sunnuntai 31. elokuuta 2014

Se viimeisin tatuointi

Vaikka olen vuosittain käynyt ottamassa uutta leimaa, niin silti tatuointien määrä on pysynyt vakiona. Viime aikaisimmat tatuoinnit olen nimittäin yhdistellyt vanhojen tatuointien kanssa, eli koko on kasvanut, mutta määrä ei. Miun piti julkaista viime keskiviikkona, ennen Kaunis juhlamekko- postausta kuvat tästä uusimmasta tatuoinnista, ettei asupostauksia tule liikaa peräkkäin. En ehtinyt ja toivottavasti se on muistakin ihan ymmärrettävää, kun kuitenkin blogini lisäksi miulla on kaksi työtä, muitakin harrastuksia ja perhe-elämä tottakai. :) 

Jos joku tarkkasilmäinen ehti jo ihmetellä sormuksien puutetta, niin se johtuu yksinkertaisesti siitä, etten halua julkaista teetetyistä sormuksistani liian tarkkoja tai muuten selkeitä lähikuvia täällä sosiaalisen median puolella. :)

Uusin tatuointi liittyy aiempaan käsityöaiheiseen reisitatuointiini ja aiheena oli tällä kertaa muoti. Varasin ensi kesälle kolme uutta aikaa tatuoinnin jatkamista varten. Käsityöt, muoti ja pukuhistoria ovat kolme intohimoani, jotka liittyvät paljon toisiinsa ja ne kolme aihetta saa yhdistettyä yhdeksi reiden ympäri meneväksi tatuoinniksi. Rakkaus käsitöihin ja ompelutaito ajoivat opiskelemaan pukuompelijaksi ja työskentelemään ompelijana muista tulevaisuuden suunnitelmista huolimatta, joten ei varmaan tarvitsisi edes sanoa, että tatuointi sopii minulle kokonaisuudessaan paremmin kuin hyvin. Ompeleminen ja vaatteiden parissa työskenteleminen ovat ne kaksi asiaa, mitä haluan tehdä niin työkseni kuin harrastuksena.

Otin jotain ikuista ja haluan muistaa vanhempanakin tämän tunteen ja tämän palon ompelemista, suunnittelemista, pukuhistoriaa ja muotia kohtaan! Tatuoijan kanssa meillä meni ajatukset taas yks yhteen tämänkin kuvan suhteen ja itseasiassa myös seuraavan kuvan kanssa. Tatuoinnin tyyli on mahtava, tatuoijani ehdotuksesta tehtiin luonnosmaisesta hahmosta vaaleampi tapaus, joka erottuu selkeästi tummemmasta osasta. Hahmo seisoo näytöslavalla, josta löytyy totta kai valot ja yleisöä molemmilta puolin. Toisella puolella yleisö sulautuu pitsiin ja toisella puolella aiempaan tatuointiini. Tämä on juuri sellainen tatuointi mitä hain reisitatuointini jatkoksi! Heräsikö siellä ruutujen toisella puolella mielipiteitä? :)

20 kommenttia:

 1. Kerrassaan upea tatuointi! Kaikkea ei heti hoksaakkaan ensivilkaisulla, piti katsoa useamman kerran ennenkuin hahmotti, mitä kaikkea siitä kuvasta löytyykään.. :) Tosi kivasti ideoitu ja todella hieno toteutus, oikein sinun näköisesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tatuointia saa tosiaan katsoa hetken, ennen kuin hahmottaa kaiken, mitä siinä kuvassa on. Mielenkiintoinen tatuointi siis! Hyvä tatuoija tekee oman osansa, joka kerralla on ollut sellaista suunnitelmaa, kuin olen itsekkin tarkoittanut. ^^

   Poista
 2. Toi tatutointi on kyllä todella kaunis ! Ja se sopii sulle tosi hyvin. Itelläki ollu tatskakuumetta jo hetken aikaa, ehkä tässä vielä tän vuoden puolella semmosen sais hommattua ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia todella paljon! :) Onnea on hyvä tatuoija ja mielellään nuita aikoja odottelee vuodenkin, mieluummin hieno tatuointi ja pitkä odotus, kuin lyhyt odotus ja huono tatuointi. Ooi, meinasitko millaista ottaa seuraavaksi? :)

   Mie en malttais odottaa ensi kesää, kun tuli nyt kerrankin varattua useampi aika samalle vuodelle! ;)

   Poista
 3. Vitsit kun hieno ja mahtava idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! :) Tulee kyllä kokonaisuudessaan hieno kun mikä, kuhhan saadaan kinttu valmiiksi asti. Voipi aika kipeetä tehhä ensi vuonna, kun leimaa tulee koko reiden ympäri, jaiks! :)

