sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pieniä asioita

Korkkasimme tällä viikolla kuistin putarhakalusteiden kanssa pihalla kahvittelun merkeissä, kun saimme järjesteltyä ja fiksattua kuistia omaan järjestykseen. Muitakin suunnitelmia on tullut kuistin suhteen, nälkä kun kasvaa syödessä ja remppa-kärpäsen puraistua tekisi mieli laittaa lähes kaikki uusiksi. :) Vähän kerrallaan kuitenkin laitellaan kotia, onneksi koti on silti koti vaikka sen laittaminen olisikin kesken. Meillä on tällä viikolla käynyt niin paljon vieraita, että on ollut ihan mukavaa rauhoittua kuistilla kahvikupillisen ja hyvän seuran ääressä. Pidän tälläisista rauhallisista hetkistä, vaikka pidän myös reissaamisesta ja paljosta ohjelmasta. Tällä viikolla sitä ohjelmaa on riittänytkin puiden kaatamisesta, kaupungissa käymisestä, rannalla olemisesta ja uimisesta lähtien kaikkeen muuhun kivaan. 
Eilen kaupungissa seikkaillessamme pikkuveljen ja toisen pikkusiskon kanssa satuin bongaamaan itselleni uudet, pienemmät kuulokkeet. Kaverini nimittäin vinkkasi Spotifysta puhelimelle ja pakko oli tsekata, että saako Jollalle myös moisen, kun en edes muistanut ko. ohjelmaa enää. Kyllähän sai myös miun puhelimeen sen ja siitä lähtien musiikkia onkin kuunneltu automatkat sekä välillä ihan muuten vaan. Siksi ne pienemmät kuulokkeetkin, kun edelliset ovat sen verran massiiviset, ettei niitä käsilaukussa kuljetella. Skullcandy- merkistä en vaihda, ovat kestävimmät kuulokkeet, mitkä olen ikinä omistanut ja nämä Ink`d- sarjan kuulokeet ovat herkullisen värisiä. ^^

Samana päivänä jätskin haku reissulla satuin löytämään Magnumin Dolce & Gabbana- jäätelöä kauniissa paketissaan. Hyvää oli ja todella kokeilemisen arvoista, pistaasit jäätelössä ovat todella hyviä.♥ Näistä Magnumin juhlavuosi- jäätelöistä parhaita ovat Marc de Champagne, sellaisessa hopeassa kiiltävässä pakkauksessa ja tämä Dolce & Gabbana- jäätelö, kannattaa maistaa! Joskus, itseasiassa aika usein myös pienet asiat ovat maininnan arvoisia ja muun muassa tämän postauksen asiat ovat tehneet minut iloiseksi tällä viikolla. :) Ihanaa alkavaa viikkoa ja aurinkoisia päiviä! ♥

6 kommenttia:

 1. Hi, itsellä tuli kans tuossa viikolla maistettua tuolta Dolce & Gabbana jäätelöä ja tarttui osittain kyllä pakkauksen ulkonäön mukaan! Makukin oli kyllä ihan miellyttävä yllätys. Sen sijaan itse en lämmennyt sille Champagne jäätelölle..

  Ja pitäs kyllä kans hommata jotkut uudet kuulokkeet. Itsellä on vaaan puhelimen mukana tulleet kun yhdet ehtinyt jo hukkaamaankin! Eivät onneksi olleet kovin arvokkaat :D Vaikka ei nyt kauhiasti puhelimella tuu musiikkia edes kuunneltua kun tuppaa viemään niin paljon akkua, mutta välillä toivois bussissa kulkiessa et ois mukana, jos samaan bussiin sattuu jotain äänekkäämpää sakkia tai se kiukkusin lapsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo pakkaus on kyllä näyttävä! Jäätelöitä kahtoessani silmät osu heti tuohon pakettiin, kun on niin kirkkaan värinen ja muista erottuva. Jostain naisten lehdestä luin tuosta limited-edition jätskistä, niin on ollut aika pakko tsekata että löytyiskö. ^^ Mie tykkäsin Champagne- jätskistä ja yllätyin kun pikkuveli tykkäs kanssa!

