poista
 8. Looking good, sweety! :)

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Saanko käyttää banneriasi lempiblogi postauksessa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, totta kai saat käyttää! :) Ihana kuulla, et blogini kuuluu lemppariblogeihisi, postausta odotellessa! ♥

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)