   Poista
 4. Todella kaunis ja mielenkiintoinen tatuointi!!:) upeasti toteutettu, monia kiinnostavia juttuja saatu samaan kuvaan näyttämättä kuitenkaan mitenkään tönköltä tai ettei jokin osa kuuluisi siihen :) väliin näkee tatskoja mikkä omaan silmään näyttää kammoksuttavan läiskästyiltä tai jos on nuin monipuolinen kokonaisuus niin kuvat riitelevät keskenään eivätkä sovi yhteen lainkaan, mutta sinun tatuoinnissasi kaikki on sulassa sovussa keskenään ja muodostavat upean ja monipuolisen kokonaisuuden :) ja mikä parasta, tuo on niin sinun näköisesi!!^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! ♥ Onneks olen löytänyt hyvän tatuoijan, jonka kanssa ideat toimii ja niistä saa just sellaisia kuin haluaa. ^^ Sama juttu, niitä tosiaan näkee välillä ja miusta on parempi et on ennemmin isompaa kuvaa, kuin se että on monta pientä tatuointia ympäri kroppaa. Kiitos vielä ihanasta kommentista, puit hyvin sanoiksi mielipiteesi tatuoinnista! ♥

   Poista
 5. Vau, tosi hieno! Mukavasti yksityiskohtia, mutta ei kuitenkaan ihan pientä piiperrystä. Sai katsella oikein ajan kanssa ja silti riitti sitä tutkittavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Moni on sanonutkin tuosta, että saa vähän aikaa katsella ennen kuin huomaa kaiken. ^^ Miusta on tosi kiva, että kuvilla on yhteen liittyvät aiheet ja ne sai liitettyä luonnollisesti toisiinsa. Ja onhan sekin kiva, että tatuoinnissa riittää tutkittavaa ilman että se on ihan pikkupikku piiperrystä. :)

   Poista
 6. Varmasti hyvä aihe, sellanen "kestävä" josta tykkää tulevaisuudessakin. Mielipiteensä kullakin mut mä itse en ottaisi tatuoinniks esim lempibändin logoa, jos en sit vaikka enää vanhainkodissa tykkäiskään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, nuita tatuointeja on kyllä tullut mietittyä sen verran et eiköhän niistä tykkää vanhempanakin. Mie en myöskään ottais lempibändin logoa, siis sellaista missä on bändin nimi. Mutta esimerkiksi Type O Negativen käyrä viiva vois olla mahdollinen joskus, vaikken olekaan sitä ottamassa, koska se tavallaan olisi tunnistettava ja tavallaan ei. Tarkoitan siis tätä kuviota, mikä on tuon Life is killing me- levyn kannessa.

   Toisaalta tatuoinnit taas kertovat siitä omasta elämästä myöskin ja ainakin miusta katuminen on aika turhaa. Yleensä kaikki tehty ja tekemätön asia kasvattaa ihmistä jollain tavalla johonkin suuntaan, eikä ihminen välttämättä olisi samanlainen sillä hetkellä, jos kaikkea elämässä siihen mennessä tapahtunutta ei olisi käynyt niin kuin on. :)

   Poista
 7. Vautsivau! Tosi kaunis ja persoonallinen tatuointi, ihania yksityiskohtia ja ihanaa että olet saanut ympättyä kiinnostuksen kohteesi noin kauniiksi kokonaisuudeksi! Joskus näkee niitä tatuointi hirvityksiä, mihin on isketty ihan liikaa tavaraa :D Mut tää sun on kyllä upee :) Mun tatuointikuume tässä vaa kasvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Toivottavasti tatuointi on sitten ensi kesänkin jälkeen hieno ja sopiva kokonaisuus, kuten on tarkoitus! Onneksi on taitava tatuoija auttamassa hyvän kokonaisuuden suunnittelemisessa, vaikka vähän jännittää tatuoida niin iso alue, että reiden ympärikin menee kuvaa. :) Jännittävää kerrassaan, mutta sitähän se elämä on välillä. Joo, tosiaan näkee vaikka minkälaista tatuointia, enkä tosiaan itekkään pidä läheskään kaikista kuvista mitä nään. Mutta kauniit ja kantajalleen sopivat kuvat ovat ihania! ♥ Tatuointikuume on kyllä petollinen, koko ajan vaan tekee mieli tatuoida lisää. :D

   Poista
 8. Todella upea tatuointi!! Itsekin haluaisin kovasti... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! ♥ Siitä vaan etsimään hyvää tatuoijaa ja suunnittelemaan kuvaa, ellei ole jo ajatusta valmiina kuvasta. ^^ Heikistä on ollut kyllä suuuuri apu näitten kuvien suunnittelussa ja on huippua, että ajatukset menee tatuointien kanssa niin hyvin yksiin, ettei tarvitse pahemmin muutella kuvia niiden piirtämisen jälkeen. :)

   Poista
 9. On kyllä kaunis ja todella taidokkaasti tehty! Ja on kyllä tosiaan juuri sinua (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! :) Kiitos. Heikki on kyllä hyvä tatuoimaan, ihanaa että saapi myös tälläisia naisellisempiakin kuvia, kun nuo maskuliinisemmat tatuoinnit eivät ole miun juttu! ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)