   Huh, onneks tosiaan ei olleet arvokkaat. :) Miulla on toiset Skullcandyt kestäneet useita vuosia, vissiin jonkun kahdeksan vuotta? Ne tosin olivatkin kalliimmat, niin on parempi kestääkin. :D Tälläset oli nappikuulokkeet olivat parikymppiä ja näissä on vaan kahden vuoden takuu, mut nappikuulokkeet vissiin hajoaa helpommin kuin sellaiset jyhkeät, isot kuulokkeet?

   Haha, niinhän se yleensä sattuu, kun kaikenlaista kulkijaa näkee muutenkin. On ne näppärät, hitsi miten hyvä on lenkkeillä nyt kun puhelin on mukana ja kuulokkeet korvilla! ♥ Pitäis vaan lenkkeilymusaa etsiä enemmän ja tehdä soittolistaa. :)

   Poista
 2. Pienet positiiviset asiathan ne arjen ja elämän lopulta rakentavat ja tekevät siitä elämisen arvoista, ei niitä suuria asioita nyt niin usein tule, että pelkästään niiden takia jaksaisi elää. Kunpa vain itsekin osaisi useammin kiinnittää näihin pieniin asioihin enemmän huomiota ja arvostaa niitä. ^^ ♥ Postauksesi oli ihanasti täynnä elämäniloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, jokainen on loppujen lopuksi vastuussa omasta onnellisuudestaan, enkä usko ihmisen olevan onnellisin silloin, jos antaa arvoa vain isoille asioille. Elämässä voipi tehdä valintoja ja tehdä päätöksiä, jos joku mättää! :) Pienistä asioista on hyvä iloita, ne tuovat hyvää tunnetta aina, vaikka muuten menisi huonommin. Asenteestahan nämä on aika paljon kiinni, jos koko ajan odottaa huonoa niin ei sitten huomaakkaan niitä hyviä asioita. ^^ Kiitos siulle todella paljon! ♥

   Poista
 3. Mua harmittaa niiden ihmisten puolesta, jotka eivät juuri osaa nauttia arjen pienistä asioista! Esim rauhallinen kahvihetki kiireen keskellä, puhtaat tuoksuvat lakanat, juuri uunista tullut pullan tai leivän tuoksu..Paljon mielekkäämpäähän se elämä on kun osaa arvostaa pieniäkin asioita ja näkee kaikessa myös positiivisen puolen. :) Ja btw mulla on kans Skullcandyn kuulokkeet, taitaa olla samaa mallia ku sulla, mutta pinkki-mustat :) Ennen on ollu tylsiä perusvalkosia mut viimesten kuulokkeiden hajottua ajattelin vähän panostaa ja pakkohan tollaset söpöliinit oli ostaa ku Gigantissa tulivat vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan oikeessa olet. On aika kurjaa aina törmätä vapaa-ajalla että töissä siihen, ettei mikään ole koskaan hyvin vaikka varmasti suurin osa asioista on loppujen lopuksi hyvin. :S Harmi, etteivät kaikki osaa arvostaa sitä, mitä heillä jo on! Paljon mukavampaa on nauttia pienistä asioista ja tehdä töitä sen eteen, että kaikki menee hyvin. ♥ Hieno kommentti!

   Oo, kiva kuulla, et siullon samiskuulokkeet! Nämä ovat kyllä tosi hyvät, tykkään. ^^ Edelliset ovat niin kestävät, niin pakkohan se on vähän paremmat nappikuulokkeetkin ostaa kun eivät nuo paljoa enempää maksaneet kuin ihan markettikuulokkeet. :) Tyylikkäitähän nämä ovat vielä kaupan päälle! ;)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)